TripleJ Posted Tuesday at 01:22 PM Posted Tuesday at 01:22 PM E tek sada videh da prvaka KLS-a odlucuje F4 😄 . Provescemo se kao u kupu.
Elevator Operater Posted Tuesday at 03:25 PM Posted Tuesday at 03:25 PM Moja poruka KLS da sam predsednik kkp
wrach Posted Tuesday at 06:42 PM Posted Tuesday at 06:42 PM Ne znam sto se to ne zove Kosarkaski Turnir Srbije. Vec vidim kako ce ponovo ispasti budale pa izaci iz ABA lige kad nam se namigne. 1
Luchifer89 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, se son rose, fiorirrano said: Jurohups javlja Bonga u Pistonse. Najzad zamena za Tayshaun Prinsa 4
Chaos Is Me Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago pravi rabotnik za radničku košarku kakvu igraju Pistonsi 2
Goofy Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago KLS: Karlik Džons, Nik Kalates, Šejk Milton, Bruno Fernando, Žofri Lovernj, Aleksej Pokuševski, Arijan Lakić, Aleksa Radanov, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Uroš Mijailović, Nikola Đurović 1
TripleJ Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Koliko obestecenje ce Limar da prijavi ? 'ajmo licitacija 😄 Ima da budemo dobri je dva mililona. minimum.
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pa spominjano je već da je klauzula na ono standardno obeštećenje, ili malo više, tipa 900k. Moglo se to lagano zateći i na 1,2-1,3 m. Kako god, izdigli smo mi njega, ali je i vratio igrama. Ovo obeštećenje je samo šlag na torti ove saradnje. 1
se son rose, fiorirrano Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Tek sam sada skontao da se pozivaju na meridian sport, tako da debela rezerva što se tiče ovoga.
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bonga jeste nba igrač i ovo je vrlo logičan sled događaja. 1
Tex_Willer Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 36 minutes ago, Jakob Aman said: Moze li Kolson da bude novi ljubimac navijaca? Pre mi je javlja Justin Anderson
TripleJ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 hours ago, Goofy said: KLS: Karlik Džons, Nik Kalates, Šejk Milton, Bruno Fernando, Žofri Lovernj, Aleksej Pokuševski, Arijan Lakić, Aleksa Radanov, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Uroš Mijailović, Nikola Đurović Deluje da nema ko da pripali trojku 🙂. Spanac se ne uzda u ludilo DW-a ? 🙂
Luchifer89 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 minutes ago, TripleJ said: Deluje da nema ko da pripali trojku 🙂. Spanac se ne uzda u ludilo DW-a ? 🙂 Kristaps Pokušingis će da pripaljuje 9
Jakob Aman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ne racuna se vise na Brauna, Vasingtona i Osetkovskog. Milton ostaje. Izvor - ne smem da kazem, majke mi.
Ebuka Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, le piaf said: Bonga brat, zaslužio je baš Pistonse. Ali bas mi nekako ide da on igra za Pistonse. Odlican igrac, to ce biti najveci problem nadomestiti. Kameron Tejlor bi bio odlicna zamena. 2
Alek The Great Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Pre mi je javlja Justin Anderson Ma obojicu, smolbol.
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago https://www.instagram.com/p/DXujSiNDHwo/?igsh=ODVoOWxzZ2s2c25h Kada su poslednja dešavanja u pitanju momak je vidno upućen jako dobro. Vrlo verovatno moze biti da je istina kao i za ostalo.
Recommended Posts