propolis Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, odupri se ludilu said: Jesu li placevi pošumljeni? Kad je to bio problem? 3
fradler Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Koja 4 stranca očekujete u Nišu? Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice.
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sava na keca, to je situacija za njega, kao u KLS prošle godine. 8
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 44 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije. A ko zna koliko igraca nikad ni nije svoj potencijal maksimalno otkljucalo, ili ako jeste to je bio kratak period u njihovim karijerama. Efes je postao strasno dobra sredina da se od njih uzimaju igraci kod kojih se vidi potencijal, ali jednostavno koji su tamo uguseni, Nwora i Tajrik su odlični primeri toga. 2
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Braun je sve vreme klasni trpac i prodordzija, ali je usporio dribling iz nekog razloga i postao laksi plen da mu se otme lopta. Mozda se zamastio i zapustio, iako deluje isto na oko sve vreme otkako je ovde.
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 47 minutes ago, fradler said: Koja 4 stranca očekujete u Nišu? Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice. Mislim da će neko dobiti poštedu, ili Brown ili Bonga. Tipujem na Browna, a što znači da očekujem Wash Bonga Bruno sigurno a jedan od dua Jekiri / Pejn ide. Ukoliko misle da ikako igraju konkurentni protiv komšija ipak mora Jekiri. Edited 11 hours ago by Dzep
rodriguez Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bongi ne treba pošteda, on kao Sladža džuska i kad dobije 🤩 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zašto 2.5 miliona godišnje nisu poslata u Metalac? Ili je procena da bi i njima bio igrač manje... 1
rodriguez Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago zato što nemaju prava na to, tačnije, ovaj bi ih ošurio za još najmanje toliko sa dobrim advokatom. ovako, ćuti disi ni za disi nisi je za sada najbolje rešenje.
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije. Nemam ja problem s tim gdje ćemo ga smjestiti na gornjoj skali. Problem su bukvalno pomračenja koja čovjek ima. Gubi lopte kao na traci, kad se sjetim Asvela ranio bih se. Evo, pitamo se je li problem u fizičkoj spremi a na početku sezone sam ga poredio sa Gagijem Milosavljevićem. 1
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A možda ga samo zabole ona stvar, odrađuje posao na pola mozga i broji dane do kraja sezone
wrach Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, rodriguez said: zato što nemaju prava na to, tačnije, ovaj bi ih ošurio za još najmanje toliko sa dobrim advokatom. ovako, ćuti disi ni za disi nisi je za sada najbolje rešenje. jel mozes da podelis detalje ugovora koji te navode na ovaj post? 1 1
Rex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, wrach said: jel mozes da podelis detalje ugovora koji te navode na ovaj post? https://elpa.basketball/wp-content/uploads/2024/09/EFA-2024-27-DEF.pdf Nisi mene pitao, ali evo. Od 22. strane pa nadalje, sledeće tri otprilike. To je tipski, garantovani ugovor koji potpisuju EL igrači. Ne može Partizan ništa Parkeru dok ne krši timsku disciplinu. 1
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zalizani pricao ko je sve nudjen Partizanu... mene samo interesuje ko je i zasto odbio Franciska?!?
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa kako ko... Zeljko, naravno. Dobro znamo da je on kriv za sve. Zato je i otisao. Da je Ostoja kriv za nesto, pa podneo bi ostavku, zaboga... 8
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Jakob Aman said: Zalizani pricao ko je sve nudjen Partizanu... mene samo interesuje ko je i zasto odbio Franciska?!? Kad ti Miško kaže "mleko je belo" idi do frižidera da proveriš. 2 4
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sutra od 17h ispred Arene druženje sa Karlikom, kako Instagram kaže.
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni uopšte nije problem Želimirova selekcija, u smislu dovođenja ovog igrača, a odbijanja onog. Konceptualno, on najbolje zna šta mu je bilo potrebno za ono što je želeo da igra. Problem je što nakon određenog vremena vidiš da stvari ne funkcionišu kako si zamislio, kada taj i taj igrač ne isporučuje uopšte; reaguješ. Želimir je birao da ne reaguje, i da ostavlja rupe po rosteru u gotovo svim sezonama. E sad, u tom trenutku sam mislio da je isključivo do njega, jer nisam mogao da zamislim da ga limarčina pravi budalom, a da on ćuti i trpi. Pa makar to bilo i zbog samog Partizana. Ispostaviće se da niti je on jedini odlučivao, niti je birao da ima rupe po rosteru, niti su svi igrači doveđeni po njegovoj želji. I da je uzeo sve na sebe, i jedini otišao. 1
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Pa kako ko... Zeljko, naravno. Dobro znamo da je on kriv za sve. Zato je i otisao. Da je Ostoja kriv za nesto, pa podneo bi ostavku, zaboga... Baš to. Čitao sam, cijeli intervju je u tom smjeru, tonu i slično. Ovaj citat mi je uvod a ne replika. Pomislih dok sam čitao intervju kako je ovaj svijet otišao u tri lepe kada ovakvi likovi kolo vode. Daleko sam, daleko i od izvora informacija, ne trpim svakodnevnicu koje ljudi dole trpe pa nemam pravo ni da kenjam nešto, ali definitivno ovo je otet klub, država. Sve ovo što se desilo sa Žocom sam pokušao, namazan ličnim iskustvom ratova i revolucija, mango književnih večeri i sličnih ,profesionalnim iskustvom iz sudnice, sjedom bradom više nego glavom da racionalizujem. Naslonjen na večnu ljubav prema kraljici igara i radosti loptanja pod obručljem, naviknut na potiskivanje pokušao sam... Ne ide brate. Neću da bacam ranjene ratnike u Arenu punu lavova. Komentarisati igru mogu, jer je volim i volim crno-bele boje, ali ova supa se ne podgrijava. Izvini brate @le piaf i svi što imate slično mišljenje. Vjerujem da ste u prilici da bolje razumete. Nažalost Smrt fašizmu živeo Partizan! 2
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Zalizani pokusao da se na najnesretniji nacin opere od onog nesretnog twita. Samo se jos vise usrao. Otprilike, na nivou limara i ostale SNS gamadi kad nesto zajebu. Francisca je davno nudio, po svemu sto je rekao, recimo pre sezone koju je proveo u Bajernu. Sto mu dodje ona nesretna PJ Kaminsky sezona gde nas je taj isti Francisco unesrecio trojkom u sred arene. Edited 3 hours ago by TripleJ 1
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Rex said: https://elpa.basketball/wp-content/uploads/2024/09/EFA-2024-27-DEF.pdf Nisi mene pitao, ali evo. Od 22. strane pa nadalje, sledeće tri otprilike. To je tipski, garantovani ugovor koji potpisuju EL igrači. Ne može Partizan ništa Parkeru dok ne krši timsku disciplinu. ni parkeru a ni bilo kome drugom iz rostera ne mogu ništa, uključujući i članove famoznog "sindikata", sve dok ti igrači redovno ispunjavaju obaveze na koje su se obavezali tim tipskim ugovorom - sportski život, dolazak na vreme na treninge, ispunjavanje drugih obaveze (prema medijima, klupskim promo događajima itd) i konačno nastupe na utakmicama. forma kao garancija ne postoji jer je to ionako varijabilna stvar i teško bi bilo utvrditi krivicu, da li je do igrača ili do trenažnog procesa kod parkera konkretno bi se najlakše moglo dokazati da nije u fizičkom stanju da odgovori zacrtanim obavezama zbog gojaznosti (ne zajebavam se) ali bi tu klub morao da ga stavi na odgovarajući tretman u dogovoru sa njegovim menadžerom. zašta se po mom mišljenju zakasnilo jer je celoj toj akciji prethodio odijum crno bele javnosti prema njemu tako je, najkraće rečeno, 2.5 milki naroda srbije bačeno u bunar. što deluje da nije problem ni za koga, kkp je od tada doveo barem 3-4 ne baš jeftina igrača a za narod nas zabole, hleba i igara i eurokrema.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam od koga mi se vise sere. Od Zalizanog govnara ili prosecnih low iq srba sa pitanjima zasto nasa deca ne dobijaju priliku, najtalentovanija smo nacija!? Mozda zato sto zalizani smećar ne da igrace kojih ima 99%? Mozda jer su roditelji alavi? Jer ni KKP ni KKCZ nece/ne mogu da garantuju hevi minutazu + preplacivanje potencijala koji se jos nije ni dokazao (dobro, ovo drugo realno mogu 😁😆). Mozda zato sto ce govnar za proviziju pre da ih salje na dno Endese, a nama da ih prepusti kada se vracaju iz kidanja ligamenata i slicnih sranja, kao sto smo dobili nesretnog Zagorca, Jaramaza. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, rodriguez said: što deluje da nije problem ni za koga, Da, baš ni za koga.
Recommended Posts