odupri se ludilu Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago @DzepZaboravio si Slaninu, njega treba malo Lakić da poremeti. A publika svaki put kad Musa dobije loptu treba da ponavlja aaaa, aaa jer on već na prvom koraku ulaza se baca u stranu i dere se aaaaa. Kabengele je već sad ozbiljno shvaćen i čini mi se da popušta u zadnje vreme .Ali size I skill su mu baš impozantni. Oni su i Aleksu odmarali za vikend. Ima ih dosta u pm. Najbolje je nametnuti svoju igru ali šta je to naša igra. Mi se još uvijek profilisemo. 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne znam sto i kako smo energetski pali kada smo propustili 30. kolo (koje veceras odradjujemo), potom smo imali umereniji trening protiv Bosne, pa onda samo 1 tezi mec protiv Virtusa...a u nedelju vec izgledali umorno. Logike bez. Imalo bi smisla da umorni idemo u Pariz, a ne da smo takvi posle pauze, jednog prelakog i jednog teskog meca.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tako je bre, pokazali ste u drugom poluvremenu Dubaiju ko je tata košarke. Atmosfera veličanstvena. Prozivka i za Nepomenika, vi ne ćutite. Bravo komšije! Pumpaj! 3
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Karlik dirigent, Sterling koji je odigrao mozda najpametnije poluvreme u sezoni i samo srce i motor tima, Ajzak. Pohvale i za Miltona, ovako treba. Svaka cast ekipi za reakciju, drago mi je da su se trgli, ispostovali i sebe i navijace i Penjaroju. Nece da moze bez energije i cimanja, jasan podsetnik. 1
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Karlik, Bonga, Milton i Lakić koji je pokrenuo sve. Strašno drugo poluvreme, na oba kraja parketa. Pojeli smo ih. 5
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lepo se orilo pederu i siptaru, ja zadovoljan. Steta sto Ostoja nije dobio svoju porciju.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo Carlik je razlika... 23 poena... ali na stranu poeni, na sta licimo u prvom je posledica sto smo igrali bez energije i njega zatvorili... kako se on razigrao, tako i ekipa proigra... steta sto nema fokus na kosarku i van terena al onda verovatno ne bi bio ovde... Bode ugovor 2mil+ sigurno
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rutinski. Do kraja EL sezone ovaj tim može da preskoči još koju poziciju na tabeli. 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A tale of two halves. Pokazna vezba kako izgleda isti tim kad igra sa fokusom i energijom, a kako kad istu ostave u svlacionici. Carlik i Bonga su elitni EL igraci i kad su oni ON, svako ce se namuciti protiv nas. Veceras su imali i pomoc Miltona, Brown bio korektan. Idemo dalje. Za 2 dana Pariz. 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kristina Tomić je duplo bolja riba na vašim utakmicama nego na našim i to nije u redu. Eto rekao sam. 2 5
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako ništa drugo bar će naše sjene lutati po EL i plašiti gospodu koja juri doigravanje. Šteta za par otetih i par glupo izgubljenih utakmica, mogli smo da se ložimo još neko vreme. 5 1
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Sinnerman said: Kristina Tomić je duplo bolja riba na vašim utakmicama nego na našim i to nije u redu. Eto rekao sam. Kako god okrenes ona je skrndelj 1 2 1
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jos drzimo prikljucak za top16. Salu na stranu, sasvim lepa prica veceras. Shake solidan. Sto bi rekao Denda, moze za 3, a moze i jako i do samog kraja za 2. Dao covek 5 trojkica za dve tekme, pre toga na 14 samo dva puta pogodio. Edited 1 hour ago by TripleJ
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao prvo da čestitam na pobjedi i fenomenalnom drugom pol. A onda da se zahvalim kao što kaže poslovica "komšija je važniji od brata i rodbine." 🙂 Malo šale nije na odmet. Iako će sad svi da glorifikuju Penjeroju, s pravom doduše, mišljenja sam da je ovo Željkov tim. Ok, jeste trgnuo ekipu u momentima kad je bilo katastrofično, ali svaka promjena mahom donese pozitivni šok. Ovo sad je već Karlik Dzons i kako je trebalo od starta sezone da bude. Nevjerovatan igrač koji sve oko sebe čini boljima. Donosi sigurnost i mirnoću, i u svakom trenutku ima rješenje. Ništa od ovoga ne bi bilo da je bio zdrav. Kao prvo Želimir ne bi dobio otkaz, a Partizan bi se gotovo sigurno borio za play off. Objektivno greota jer je potrošena sezona, a imaš takva dva igrača (Karlik i Bonga). Sterling je takođe drugi igrač kao i svi doduše, sa i bez Dzonsa. I on je klasan igrač, ma ko šta pričao. Hoću da kažem da će sad na ljeto doći neki Oli, Barsa, Real...i sunuti 3 milke za Karlika, 2 za Bongu i oni odoše. A postoji opcija i za nba naravno. Ne znam da li imaju ugovor ili ne, to je u košarci danas maltene irelevantno. 1
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, wrach said: Kako god okrenes ona je skrndelj 3 1 2
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Coach Penjeroja pravi cudesan posao sa vasom ekipom. Svaka cast
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, wrach said: Kako god okrenes ona je skrndelj Nije tema ali me živo zanima da navedeš primer šta za tebe nije skrndelj. Samo nemoj molim te one sigurice tipa Monika Beluči i sl.
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, realno *w said: Ali sa kojom paznjom i neznoscu 😄 1 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbt dobili smo utakmicu na kojoj se Džekiri nije pojavio, Osetkovski bio loš u najvećem delu, Poku slab, a na sve to Bonga samo 17 minuta na parketu. Maltene ceo teret izneli Džons, Milton, Sterling, uz pomenutog Bongu. Mada, eto na primer, nisam nešto previše konstatovao Bruna na ovoj tekmi, a opet kad pogledaš 8 poena, 7 skokova, barem solidan. I treba biti iskren i reći da se Sterling vrhunski borio u drugom poluvremenu. Kako je izleteo Berti na onaj šut, zaostao je 4 metra i opet uspeo da izvuče airball.
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Sinnerman said: Nije tema ali me živo zanima da navedeš primer šta za tebe nije skrndelj. Samo nemoj molim te one sigurice tipa Monika Beluči i sl. Smatram da je ova skrndelj jer lepota dolazi iznutra, a ova devojka emituje energiju busne patike. Osmeha bez, prica kroz zube, faca je kalup, vristi na vestak. Ima brdo zena su pojam za nju i zao mi je sto sto je ovakav izgled postao pojam za lepotu. 3
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve sam ja ovo video rekao i ovu šumu i ovu reku. Ovo je naše stanje sada: Pričao sam priče o brdu u zlatu Svoje sam telo video u blatu Moj duh sada slobodno šeta Videćeš ga na putu za jug
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, Dzo23 said: Kao prvo Želimir ne bi dobio otkaz... Pa i nije dobio.
Recommended Posts