Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Da li ce komsije ponovo da nam uvale djoku glede dzentlmenskog sporazuma o gostujucim navijacima? Nikakvih info...

Neće, ne brini, proverena informacija.

Posted
44 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Gospodin Vladan kaže da je urađena forica nakon bezbedonosne procene, i da ga izduvasmo za 1.000 karata...

Jedino tačno u svemu tome je - forica.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, pendulum said:

Mislim da si naseo na prvoaprilsku šalu...

25 minutes ago, fillam said:

Jedino tačno u svemu tome je - forica.

Čoveče, zaboravio sam da je 1. April, ali opet ni na kraj pameti da se ozbiljne stranice koriste prvoaprilskim smicalicama. 

Edited by NikadProtivŽelimira
  • Ha-ha 1
Posted
25 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Čoveče, zaboravio sam da je 1. April, ali opet ni na kraj pameti da se ozbiljne stranice koriste prvoaprilskim smicalicama. 

Pa i ne koriste se

• Like 3
Posted

Poslednjih nosam:

1. Partizan Mozzart Bet 7 1

2. Real Madrid 6 2

3. Panathinaikos 6 2

4. Fenerbahce 6 2

5. Monaco 5 3

6. Olympiacos 5 3

7. Barcelona 4 4

8. Maccabi Tel Aviv 4 4

9. Anadolu Efes 4 4

10. Milano 4 4

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Goofy said:

Poslednjih nosam:

1. Partizan Mozzart Bet 7 1

2. Real Madrid 6 2

3. Panathinaikos 6 2

4. Fenerbahce 6 2

5. Monaco 5 3

6. Olympiacos 5 3

7. Barcelona 4 4

8. Maccabi Tel Aviv 4 4

9. Anadolu Efes 4 4

10. Milano 4 4

Sa 4 pobede u preostala 4 kola idemo na 11-1 😛 

Posted (edited)
21 hours ago, NikadProtivŽelimira said:

Da li ce komsije ponovo da nam uvale djoku glede dzentlmenskog sporazuma o gostujucim navijacima? Nikakvih info...

Mene interesuje ovo ,,ponovo"? Kada to niste dobili karte, da bi napisao ,,ponovo"?

Inace karte ste dobili, da ne bude zabune, kao i uvek do sada na EL. To sto Tegi spinuje i ubacuje ABA ligu u pricu to je vec vas problem, jer mu verujete.

Ja bih inace zabranio i tih 1000 karata, jer sam prisustvovao divljanju navijaca, gde su polivali i gadjali flasama ljude na nivou 200, a tu je bilo i dece. Ne sumnjam da je isto to bilo i sa nasim navijacima, tako da bih tu stoku izbacio sa oba gostovanja, jer kada nismo normalni, ne treba ni da se pravimo normalni.

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 1
Posted
10 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Mene interesuje ovo ,,ponovo"? Kada to niste dobili karte, da bi napisao ,,ponovo"?

Inace karte ste dobili, da ne bude zabune, kao i uvek do sada na EL. To sto Tegi spinuje i ubacuje ABA ligu u pricu to je vec vas problem, jer mu verujete.

Ja bih inace zabranio i tih 1000 karata, jer sam prisustvovao divljanju navijaca, gde su polivali i gadjali flasama ljude na nivou 200, a tu je bilo i dece. Ne sumnjam da je isto to bilo i sa nasim navijacima, tako da bih tu stoku izbacio sa oba gostovanja, jer kada nismo normalni, ne treba ni da se pravimo normalni.

Kao i Grci i to je to 

• Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, NikadProtivŽelimira said:

ABA derbi. 

Na ABA derbiju se ne dele karte gostujućim navijačima, manje slušajte Tegeltiju (jedini lik sa kojim mogu da ga uporedim je DJV) i dođite u halu

Edited by Tunis
typo
Posted
25 minutes ago, Tunis said:

Na ABA derbiju se ne dele karte gostujućim navijačima, manje slušajte Tegeltiju (jedini lik sa kojim mogu da ga uporedim je DJV) i dođite u halu

Pre nego što sledeći put odlučiš da nekome savetuješ koga da sluša i gde da ide i/ili dođe, osiguraj da si na nivou diskusije i potencijalnog prckanja, budući da je kolega pitao kada to prethodni put nismo dobili karte, a to je činjenično skorašnji ABA derbi. 

Inače citirao si dugodišnjeg hroničara Partizana, pogotovo u domenu komšijsko-zakulisnih i potencijalno zakulisnih radnji, a šta tek reći za Gospodina Vladana i njegovu arhivu?! :default_coffee:

Posted

Razumljiva je nervoza sa komšijske strane jer puno gube sa porazom. Možda je i preteran fokus na jednu izjavu Carlica, koja btw I nije nešto strašno, pokazatelj njihove mobilisanosti, ali ja bih rekao i bojazni.  

Nema potrebe za tolikom reakcijom ako si siguran u sebe.

Opet s druge strane mi kao ekipa mora da odigramo dobro do samog kraja, da bi smo sebi potvrdili da smo dobra ekipa koja se kolje sa plej-of ekipom i koja je spremna za napredak. Pa čak i  kroz dodatni poenteraki boost u vidu Ludog Save pred smiraj sezone.

I naravno u derbiju sam otvoren za prijatna iznenađenja što bi jedan mudar čovek rekao.

• Like 3
Posted (edited)

Smesno je sto su se uhvatili te izjave, pored jos debilnije izjave Sase Obradovica posle ABA derbija (ipak on treba da bude primer kao trener, ako cemo sitna crevca).

Ali sta god je njima potrebno da misle da su good guys i da ce im dati motiv (zar treba jos?), valjda 🤷‍♂️

Edited by Elevator Operater
  • Like 2
Posted
5 minutes ago, Elevator Operater said:

Smesno je sto su se uhvatili te izjave, pored jos debilnije izjave Sase Obradovica posle ABA derbija (ipak on treba da bude primer kao trener, ako cemo sitna crevca).

Ali sta god je njima potrebno da misle da su good guys i da ce im dati motiv (zar treba jos?), valjda 🤷‍♂️

A nekad su se izjave trenera Obradovića analizirale baš u sitna crevca. Good ol' times.

• Like 6
Posted
42 minutes ago, Delfinarijum said:

Jel moze info za nas neupucene sta je rekao? 

To što je korisnik @Elevator Operater okarakterisao izjavu Saše Obradovića kao debilnu, ne znači da jeste debilna, nego više govori o samom korisniku.

Da se ne vraćam na Tegeltiju trovača, koji svesno obmanjuje javnost u svom uskom interesu, predlažem vam da lično pogledate, tj pročitate izjavu pre nego što okarakterišete istu:

Novinar: Koliko ste na ovoj utakmici mislili na Evroligu? (Panathinaikos pre 48h, slede Baskonija i Barsa u duplom kolu, PA)

Saša Obradović: "Meni nije bilo rečeno da je nebitna utakmica. Tako sam i ušao i gledao na ovu utakmicu, postoji velika šanse da izgubiš utakmicu, naravno Partizan, tako te ljudi ocenjuju. Mnogo je važno da nismo imali veliku potrošnju, neka ovo bude jak trening pred ovo što nas čeka. Ja mislim da nema nijedna laka pobeda, igrali smo sa Partizanom koji nema drugi način razmišljanja. Igraju super, imaju super trenera, nemaju ono što mi imamo, a to je da sve moramo, oni u svemu onome nemaju obavezu da pobede. Ja više volim obe jake pritiske i tako treba uvek da bude".

Izjednačavati ovo sa nekom drugim izjavama je debilno, a sama izjava je krajnje korektan odgovor na pitanje.

• Like 2
Posted

"neka ovo bude jak trening pred ovo što nas čeka."

@Tunis, ne pravi se mutav. Da je ovo Zeljko izjavio, vec bi bila mobilizacija na vasoj temi od silne korektnosti.

U kom god kontkestu, umanjio je znacaj duela sa nama naspram EL. I verovatno je u pravu, ali korektno nije, iskreno. Samo nas zabole uvo, rekao glupost covek i to je to. 

To sto vama isforsirano treba persona non grata, to je vec na vama.

Posted (edited)
8 minutes ago, Elevator Operater said:

"neka ovo bude jak trening pred ovo što nas čeka."

@Tunis, ne pravi se mutav. Da je ovo Zeljko izjavio, vec bi bila mobilizacija na vasoj temi od silne korektnosti.

Vadis iz konteksta recenicu. Covek je na konstataciju novinara da nije bitna utakmica, prvo objasnjavao kako nije tacno i da su dali sve od sebe, a onda je to izgovorio. Ja sam to shvatio ovako: ako je to tako kako kaze novinar, ,,nevazna utakmica", onda neka ovo bude jak trening pred ovo sto nas ceka.

Ako nisi shvatio tako, onda si i ti upao pod uticaj Zeksa Pantica, koji je takodje ovo komentarisao bez da je odslusao celu izjavu.

Edited by VISOKOLETAC