Jonas Lunden Posted October 24 Posted October 24 4 minutes ago, JPM said: Ocekivao sam da se mucite, ali kad neko ovako sutira to ne moze da se dobije ni u komplet sastavu. Jos je i Brown jako dobro sutirao ali ovi upali u trans. Pariz je nas unakazio na pripremama, jes bila prijateljska ali videlo se odmah da su nastimovani. Frustrirajuce je ovo, kad obogaljen cekas poraz nemocan za bilo sta. Kako ti mediš u zadnjih 10 dana!?! Rekao bi čovjek da nikad nisi hebao majku i sve ostalo Janisu,upravi i svima.
Shonewizard Posted October 24 Posted October 24 2 minutes ago, Papanikolesku said: Molim te, ako i kada budeš imao vremena izvuci mi sa Synergija kako Partizan brani van 6.75, i da li ima neko crnji od nas? @Guru Nema potrebe za bilo kakvim naprednim alatima, oči su dovoljne 😁 1
jedibojan Posted October 24 Posted October 24 Sto se tice tekme, isao sam u bioskop u popodnevnom terminu da stignem do pocetka. One battle after another. Topla preporuka 2 1
Stiletto Posted October 24 Posted October 24 Sad smo na 3-3. S obzirom na igru i raspored, do Aranđelovdana smo na 3-8. Dobro, bolje je od 2-8. 1
Coz29 Posted October 24 Posted October 24 Kad udjes u meso, kidas u odbrani, na granici faula, nateraš sudije da puste malo grublju igru, kurac ce da se dižu na sut kad hoce i šutiraju iz svih pozicija. Al dobro sad ce Zeljko da objasni kako nemamo pleja pa smo zato primili 101 poen. 1
JPM Posted October 24 Posted October 24 2 minutes ago, Jonas Lunden said: Kako ti mediš u zadnjih 10 dana!?! Rekao bi čovjek da nikad nisi hebao majku i sve ostalo Janisu,upravi i svima. Kako medim? Šta to znači. Nisam nikad vređao, ne. Bilo je loše ali to nije ništa lično da bih vređao nekog na ličnom nivou.
le piaf Posted October 24 Posted October 24 1 minute ago, Shonewizard said: Nema potrebe za bilo kakvim naprednim alatima, oči su dovoljne 😁 Samo želim da se i statistički uverim koliko nam je odbrana tragična. Željko je postao onaj tip što ume samo da viče svič! sviiič! sviiiiiiiič jao ne radiš ono što sam ti rekao... 1
Ludi za Poli Posted October 24 Posted October 24 4 hours ago, Eddard said: Au brate moj, retko neudoban komad obuće. I dokle smo dosli haveru, neudobne forsice? Sta znam, ja ih 24/7 nosim i top mi vala
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 2 minutes ago, jedibojan said: One battle after another. Topla preporuka Tome i prisustvujemo iz kola u kolo 😁. Plot twist - ta borba se vodi u nama samima i ocigledno mazohizam pobedjuje.
Tex_Willer Posted October 24 Posted October 24 Dobro ljudi lakše malo, mnogo znači Karlik u odbrani On bi sigurno sve zatvorio
DameTime Posted October 24 Posted October 24 Pariz kurčina 20 cm svi redom, naši mlohavi (sa izuzetkom Bonge, Lakića i povremeno Washa). Dobiše nas fair&square, Željko i igrači su dozvolili da ih uvuku u svoj ritam šuterskog obračuna, što nisam sigurna da bi izdržali i u punom sastavu. Jabari je apsolutno jeziv, zaslužio je ozbiljno ribanje, pre svega od strane saigrača. 2 hours ago, Luchifer89 said: Mitrova frizura je kombinacija Luneta i Šćepana Šćekića Ala nagrdi momka. Cimerka i ja smo baš prokomentarisale frizuru, da izgleda kao mladi Johnny Depp, tipa u filmu Crybaby. 2
Don Dusko Posted October 24 Posted October 24 1 minute ago, Tex_Willer said: Dobro ljudi lakše malo, mnogo znači Karlik u odbrani On bi sigurno sve zatvorio Povezao bi vas u napadu.
Volter Posted October 24 Posted October 24 Bilo je i prošle sezone skandiranja i to čak i u kopu, vođe nisu reagovale. U međuvremenu su se stvari zaoštrile i očigledno su vođe dobili naređenje da se više ne zajebavaju, pa su napravili ovaj pičvajz večeras koji je delom i uticao na poraz. Znam koliko su navijači vezani za Zvezdu i Partizan i sa koliko emocija se gledaju utakmice i koliko emotivno se doživljava svaki poraz i pobeda. Al u ovom trenutku su neke stvari važnije od večitih, neka viša sila sve gleda i siguran sam kad se nešto radi u korist dobra, da će se to dobrim i vratiti. Momak sa transparentom je heroj! 6 1 1 3
jedibojan Posted October 24 Posted October 24 1 minute ago, Elevator Operater said: Tome i prisustvujemo iz kola u kolo 😁. Plot twist - ta borba se vodi u nama samima i ocigledno mazohizam pobedjuje. Well put. U nama zive 2 vuka, pobedice onaj koga vise hranimo. Vuk kojeg hranimo: 2
BattleBender Posted October 24 Posted October 24 Just now, DameTime said: Ala nagrdi momka. Cimerka i ja smo baš prokomentarisale frizuru, da izgleda kao mladi Johnny Depp, tipa u filmu Crybaby. Netflix documentary verzija Giddey-a. Koji sam po sebi nije cvecka. 1
JPM Posted October 24 Posted October 24 Just now, Don Dusko said: Povezao bi vas u napadu. Opet ne bi dobili. Ne može Partizan da živi sa ovakvim učinkom Parkera.
NMX Posted October 24 Posted October 24 14 faulova za utakmicu gde te pretrcavaju i prangijaju. Pa udri jbt, seci, teraj u hrkljus. Dule bi u zlatnim danima ove sekao na 5 sekundi i terao utakmicu u 3 sata trajanja 13 1
Don Dusko Posted October 24 Posted October 24 (edited) Samo da se @Dzep i @Stilettoizvuku zivi i zdravi iz arene. Edited October 24 by Don Dusko 1
Cavani Posted October 24 Posted October 24 Pariz igra na najvise poseda, Partizan je 3. od pozadi. Nije to lako iznivelisati, jbg ne mozes ljudima zabraniti da trce ko sumanuti i sutiraju u 15oj sekundi. Svidja mi se ova njihova up tempo kosarka i smena igraca na po 3-4 minuta ful ritma, tu nema lake pobede ni u ludilu. Hifi je 21 poen na svega 22minuta, savrseno uklopljen divljak i prava mera za njega. Zeljko jbg, sam je sebi skratio manevarski prostor sa premalo ballhendlera i samo jednim centrom. I ja kao i neko na live-u imam utisak da ide previse na sigurice i poznata imena i daje im punu slobodu, umesto da vise daje svoj pecat, sto sigurno moze. 1
Patriota iz kauca Posted October 24 Posted October 24 (edited) Partizan je Karlik Džons, hteli to da priznate ili ne. A za to nije kriv Karlik Džons nego Zeljko koji dve godine nema igru kad Karlik izađe. Najveći je ali nije veći od Partizana. Edited October 24 by Patriota iz kauca 3
jedibojan Posted October 24 Posted October 24 1 minute ago, Don Dusko said: Barem tribina nije izgubila identitet
Stiletto Posted October 24 Posted October 24 7 minutes ago, Don Dusko said: Samo da se @Dzep i @Stilettoizvuku zivi i zdravi iz arene. Hvala na brizi, stigao kući bez frke. 16
Recommended Posts