Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Pominje se Kyle Allman. Jasno je da sad menadžeri shopuju svoje agente, ali ovo bih prihvatio odmah. Što posto je jeftiniji od Bruksa Sterlinga i ostalih i kladim se da ima više volje za dokazivanjem na EL nivou, a uvek bih pre uzeo 'gladnog' igrača nego ove iskusne EL igrače Edited 6 hours ago by Dzep Brži Džo 2
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako moze Paspalj i ostoja da dovode igrace kad ce biti bivsi krajem juna 👀 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Od Allmana poštujem Grega i Duejna, ovog još ne poznajem. Ali pretpostavljam da Paspalj dovodi nekog svog brđanina 2 2
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 44 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ciji li je Kyle igrac Neka agencija BeoBasket, prvi put čujem, mora da su novi 3 1
se son rose, fiorirrano Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakve su ovo gluposti https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/partizan-crvena-zvezda-ostoja-mijailovic-zeljko-drcelic-a-licence-euroleague/
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago E ovo nema ni kod Del Boja Dakle, imamo postojece koji dele sve, a kako para vise nema, onda cemo ds primimo nove i dacemo im ugovor na 10 godina, a da nama plate 50 miliona eura da bi mogli ds se igraju sa nama... Boze sacuvaj
NikadProtivŽelimira Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakve veze ima, imamo bolji deal od komsija, pa cemo moci svake sezone da im dodajemo na vec veliki budzet i tu razliku. 2 3
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Kako moze Paspalj i ostoja da dovode igrace kad ce biti bivsi krajem juna 👀 Valjda juna sledece godine.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 39 minutes ago, se son rose, fiorirrano said: Kakve su ovo gluposti https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/partizan-crvena-zvezda-ostoja-mijailovic-zeljko-drcelic-a-licence-euroleague/ Moj glas za napuštanje, prvi put kad bude moralo bilo šta da se plati.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ono sto je igrao za CG je bilo bas ocajno. Mislim da ste se zajebali, videćemo
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 30 minutes ago, Jakob Aman said: Valjda juna sledece godine. C, ove
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja vam želim ovog Allmana od sveg srca. Evrokup igrač. CMM za dosta siromašne.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja vam želim ovog Allmana od sveg srca. Evrokup igrač. CMM za dosta siromašne. I ja bih rekao, ali opet, mora doza rezerve u tim procenama. Prošle godine je recimo tako za Kabingelea ovde na forumu bilo usaglašeno mišljenje kako nema šta da traži u EL, pa je stigao da se posprda sa dobrim delom iskunih EL centara.
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema on igrački skoro nikakve veze sa Kodijem. Inače se slažem da ne izgleda kao EL igrač. 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Otvorio je ćaci širom kapiju za zalizano govno. Spremite se za bolan mediokritet i traćenje Karlikovog vremena i potpisa. Da je kreten makar manji kreten pa da Miška uslovi sa pokojim top talentom iz ergele za svakog proseka za kojeg mu izadje u susret...ali nije poenta u tome vec u ranije pomenutoj proviziji koju ce da strpava u dzep pre zvanicnog pada i bezanja iz kluba. 1
longbowman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago jel ovaj divljak privatnik ili da ne gledam ni sledeću sezonu ako nije 1
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Videćemo, moze biti zanimljiv potpis, ali pod uslovom da i Kalates ostane. Ovaj dodje kao zamena za Vasingtona. Druga je stvar sto mislim da je ovo odluka Ostoje i Miska a ne struke. Očekivao sam da se pojuri Robinson iz Pariza.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, longbowman said: jel ovaj divljak privatnik ili da ne gledam ni sledeću sezonu ako nije Nije divljak, fizički je stvarno fin, verovatno i defanzivno može dosta doprineti, šut je ok ali nikako ne sme imati loptu u rukama jebeno, a već vidim da će on biti plej...
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Radije cu gledati igraca koji ce sigurno gristi jer prvi put igra EL, nego onog indijanca Vasingtona. U svakom slucaju. Inace, Kalates i Dzekiri ostaju. Edited 2 hours ago by Jakob Aman
NikadProtivŽelimira Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šta bi tek dovelo da nismo dobili olakšicu za licencu.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A jel l' mora da se seče ražanj a zec još u šumi? Kad neko potpiše da razglabamo, ovako džabe deremo tastature. 3
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Stiletto said: A jel l' mora da se seče ražanj a zec još u šumi? Kad neko potpiše da razglabamo, ovako džabe deremo tastature. Nešto slično je bilo i sa Dilanom, realno gledano ovaj dečko jeste potpisao za KKP.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Coz29 said: Očekivao sam da se pojuri Robinson iz Pariza. Navodno, dovodjenje jednog ne iskljucuje drugog.
Recommended Posts