odupri se ludilu Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago @DzepZaboravio si Slaninu, njega treba malo Lakić da poremeti. A publika svaki put kad Musa dobije loptu treba da ponavlja aaaa, aaa jer on već na prvom koraku ulaza se baca u stranu i dere se aaaaa. Kabengele je već sad ozbiljno shvaćen i čini mi se da popušta u zadnje vreme .Ali size I skill su mu baš impozantni. Oni su i Aleksu odmarali za vikend. Ima ih dosta u pm. Najbolje je nametnuti svoju igru ali šta je to naša igra. Mi se još uvijek profilisemo. 1
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne znam sto i kako smo energetski pali kada smo propustili 30. kolo (koje veceras odradjujemo), potom smo imali umereniji trening protiv Bosne, pa onda samo 1 tezi mec protiv Virtusa...a u nedelju vec izgledali umorno. Logike bez. Imalo bi smisla da umorni idemo u Pariz, a ne da smo takvi posle pauze, jednog prelakog i jednog teskog meca.
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Tako je bre, pokazali ste u drugom poluvremenu Dubaiju ko je tata košarke. Atmosfera veličanstvena. Prozivka i za Nepomenika, vi ne ćutite. Bravo komšije! Pumpaj! 3
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Karlik dirigent, Sterling koji je odigrao mozda najpametnije poluvreme u sezoni i samo srce i motor tima, Ajzak. Pohvale i za Miltona, ovako treba. Svaka cast ekipi za reakciju, drago mi je da su se trgli, ispostovali i sebe i navijace i Penjaroju. Nece da moze bez energije i cimanja, jasan podsetnik. 1
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Karlik, Bonga, Milton i Lakić koji je pokrenuo sve. Strašno drugo poluvreme, na oba kraja parketa. Pojeli smo ih. 5
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Lepo se orilo pederu i siptaru, ja zadovoljan. Steta sto Ostoja nije dobio svoju porciju.
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Samo Carlik je razlika... 23 poena... ali na stranu poeni, na sta licimo u prvom je posledica sto smo igrali bez energije i njega zatvorili... kako se on razigrao, tako i ekipa proigra... steta sto nema fokus na kosarku i van terena al onda verovatno ne bi bio ovde... Bode ugovor 2mil+ sigurno
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Rutinski. Do kraja EL sezone ovaj tim može da preskoči još koju poziciju na tabeli. 1
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago A tale of two halves. Pokazna vezba kako izgleda isti tim kad igra sa fokusom i energijom, a kako kad istu ostave u svlacionici. Carlik i Bonga su elitni EL igraci i kad su oni ON, svako ce se namuciti protiv nas. Veceras su imali i pomoc Miltona, Brown bio korektan. Idemo dalje. Za 2 dana Pariz. 1
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kristina Tomić je duplo bolja riba na vašim utakmicama nego na našim i to nije u redu. Eto rekao sam. 2 7
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako ništa drugo bar će naše sjene lutati po EL i plašiti gospodu koja juri doigravanje. Šteta za par otetih i par glupo izgubljenih utakmica, mogli smo da se ložimo još neko vreme. 6 1 1
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Sinnerman said: Kristina Tomić je duplo bolja riba na vašim utakmicama nego na našim i to nije u redu. Eto rekao sam. Kako god okrenes ona je skrndelj 2 2 1 1
TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Jos drzimo prikljucak za top16. Salu na stranu, sasvim lepa prica veceras. Shake solidan. Sto bi rekao Denda, moze za 3, a moze i jako i do samog kraja za 2. Dao covek 5 trojkica za dve tekme, pre toga na 14 samo dva puta pogodio. Edited 12 hours ago by TripleJ
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kao prvo da čestitam na pobjedi i fenomenalnom drugom pol. A onda da se zahvalim kao što kaže poslovica "komšija je važniji od brata i rodbine." 🙂 Malo šale nije na odmet. Iako će sad svi da glorifikuju Penjeroju, s pravom doduše, mišljenja sam da je ovo Željkov tim. Ok, jeste trgnuo ekipu u momentima kad je bilo katastrofično, ali svaka promjena mahom donese pozitivni šok. Ovo sad je već Karlik Dzons i kako je trebalo od starta sezone da bude. Nevjerovatan igrač koji sve oko sebe čini boljima. Donosi sigurnost i mirnoću, i u svakom trenutku ima rješenje. Ništa od ovoga ne bi bilo da je bio zdrav. Kao prvo Želimir ne bi dobio otkaz, a Partizan bi se gotovo sigurno borio za play off. Objektivno greota jer je potrošena sezona, a imaš takva dva igrača (Karlik i Bonga). Sterling je takođe drugi igrač kao i svi doduše, sa i bez Dzonsa. I on je klasan igrač, ma ko šta pričao. Hoću da kažem da će sad na ljeto doći neki Oli, Barsa, Real...i sunuti 3 milke za Karlika, 2 za Bongu i oni odoše. A postoji opcija i za nba naravno. Ne znam da li imaju ugovor ili ne, to je u košarci danas maltene irelevantno. 1
jedibojan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, wrach said: Kako god okrenes ona je skrndelj 4 2 4
Mile1 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Coach Penjeroja pravi cudesan posao sa vasom ekipom. Svaka cast
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, wrach said: Kako god okrenes ona je skrndelj Nije tema ali me živo zanima da navedeš primer šta za tebe nije skrndelj. Samo nemoj molim te one sigurice tipa Monika Beluči i sl. 1 1
jedibojan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, realno *w said: Ali sa kojom paznjom i neznoscu 😄 1 1
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jbt dobili smo utakmicu na kojoj se Džekiri nije pojavio, Osetkovski bio loš u najvećem delu, Poku slab, a na sve to Bonga samo 17 minuta na parketu. Maltene ceo teret izneli Džons, Milton, Sterling, uz pomenutog Bongu. Mada, eto na primer, nisam nešto previše konstatovao Bruna na ovoj tekmi, a opet kad pogledaš 8 poena, 7 skokova, barem solidan. I treba biti iskren i reći da se Sterling vrhunski borio u drugom poluvremenu. Kako je izleteo Berti na onaj šut, zaostao je 4 metra i opet uspeo da izvuče airball.
wrach Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 20 minutes ago, Sinnerman said: Nije tema ali me živo zanima da navedeš primer šta za tebe nije skrndelj. Samo nemoj molim te one sigurice tipa Monika Beluči i sl. Smatram da je ova skrndelj jer lepota dolazi iznutra, a ova devojka emituje energiju busne patike. Osmeha bez, prica kroz zube, faca je kalup, vristi na vestak. Ima brdo zena su pojam za nju i zao mi je sto sto je ovakav izgled postao pojam za lepotu. 4
odupri se ludilu Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sve sam ja ovo video rekao i ovu šumu i ovu reku. Ovo je naše stanje sada: Pričao sam priče o brdu u zlatu Svoje sam telo video u blatu Moj duh sada slobodno šeta Videćeš ga na putu za jug
Alek The Great Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 42 minutes ago, Dzo23 said: Kao prvo Želimir ne bi dobio otkaz... Pa i nije dobio.
Recommended Posts