Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Tonje ako ostaje da bude drugi, a ne treci centar (a zasto bi zeleo da bude treci), to sve treba da kaze o ambicijama.

Isto vazi i za Nika, ma koliki genijalac jos uvek bio. S tim da verujem da bi njemu uloga 3.pleja bila skroz ok.

• Like 1
Posted

DW je za Almana bog košarke. Po svim parametrima kojih mogu da se setim. Znam da vam sevaju kinderi zbog toga, ali nisam se zahebao ni u jednom "predvidjanju" još od vremena prejebavanja sa uinijem oko Uroša Trifunovića.

Doduše,još ima ljudi koji misle da Kampaco i Vildoza nisu cirkusanti...

Posted (edited)

Da li volis cirkuzante u timu, taj deo nisam ukacio nikada? I kako dozivljavas DW u toj kategoriji? Ja znam kako ga svi dozivljavaju i malo tvrdoglavo smatram da nema mesta drugacijoj interpretaciji.

Edited by Elevator Operater
Posted
1 hour ago, Stiletto said:

A jel l' mora da se seče ražanj a zec još u šumi? Kad neko potpiše da razglabamo, ovako džabe deremo tastature.

Mozemo da racunamo kao da je zvanicno cim je objavio i Telesport Ostojinog malog, 2+1, treca godina opcija kluba.

Prema trenutnim planovima, njegova primarna uloga u timu bila bi bekap plejmejker, uz mogućnost da pokrije i poziciju beka šutera. Ovaj dogovor neće uticati na status Nika Kalatesa, od kojeg se očekuje razgovor sa upravom Partizana o mogućem nastavku saradnje, ali će konačna odluka biti doneta u narednom periodu.

https://telesport.rs/2026/04/23/saznajemo-olmen-stize-u-partizan-ovo-su-detalji/

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Ja vam želim ovog Allmana od sveg srca. Evrokup igrač. CMM za dosta siromašne.

Greota je CMM stavljat u istu recenicu sa ovom kesom. 

Tip je bas tezak za gledanje i generalno podrsku svake vrste, jer ovo sto sam imao prilike da ga gledam tip ne djeluje da ima bilo sta sto bi se moglo prenijeti na EL nivo, ja ga licno da se nesto pitam ni u Buducnost za EC doveo ne bi pa sve da se racuna 10x ko domaci igrac. Kesa jedna floperska koje ni to kad ga caste ne zna da kapitalizuje skroz.

• Ha-ha 1
Posted

Vi ovde prizeljkujete ostanak Kalatesa, vidim da i on nema nista protiv, ali... koliko bi kostalo to zadovoljstvo?! Mi jesmo njega placali 500k, ali ne treba zaboraviti da ga je Monako 2024e potpisao za 1,5m po sezoni. Sve preko pola milke za 3. pleja je cist luksuz.

Posted (edited)

Nisu Obradovic i Savic imali sukob sa Miskom jer nisu hteli njegove igrace, imali su sukob jer nisu hteli da klub ucestvuje u ovim igricama. Sada su vrata za to otvorena i evo desava se uveliko. Radanov, Olmen, pa i Zo sve su to igraci koji nama sustinski ne mogu da pomognu, ali cemo ih placati jer eto Misko je trazio, kao Zvezda sa Plaviscem i ostalim pulenima zalizanka. 
Pri tom jedini Zo ima negde smisla, zaduzio nas je, oseca klub, "nas"je, ginuce, ima pasos. Medjutim kosarkaski gledano ono cemu mi "kao" tezimo nije u tom smeru. 

Svakako ocekivano i tek sledi nastavak. Ocekujem all in saradnju sa Miskom, masne ugovore i masne procente kako bi posumljeni napravio odstupnicu sebi ako se nesto neplanirano politicki ili bar u klubu desi. 

Edited by fedor
  • Like 1
Posted
48 minutes ago, Elevator Operater said:

Da li volis cirkuzante u timu, taj deo nisam ukacio nikada? I kako dozivljavas DW u toj kategoriji? Ja znam kako ga svi dozivljavaju i malo tvrdoglavo smatram da nema mesta drugacijoj interpretaciji.

Ako imaš u timu 6,7 ozbiljnih igrača, uvek možeš da imaš nekog DW, to je tako i u mladim kategorijama, ako je klub ozbiljan, i ako ima nekakve ambicije. Kad vidiš da ne ide, uvek možeš da pustiš ludaka da nekome natrpa30+. Naravno da je za to potrebno imati jasnu hijerarhiju u ekipi, i svašta nešto, i to svi treneri znaju, ali je i EL cirkus sama po sebi, gde menadžerski mazovi jašu gde god mogu. Nismo mi jedini. DW je za ovog mučenika izmislio košarku, kao i za Miltona, CMMa i slične. Ja bih DW podpisao na 5 godina, srećom pa nisam u mogućnosti. Liku je potrebna "topla ljudska priča", moguće i u podpunosti izmišljena, dovoljno je da u nju može da poveruje. Bilo bi dobro i za njega, i za klub koji igra.