PatrickStar Posted October 23 Posted October 23 Kad vidim da mu je na X hronoloski peti post kako je Partizan obrukao Srbiju, jasno mi je koliko je upućen s kim KKP pregovara/pregovarao i o kakvom je slučaju reč. 1
Golijat Posted October 23 Posted October 23 3 hours ago, Chaos Is Me said: Jel igra Shake sutra? Uzeo sam DWizza u fantasy tim, mislim da će sutra on i Hifi da prirede egzibicije na granici cirkusa. Ja sam uzeo DW takodje, sto automatski znaci da ce Sterling da pokida. 1
Elevator Operater Posted October 23 Posted October 23 44 minutes ago, pendulum said: Ovo oko KKP je, bar meni, trenutno samo sajd šou, aktivnost, razbibriga poput odlaska na piće sa ortacima...i ne mogu nikako da shvatim da se ljudi od 30+ toliko opterete pričom oko pojačanja u svetlu svakodnevnih dešavanja, but maybe that's just me... Sve 5 do ovog dela, ali ovo je KKP tema i podforum Kosarka, tako se u skladu sa tim pise i dozviljava i opterecuje u ovom bablu koji nam svima znaci uprkos tome sto je uporedno, razbibriga. Drugim, bitnijim stvarima (sa cime se apsolutno slazem da jesu) se bavimo napolju. Koliko god se nerviram zbog rada uprave i posedujem iracionalnu emociju prema kkp, nijednog trena nisam zaboravio da je pala nadstresica. 5
longbowman Posted October 23 Posted October 23 Čak je i Lenjingrad pod opsadom video pozorišne predstave. Kao što je naveo kolega gore, ovaj deo foruma je namenjen tome.
bungalov Posted October 23 Posted October 23 41 minutes ago, Nini3112 said: Ovo kazu pouzdani... Izgleda da smo i od centra odustali. Svaki dan paliti svecu za Tajrikovo zdravlje, kao sto smo onomad za Lesorovo.
ScepanScekicSto Posted October 23 Posted October 23 Otisoa bi da slusam... ne znam jel moze samo to... Posle 15 god muka mi je od ostalih korporacijskih sranja ako neko na neki detalj nek napise
fedor Posted October 23 Posted October 23 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Otisoa bi da slusam... ne znam jel moze samo to... Posle 15 god muka mi je od ostalih korporacijskih sranja ako neko na neki detalj nek napise Moze za 250 eura, sta hoces i kad hoces. 😄 1
ScepanScekicSto Posted October 23 Posted October 23 2 minutes ago, fedor said: Moze za 250 eura, sta hoces i kad hoces. 😄 ipak cu sacekati neki snimak 😂😂😂😂😂😂😂 mozda bude na part+ 😂😂😂😂😂 1
fedor Posted October 23 Posted October 23 Just now, ScepanScekicSto said: ipak cu sacekati neki snimak 😂😂😂😂😂😂😂 mozda bude na part+ 😂😂😂😂😂 150E video link. Hahahahhaha Pa onda kazu Part+ dere 😄 1
Elevator Operater Posted October 23 Posted October 23 1 hour ago, Nini3112 said: Ovo kazu pouzdani... Kakva postavka narativa! 😅 Mogli da se lagano nazovu i "Mrzim Partizan"
Kooineeperk Posted October 23 Posted October 23 44 minutes ago, Ne sam Safete said: Krajnje je vreme doslo kad je i Zeljko poceo da freelance-uje sa strane. I ja sam tako poceo da freelance-ujem, sa strane, i ubrzo potom napustio stalni posao...
pendulum Posted October 23 Posted October 23 1 hour ago, Elevator Operater said: Sve 5 do ovog dela, ali ovo je KKP tema i podforum Kosarka, tako se u skladu sa tim pise i dozviljava i opterecuje u ovom bablu koji nam svima znaci uprkos tome sto je uporedno, razbibriga. Drugim, bitnijim stvarima (sa cime se apsolutno slazem da jesu) se bavimo napolju. Koliko god se nerviram zbog rada uprave i posedujem iracionalnu emociju prema kkp, nijednog trena nisam zaboravio da je pala nadstresica. 57 minutes ago, longbowman said: Čak je i Lenjingrad pod opsadom video pozorišne predstave. Kao što je naveo kolega gore, ovaj deo foruma je namenjen tome. Pretpostavio sam da će neko da se uhvati te rešenice, ali sam ipak imao potrebu da je napišem. Nemam nameru da zauzimam nekakav moral high ground, niti sam u poziciji da to radim, ali sam to ispalio zato što mi je neshvatljivo da neko čupa kosu i seče vene zbog nedolaska nekog hipotetičkog pojačanja i inače, a pogotovo u ovom trenutku i da je to neki ozbiljan razlog za popizd. OK su mi suvisli komentari ko nam fali i zašto i kritika rada i Željka i Savića i Ostoje ali ovo štancovanje instagram oneliner-a flood-ovanje jednim te istim mi je onako baš ispod nivoa ovog topika. 7 1 1
Barkley#34 Posted October 23 Posted October 23 Ali isto tako moraš da razumeš da ne doživljavamo svi Partizan kao piće sa drugarima (i mene smaraju beskonačna licitiranja sa imenima, ali nije u tome poenta). 1
DameTime Posted October 23 Posted October 23 2 hours ago, pendulum said: Vidim uzavreo topik 🙃 Instagram grobarija preuzela primat 😁 Već sam nešto ranije pisao da mi je stvarno smešna tolika opterećenost nekim imenima. Ono bukvalno se ljudi hrane tim "bombama" i onda kad jedna sleti ajmo jovo nanovo da kukamo za sledećom. Naravno, ne aboliram upravu i sportski staf zbog propusta koje čine već nekoliko sezona ali mislim da je besmisleno navijanje i toliko kuckanje i prepisivanje sa tvitera i instagram stranica. Zar nije bolje da se fokusiramo na samu igru i trenutni roster, propuste koji su uočeni, stvari koje su dobro rađene, pripreme za Pariz itd? Već se svi sprdamo sa tim da mi nećemo da "dovodimo samo da bismo doveli", da se čeka "pravo rešenje" ali da li neko može da zamisli da je to možda actually stvarno stanje stvari? Spominje se ovde kako smo prošle sezone imali barem Ifea i Frenka. Da li biste STVARNO bili sada zadovoljni tim dvojcem ili nekim sličnim, da eto samo pokrpe rupe, ukoliko bi to značilo zatvaranje rostera za neko eventualno kvalitetnije pojačanje koje može da iskrsne ili koje se ima na radaru? Ja zaista ne mogu da poverujem da mi ne možemo da dovedemo neko pojačanje iz ABA ili FIBA LŠ ili nekog španskog/grčkog/turskog/italijanskog tima sa dna tabele da nam popuni roster i verujem da sredstava za tako nešto uvek ima, ali je Željko očigledno tvrdoglav po pitanju toga šta mu treba u ekipi, a to ne može da se nađe ili nije moglo da se nađe dosad i možda samo neće da ponavlja greške iz prethodnih sezona kad je možda popustio i pristao da se dovede neki igrač za koga nije bio 100% siguran. Na stranu svi milioni i Ostojina baljezganja (koja zapravo doprinose ovakvom raspoloženju) ipak i dalje KKP nije u grupi "pijanih milionera" koji će da dovedu nekog eto zato što im se može ili da vide kako će da ispadne. Činjenica je da je DV iskočio kao legitimna opcija u odnosu na prošlu sezonu gde skoro da nije igrao. Imali smo Frenka koji je veliki deo sezone bio povređen, imali i Ifea. Došao je Šejk koji će se vratiti, ako ne za ovu, a onda za sledeću tekmu. On sam je ogroman apgrejd u odnosu na Ifea i trebalo je ili da pomaže Karliku koji je označen kao alfa ovog tima ili da u nekim trenucima igra uz istog. Imamo Voša koji je trebalo da iskorači kao kombo sa većom ulogom, Sterlinga kao primarnu dvojku i Vanju kao opciju i na 2 i na 3. uz njih su tu bili Lakić i Mitar kao igrači koji treba da uskoče za neke specijale i mini role i da imaju veći protagonizam u ABA. Dakle falila je zamena samo za Frenka, ali i bez njega si imao 4 legitimna EL beka, pa čak i 5 sa Vanjom uz dve domaće opcije. Ja mogu da skapiram zašto su tu nije žurilo. Ovo što se desilo Karliku jbg, mehanička povreda, ali ne možeš ti da računaš unapred da će najbitniji igrač da ti se povredi pa da imaš nekog tu za svaki slučaj da uskoči. Sad se mahnito traži verovatno neko rešenje o kojem uopšte nismo ni razmišlajli. Ono gde zaslužuju veću kritiku jer ta rezervna petica ali i tu situacija nije TOLIKO tragična kao što se predstavlja jer smo u Dilanu zapravo dobili dejvisolikog igrača i tog visokog kreatora, o čemu sam već pisao. Evo samo uporedne analize iako je prošlo tek 5 kola: Dilan: 17:54 min, 8,8 poena, 50% za 2, 45,5% za tri, 86,7% sa slobodnog, 3,4 skoka i indeks 11. Dejvis: 18:43 min, 9,9 poena, 51,4% za 2, 49,2% za tri, 59,5% sa slobodnog, 3,6 skoka i indeks 10,8. Dakle, iako je Dejvis bliže klasičnoj petici, a Dilan možda malo više naginje četvorci doprinos je tu negde. Nisam ulazio u naprednu statistku ali kapiram da i tu nema razlike s tim da meni Dilan deluje kao igrač koji je možda manje talentovan, ali i manje pravi gluposti, da ne kažem ne izlazi iz opanaka i plus je sigurna opcija kod slobodnih bacanja. Dakle, zapravo mi smo ostali samo bez Balše i verujem da se tu gledala neka visoka defanzivna opcija koja je trebalo da donese neki apgrejd u odnosu na Koprivu, ali se isto tako razmišljalo o tome da imaš i Pokua koji se sve više profiliše kao pokretna petica i koji treba da dobije minutažu, posebno imajući u vidu da je Džabari zabetoniran na 4 kao najveće pojačanje i da imaš Bongu koji takođe može da pokrije tu poziciju što je uostalom i igrao recimo u finalu EP skoro celu tekmu, pa se tu onda i smanjuje prostor za igranje. Plus si doveo Murinena naknadno kao ultra talenta na 3-4. Da zaključim, da trebala nam je jedna rezervna petica odavno ali je možda Željko razmišljao da tu treba da napravi neki iskorak i dovede neko zaista uklopivo i kvalitetno rešenje, a ne da se ugurava neko drvo budzašto i troše pare. Očigledno se nije poklopilo sve da nam neki takav bude dostupan ili je naš sportski menadžment totalno nesposoban i to je to. Igramo sa ovim što imamo. Ekipa je sasvim dovoljna kvalitetna da sa Miltonom, Vošom, Sterlingom i Vanjom na beku pregura ovaj period, a pojačanje na 1/2 će doći, ako ne i dva. Ja znam da su nas Ostoja i Vučić navikli na džakove para i na to da smo ekonomski tigar u svim sferama, ali ne budimo baš toliko razmaženi i fokusirajmo se na ovaj sadašnji roster, a napolju imamo svakako važnijih stvari, koje mnogo više utiču na naš i život naših bližnjih. Ovo oko KKP je, bar meni, trenutno samo sajd šou, aktivnost, razbibriga poput odlaska na piće sa ortacima...i ne mogu nikako da shvatim da se ljudi od 30+ toliko opterete pričom oko pojačanja u svetlu svakodnevnih dešavanja, but maybe that's just me... Piši ćešće. I to ozbiljno mislim, podavićemo se u ovom katranu koji je preplavio topik. 😁 1 1
Taki Posted October 23 Posted October 23 Vjerujem da ga niste ni tražili, mogu misliti u kakvom je stanju kad dolazi u evropu, nije to više onaj igrač kog mi pamtimo. Ili mu odgovara Bajern opuštena priča, nije spreman za ono što ga čeka u Srbiji :)
Tex_Willer Posted October 23 Posted October 23 Just now, Taki said: Vjerujem da ga niste ni tražili, mogu misliti u kakvom je stanju kad dolazi u evropu, nije to više onaj igrač kog mi pamtimo. Ili mu odgovara Bajern opuštena priča, nije spreman za ono što ga čeka u Srbiji 🙂 Oli doći barem Srefan Pot...
pendulum Posted October 23 Posted October 23 2 minutes ago, Barkley#34 said: Ali isto tako moraš da razumeš da ne doživljavamo svi Partizan kao piće sa drugarima (i mene smaraju beskonačna licitiranja sa imenima, ali nije u tome poenta). A majku mu Barkli, ne uzimaj sve bukvalno. Valjda se donekle znamo toliko sa ovog i prošlog foruma da si mogao da skapiraš koliko mi je stalo i koliko sam involviran u dešavanja oko Partizana i da ne moram da ti se pravdam? Imam sezonsku i za KK i za FK godinama unazad, da ne kažem decenijama. Pratim Partizan i u boćanju. Ne prođe verovatno ni sat da ne pomislim na Partizan u toku dana. Ali ja sam sebi neki prekidač u glavi okrenuo, otkad je ovo ludilo navrnuto na maks, tako da stvarno drugačije doživljavam naše utakmice. Nerviram se i dalje ali mnogo manje. Kad ovi, bože zdravlja, budu konačno skinuti sa vlasti moći ću da se vratim u normalan režim rada. Prosto sam sebi utuvio u glavu da mi je smešno da sad nešto padam u očaj oko rezervnog centra KKP-a u ovom trenutku, ali, kao što rekoh, možda sam to samo ja. Ne kažem da svi treba da se osećaju tako, ali mogu bar da pokažu malo više zrelosti i razuma u pisanju, da nam topik ne izgleda kao sekcija za komentarisanje nekog kladioničarskog portala. 2 minutes ago, DameTime said: Piši ćešće. I to ozbiljno mislim, podavićemo se u ovom katranu koji je preplavio topik. 😁 Hvala. Potrduiću se ali generalno nemam naviku nešto da pišem često, ali tu sam, čitam redovno 🙂 3
Knipex Posted October 23 Posted October 23 Što se tiče abrova za Saben Lija, pre neki dan je, ako se ne varam, erurohops objavio da je Zvezda kontaktirala Olimpijakos i da je odbijena.
odupri se ludilu Posted October 23 Posted October 23 Prijatelji kočnice vam ne rade baš sve...... Ja sam negde tu po strani cigarete mene mami... 1
aleksandar2806 Posted October 23 Posted October 23 Na kraju je slovo palo na Bruna Fernanda prema nekim izvorima
Zvezdaš96 Posted October 23 Posted October 23 Kako je krenulo na kraju će na centru doći Luka Šamanić, a na pleju Kalates. I
bungalov Posted October 23 Posted October 23 20 hours ago, bungalov said: Ovo je idealan trenutak da ne dovedemo ni Butlera, ni Dindiwindija, ni Kalatesa... a bogami ni centra. Cisto da se mi Grobari ne skidamo sa terapija na koje smo se navikli. This is aging well... 2
Recommended Posts