Elevator Operater Posted Monday at 09:31 AM Posted Monday at 09:31 AM Nego, duplo kolo. Dve ekipe koje su nas ponizile prosle i ove sezone. Iskreno, mislim da bih bio zadovoljan pobedom nad Zalgirisom, ali se nadam da cemo ici na obe pobede. 1
Barkley#34 Posted Monday at 09:35 AM Posted Monday at 09:35 AM Ne vidim razlog da ne idemo na obe pobede. Efes igra za čast kao i mi a protiv Žalgirisa je još jedna prilika da pokažemo kakvi smo u odnosu na ekipe koje će igrati doigravanje. 2
Dzep Posted Monday at 10:23 AM Posted Monday at 10:23 AM Od momenta kad smo manje više ispali imao sam četiri želje - da se useremo u život Atamanu, da pobedimo Real, da nekako oštetimo Cigane i da vratimo zelenima što je više moguće za ono kod njih. Za sada smo na 2/3, ako bi moglo 3/4, I would be sooooo haaaaappyyyy... Elem, čini mi se da smo malo potrošeni. Fali nam neki zamajac, neka ekstra energija, npr sad bi Wash kao zujalica dobro došao da ubrizga malo ludila, na kašičicu, čisto da se malo prodrmamo. Imali smo dosta teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali jbg, to je mart/april, svima isto. Ono što mi se dopada jeste što postoji neki sistem koji se prati, rotacije su manje više pravilne, a npr juče se dosta štedeo Karlik, da je bilo baš moranje da se pobedi igrao bi više, dakle vodi se računa i opterećenju pojedini igrača. Mislim da ćemo biti ok, ali za ovo duplo kolo nam je potrebna neka ekstra varnicsća, pogotovo što je jasno da su nam centri izmučeni/povređeni, tako da na njih ne računam 1
odupri se ludilu Posted Monday at 10:29 AM Posted Monday at 10:29 AM Da se ne zaboravi Lakić ...Kakvu je juče partiju Čeda Vitkovac odigrao. Ono zaletanjem sa strane na ofanzivnom skoku i odbijanje lopte izvan reketa mi je veće od tri trojke koje je dao. A šutirao je vidim 3/6. Komesar Ari od sada ga zovite!
Chaos Is Me Posted Monday at 12:11 PM Posted Monday at 12:11 PM Meni je Bruno dosta dobar igrač, jebeš ga prilično je moćan fizički što je za centra najvažnije. Uopšte nije tako drven kako mu se imputira. Nije baš neka inteligencija i zna da bude prenervozan ali je fino prisustvo u reketu na obe strane. Idealno za vas bi bilo kad bi delio minutaži i ulogu sa nekim pola-pola pa u zavisnosti od match upa ili kakvo je raspoloženje tog dana da igra jedan od njih malo više. Jekiri je pošten igrač i rabotnik ali realno je malo šta ostalo u njemu, meni izgleda i igra kao da ima 40 godina. Zna da napravi dobar blok, ali je spor na nogama, nesiguran nekako dole kad treba da završi (moja deviza je jebeš centra koji radije ide na fade away nego da pojede obruč), ne može da igra switch odbranu i mora da je u dropu a i tamo je daleko od nekog koga se protivnički bekovi plaše. Jeste simpatičan tip i onaj pravi afrički dobrica ali više je tu da drži vodu dok može a vidi se da je na izdisaju i da će njegova sledeća ekipa biti znatno nižeg ranga od KKP. Mislim da nije baš realno da tražite nekog ko će biti značajno bolji igrač od Bruna, čovek je ipak dosta papreno plaćen i sa razlogom, a njegov potencijal i nije do kraja otključan. Jekiri može kao treća opcija ali to je baš onda sns luksuziranje klasično. Dakle, po meni za vas Bruno + Miletić kao treći + jedan okvirnog ranga Bruna je sasvim lepa rotacija. 3
odupri se ludilu Posted Monday at 12:23 PM Posted Monday at 12:23 PM @Chaos Is Meapsolutno je i moj doživljaj obojice isti kako si opisao. Ipak mislim da taj drugi centar može biti neko u reputacije i Iznudua kod vas. Ne nužno u nivou Bruna. Jedino ako love imamo za bacanje. Naravno ako je istina da Miletić dolazi.
le piaf Posted Monday at 12:54 PM Posted Monday at 12:54 PM Po mom mišljenju, Fernando nema kvalitet za prvog centra PO ekipe, ako uzmemo da je to neki cilj, a jeste. Plaćen je masno, verovatno jer je tržište takvo kakvo je, a izbor je kritičan. Queta koji je bio maltene bara bara sa njim do pre jedne sezone i meta Partizana i par EL ekipa je sad značajno bolji igrač. Ima Fernando neke poteze na niskom postu, mada non stop pravi korake dok pivotira, ima i to suvo fizičko prisustvo u reketu, mekane i smotane ruke i promaju u glavi. Bolomboj pre povrede mi je savršen prototip petice za blizance. Jekiri je objektivno za trećeg centra u rotaciji, spor je izuzetno, drvene noge, kolac u kuku, fadeaway umesto tehnike, midrange, dobri blokovi i to je to. Brandon Davis, slabija verzija. Ako je Miletić dogovoren, zaista nema potrebe za njim, dok za ozbiljnom peticom ima, ako pričamo o sledećoj sezoni.
Elevator Operater Posted Monday at 01:39 PM Posted Monday at 01:39 PM Bruno nema izgovore da urgentno ne popravi performans na ziceru, to zaista nije do talenta. Samo do fokusa i ne ispadanja glupim jer hoce u sekundi nesto da dokaze cuvaru. Neka ga na treningu okruzi svako vece telo koje imamo i stavlja u razlicite scenarije blizu obruca. Udvajanje, utrajanje. Neka svi skacu istovremeno, pa onda naizmenicno, levo od obruca, desno od obruca. Ako to sredi, bice duplo korisniji sledece sezone. A vec je manje-vise koristan i sada, ali sto kazu kolege, sada nije prvi centar plej of ekipe.
Jakob Aman Posted Monday at 02:55 PM Posted Monday at 02:55 PM Apsolutni prioritet je bilo i dovodjenje Mirotica onog leta pa znamo kako se to zavrsilo. Mislim da limar moze definitivno da kupi prnje ako se isto okonca sa Karlikom.
Son_of_a_gun Posted Monday at 03:34 PM Posted Monday at 03:34 PM 36 minutes ago, Jakob Aman said: Mislim da limar moze definitivno da kupi prnje ako se isto okonca sa Karlikom. A ko će da ga otera, ti i ja? Kad ga nismo najurili govnjivom motkom posle onog sa Željkom sad tek može da radi šta hoće. Što bi se reklo, ovo je njegov svijet a mi u njemu samo živimo.
Jakob Aman Posted Tuesday at 06:33 PM Posted Tuesday at 06:33 PM Ali milka i po obestecenja za Murinena... posao veka.
realno *w Posted Tuesday at 07:26 PM Posted Tuesday at 07:26 PM Bruno ima 3 brutalne mane: 1. Pomenuto promašivanje zicera, to baš mora da se svede na minimum. 2. Povratni pas. Baš na nivou kadetskih centara, telefonira sa pasovima, kasni sa oslobađanjem lopte, često budu loši pasovi... Verujem da tu baš ima prostora za napredak, ne treba ne znam šta, samo najosnovniji izlazni pasovi. 3. Pivotiranje/roling. Ovo mu je i mana i vrlina. Kada uradi jedan zaokret, često protivnički centar ne uspe ni pogledom da isprati. Ali kad ne završi iz prve, ulazi u beskonačno pivotiranje, koje se završava koracima, ili šutem iz preteške pozicije. Uglavnom, ima 28 godina, sve se to da srediti. Sasvim ok rešenje, samo uz sebe mora imati nekog korektnog kao opciju, jer zna potpuno da nestane sa utakmice. 1
Dzep Posted Tuesday at 08:41 PM Posted Tuesday at 08:41 PM 2 hours ago, Jakob Aman said: Ali milka i po obestecenja za Murinena... posao veka. ŠKK?? Gde ko šta kako??
Jakob Aman Posted Wednesday at 04:23 AM Posted Wednesday at 04:23 AM 7 hours ago, Dzep said: ŠKK?? Gde ko šta kako?? Obestecenje za koledz klubove je navodno toliko.
Plant Posted Wednesday at 07:04 AM Posted Wednesday at 07:04 AM (edited) 13 hours ago, Dzep said: ŠKK?? Gde ko šta kako?? Kako gde ... pa tamo gde prosek plate ide preko 2k a penzije nesto manje ... gde su kuce od cokolade a prozori od marmelade. Tamo i KK mogu da se samofinansiraju ... nego nikako da se to primi u ostatku EL, oni mucenici jos moraju da parazitiraju na neki nacin Edited Wednesday at 09:57 AM by Plant 1
Stiletto Posted Wednesday at 07:28 AM Posted Wednesday at 07:28 AM 10 hours ago, Dzep said: ŠKK?? Gde ko šta kako?? https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/miikka-muurinen-partizan-obestecenje-ncaa/ Proverio sam datum vesti, nije prvi april. Mada liči. 1
Dzep Posted Wednesday at 10:01 AM Posted Wednesday at 10:01 AM (edited) E pa to je to, šta reći a ne zaplakati, daće milku i po za njega?? On nije spreman za koledž, to je još sporija liga od EL a dosta se radi na pozicijama, taktici, ništa od toga on ne zna. Pre bi mogao NBA da igra, trči pucaj kucaj, nego ove smislene lige. Ako ga stvarno plate toliko, sve pare u fond Karlik. Ali ko zna kako će to naš trikolor potrošiti... Anyway, utakmica večeras mi je u senci one koju jedva čekam u petak. Naravno da bih voleo da pobedimo, ali sad pre svega želim da se svi sačuvaju, i mentalno i fizički, za petak. Nacrtali su nam se na zicer i to moramo da realizujemo, pa nek se pate u plej inu Edited Wednesday at 10:29 AM by Dzep 2
Grobarcina1992 Posted Wednesday at 10:19 AM Posted Wednesday at 10:19 AM Ode naš dobri general najveći trener u istoriji Partizana pre svega bio je pedagog i otac igračima pa tek trener počivaj u miru Dule. 1 6
Dzep Posted Wednesday at 10:19 AM Posted Wednesday at 10:19 AM Žao mi je što nije dočekao da vidi pad nepomenika. Hvala mu za sve što je uradio za naš klub. Nema se tu šta više reći. U petak ćemo ga ispratiti kako dolikuje, bez obzira šta pošumljeni bude planirao i uradio. Vujošević Dule!! 13 3
Xpert Posted Wednesday at 10:20 AM Posted Wednesday at 10:20 AM Pretužan trenutak za svakog partizanovca. Počivaj u miru, Dule. 4
40Wins Posted Wednesday at 10:22 AM Posted Wednesday at 10:22 AM Sta reći, osim hvala za sve, hvala za divne uspomene iz detinjstva. Pravi čovek, iskreni Jugosloven, pedagog mladim momcima u vremenima kada se čekovi nisu pisali tako lako kao danas. Partizan. 1 3
Recommended Posts