pendulum Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Rekao bih da smo bili na jedan koš Pejna daleko od pobede. Jeste nas odlepio na 91:88 ali nakon toga: na 1.20 i 91:88 maši trojku za +6 na 54 s do kraja maši onaj bezvezni ulaz opet na 91:88 za potencijalnih +5 na 30 s i +2 do kraja uvaljuje Sterlingu loptu (nakon što se ispucao i nakon što je Penjaroja sugerisao da Braunu ide jer bio "vruć"), ovi ga udvajaju, on gubi loptu, pada i čini nesportsku više nehotice nego što je imao nameru. Sa +2 idemo na -2 Nakon svega toga Pejn opet pripaljuje trojku na 5 sekundi do kraja, maši ali istovremeno biva i faul na Fernandu. Sa pogođenom trojkom i slobodnim bacanjima otšili bismo na +3 i verovatno zatvorili utakmicu. Previše šansi da se pobedi i previše brejnfartova posle prilično dobro odigrane utakmice. Više indeksnih poena, više skokova, više asistencija, bolji šut za tri, bolji procenat slobodnih...reklo bi se statistički a i iz ugla gledaoca da smo bili bolji rival veći deo utakmice i da su nam se se sve vreme nudili da zapečatimo situaciju ali jbg. 2
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mene boli sto i pored dobre odbrane mi primamo poene, da li neko zaspi, da li se udara preko 4 ruke i ulazi i nije sad bitno ali to me užasno nervira...
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jebiga, dovoljno je da neko, što kažeš, zaspi na sekundu, ili da neko ne zagradi skok. Odbrana je stvar fokusa 24 sekunde. Napad nije. Mentalno gledano, mnogo je lakše igrati napad nego odbranu.
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, pendulum said: Rekao bih da smo bili na jedan koš Pejna daleko od pobede. Jeste nas odlepio na 91:88 ali nakon toga: na 1.20 i 91:88 maši trojku za +6 na 54 s do kraja maši onaj bezvezni ulaz opet na 91:88 za potencijalnih +5 na 30 s i +2 do kraja uvaljuje Sterlingu loptu (nakon što se ispucao i nakon što je Penjaroja sugerisao da Braunu ide jer bio "vruć"), ovi ga udvajaju, on gubi loptu, pada i čini nesportsku više nehotice nego što je imao nameru. Sa +2 idemo na -2 Nakon svega toga Pejn opet pripaljuje trojku na 5 sekundi do kraja, maši ali istovremeno biva i faul na Fernandu. Sa pogođenom trojkom i slobodnim bacanjima otšili bismo na +3 i verovatno zatvorili utakmicu. Previše šansi da se pobedi i previše brejnfartova posle prilično dobro odigrane utakmice. Više indeksnih poena, više skokova, više asistencija, bolji šut za tri, bolji procenat slobodnih...reklo bi se statistički a i iz ugla gledaoca da smo bili bolji rival veći deo utakmice i da su nam se se sve vreme nudili da zapečatimo situaciju ali jbg. Potpis. S jedne strane se nadam da ovi porazi nece demoralisati ovaj sastav da nastavi igru i borbu u ovom stilu. Sa druge strane, moj generalni stav za ovu sezonu je poznat - bal, princeza. Nek se sve lose (pocelo polako jos od Nolana Smita) napokon i u potpunosti sjati, istrese u ovoj sezoni sve sto ima... i nek se vise tera u picku lepu materinu. 2
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Na basketnews injury reportu stoji da se Nunn vraća tek za sleeće kolo i da neće igrati večeras.
Dzep Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Opet sam optimista pred utakmicu, mada mislim da sada imam još manje razloga nego u utorak. Mi izgubili u poslednjoj sekundi, oni dobili, bojim se da će razlika u energetskom pristupu biti vidljiva, ali u principu me no care - momci dobro igraju i zaslužuju poverenje i podršku 1
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta mi je skup bednika ucinio da gledam ovo danas sa nula emocija... 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad izgledate kao ekipa. Fali zamena za Brauna, ostalo sve bombonica. Naravno i Karlik. Bravo 1
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlicna tekma Partizana, bez obzira da li se PAO raspao ili ne. Steta sto se ranije nije odreagovalo, mozda bi sada bili u nekoj koliko-toliko povoljnijoj poziciji da se pojuri doigravanje. Mada videcemo... Nikada nije bilo sumnje u kvalitet igraca koje Partizan ima, bar kod mene ne, ali su kao tim bili izrazito disfunkcionalni, uz sve ostale "faktore" koji su tome doprineli. Svidja mi se kako je senor Penarroya poslozio neke uloge, pocinjem da ga gotivim. Posebno mi se dopada uloga Osetkovskog, bilo je fino gledati ga u Unikahi. Drago mi je zbog njega, iako nije bio Obradoviceva zelja. Otprilike sam i namirisao da ce JP da ga ozivi, s obzirom da ga poznaje iz Endesa lige. Uvek je lepo kad zeleni izgube😉 I nadam se da ce Rogi popiti neku diskvalifikaciju, iskreno ne znam pravila.
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali ona asistencija Kalatisa kroz ceo reket ispod kosa za zakucavanje 😄 Maestralno. 1
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, wrach said: Sta mi je skup bednika ucinio da gledam ovo danas sa nula emocija... Potpis. 1
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sterling oko glave peškir na kome piše T. Jones. Kriza u redovima KKP, ništa se ne baca! Plus Ostoja utego 😄 Edited 3 hours ago by rodriguez
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta smo mi docekali da nam ovakve mešine bez trunke stila uzimaju pare i smeju se...
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobra predstava, baš dobra. Baš bi bilo glupo spominjati probleme koje ima Pao, kad se zna kakve imamo mi. Osim toga, i sa tim problemima, Pao je dobio 3 od poslednje 4 utakmice, pre meča sa nama. Momenat kada sam zaista pomislio - ovo bi mogla biti pobeda, a ne još jedan solidno odigrana i izgubljena utakmica, je bio kada smo ih u roku od par minuta, 2 puta naterali da im ostane lopta u ruci na kraju napada. Od ranije sam hteo da napišem neke pozitivne stvari kod Penjarole. Bilo ih je dosta i večeras. Mom oku, istraumiranom višegodišnjim svičem, je prijalo malo recovery odbrane, naročito jer je bio solidan broj dobrih čitanja od strane naše odbrane. Na kraju Đoan još i povukao ručnu, realno je ovo moglo da ide na 25+ razlike i pored one krize sredinom četvrte četvrtine. I neka je. Makar smo se još malo podsetili koliko ne znaju Poku, Radanov i ekipa. Insteresantan pogled na -/+ statistiku: Sterling neverovatnih +28, Poku -12, Radanov -14. Jezive razlike. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Španac je gospodin. Zanima ga parket, poštovanje za to što ne traži alibi za svaki poraz. Čovek je došao u baš teškom trenutku i ne verujem da bi iko bolje radio posao u ovakvom ambijentu.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ubili smo ih i ne mogu da budem srećniji. Odlična utakmica, igrači su postali tim i svaku sledeću ću čekati sa nestrpljenjem. Braun prvo poluvreme odigrao energetski na visokom nivou, baš napaljen, da je takav uvek niko nam ništa ne bi mogao, ali je drugo pol puštao Šortsa odmah na prvom koraku, bukvalno nebo i zemlja igrač, ja bih rekao i kalkulator, a to ne praštam. Da imamo zamenu za njega (povratak Karlika, novi Šejk), pa da kažem da je to taj ratnički ali i u napadu opasni Partizan, ovako dosta zavisimo od tog čoveka, makar za sad. Dilan majstorska utakmica u odbrani, ko bi reko. Jekiri top minuti, Bruno odličan, krivovrati je dobro rešenje za spoljnu liniju, idealan back up za Karlika ili dopunska dvojka, Laki i ostalo dopunsko osoblje ok. Bonga čovek koji nikad nije umoran. Nema potrebe više išta reći. Ne želim da pišem o negativi, želim samo da kažem da sam izuzetno srećan što je Ataman večeras izgledao kao Željko u Atini. PAO neće daleko da ovim timom, čak i kad se Kendrik vrati, borba za plej in i to im je.
Recommended Posts