Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

@DzepZaboravio si Slaninu, njega treba malo Lakić da poremeti. 

A publika svaki put kad Musa dobije loptu treba da ponavlja aaaa, aaa jer on već na prvom koraku ulaza se baca u stranu i dere se aaaaa.

Kabengele je već sad ozbiljno shvaćen i čini mi se da popušta u zadnje vreme .Ali size I skill su mu baš impozantni.

Oni su i Aleksu odmarali za vikend. Ima ih dosta u pm.

Najbolje je nametnuti svoju igru ali šta je to naša igra. Mi se još uvijek profilisemo.

• Like 1
Posted

Ne znam sto i kako smo energetski pali kada smo propustili 30. kolo (koje veceras odradjujemo), potom smo imali umereniji trening protiv Bosne, pa onda samo 1 tezi mec protiv Virtusa...a u nedelju vec izgledali umorno. Logike bez.

Imalo bi smisla da umorni idemo u Pariz, a ne da smo takvi posle pauze, jednog prelakog i jednog teskog meca.

Posted

Tako je bre, pokazali ste u drugom poluvremenu Dubaiju ko je tata košarke. Atmosfera veličanstvena. Prozivka i za Nepomenika, vi ne ćutite. Bravo komšije! Pumpaj!

• Like 3
Posted

Karlik dirigent, Sterling koji je odigrao mozda najpametnije poluvreme u sezoni i samo srce i motor tima, Ajzak.

Pohvale i za Miltona, ovako treba.

Svaka cast ekipi za reakciju, drago mi je da su se trgli, ispostovali i sebe i navijace i Penjaroju.

Nece da moze bez energije i cimanja, jasan podsetnik.

• Like 1
Posted

Samo Carlik je razlika... 23 poena... ali na stranu poeni, na sta licimo u prvom je posledica sto smo igrali bez energije i njega zatvorili...

kako se on razigrao, tako i ekipa proigra...

steta sto nema fokus na kosarku i van terena al onda verovatno ne bi bio ovde...

Bode ugovor 2mil+ sigurno

Posted

A tale of two halves.

Pokazna vezba kako izgleda isti tim kad igra sa fokusom i energijom, a kako kad istu ostave u svlacionici.

Carlik i Bonga su elitni EL igraci i kad su oni ON, svako ce se namuciti protiv nas. Veceras su imali i pomoc Miltona, Brown bio korektan.

Idemo dalje. Za 2 dana Pariz.

• Like 1
Posted

Ako ništa drugo bar će naše sjene lutati po EL i plašiti gospodu koja juri doigravanje. Šteta za par otetih i par glupo izgubljenih utakmica, mogli smo da se ložimo još neko vreme.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Sinnerman said:

Kristina Tomić je duplo bolja riba na vašim utakmicama nego na našim i to nije u redu. Eto rekao sam. 

Kako god okrenes ona je skrndelj

• Like 1
  • Thanks 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Jos drzimo prikljucak za top16. Salu na stranu, sasvim lepa prica veceras.

Shake solidan. Sto bi rekao Denda, moze za 3, a moze i jako i do samog kraja za 2. Dao covek 5 trojkica za dve tekme, pre toga na 14 samo dva puta pogodio.

Edited by TripleJ
Posted

Kao prvo da čestitam na pobjedi i fenomenalnom drugom pol.

A onda da se zahvalim kao što kaže poslovica "komšija je važniji od brata i rodbine." 🙂

Malo šale nije na odmet. 

Iako će sad svi da glorifikuju Penjeroju, s pravom doduše, mišljenja sam da je ovo Željkov tim.

Ok, jeste trgnuo ekipu u momentima kad je bilo katastrofično, ali svaka promjena mahom donese pozitivni šok. 

Ovo sad je već Karlik Dzons i kako je trebalo od starta sezone da bude. Nevjerovatan igrač koji sve oko sebe čini boljima. Donosi sigurnost i mirnoću, i u svakom trenutku ima rješenje. 

Ništa od ovoga ne bi bilo da je bio zdrav. Kao prvo Želimir ne bi dobio otkaz, a Partizan bi se gotovo sigurno borio za play off. 

Objektivno greota jer je potrošena sezona, a imaš takva dva igrača (Karlik i Bonga). Sterling je takođe drugi igrač kao i svi doduše, sa i bez Dzonsa. I on je klasan igrač, ma ko šta pričao. 

Hoću da kažem da će sad na ljeto doći neki Oli, Barsa, Real...i sunuti 3 milke za Karlika, 2 za Bongu i oni odoše. A postoji opcija i za nba naravno. 

Ne znam da li imaju ugovor ili ne, to je u košarci danas maltene irelevantno. 

• Like 1
Posted
12 minutes ago, wrach said:

Kako god okrenes ona je skrndelj

Nije tema ali me živo zanima da navedeš primer šta za tebe nije skrndelj. Samo nemoj molim te one sigurice tipa Monika Beluči i sl. 

Posted

Jbt dobili smo utakmicu na kojoj se Džekiri nije pojavio, Osetkovski bio loš u najvećem delu, Poku slab, a na sve to Bonga samo 17 minuta na parketu.

Maltene ceo teret izneli Džons, Milton, Sterling, uz pomenutog Bongu.

Mada, eto na primer, nisam nešto previše konstatovao Bruna na ovoj tekmi, a opet kad pogledaš 8 poena, 7 skokova, barem solidan.

I treba biti iskren i reći da se Sterling vrhunski borio u drugom poluvremenu. Kako je izleteo Berti na onaj šut, zaostao je 4 metra i opet uspeo da izvuče airball.

Posted
20 minutes ago, Sinnerman said:

Nije tema ali me živo zanima da navedeš primer šta za tebe nije skrndelj. Samo nemoj molim te one sigurice tipa Monika Beluči i sl. 

Smatram da je ova skrndelj jer lepota dolazi iznutra, a ova devojka emituje energiju busne patike. Osmeha bez, prica kroz zube, faca je kalup, vristi na vestak. 

Ima brdo zena su pojam za nju i zao mi je sto sto je ovakav izgled postao pojam za lepotu.

• Like 3