Elevator Operater Posted yesterday at 07:13 AM Posted yesterday at 07:13 AM 400ta nam je strana, jos jedna pobeda Partizana 10 hours ago, odupri se ludilu said: Sixseven brale! 69 i 67....tako blizu, a miljama daleko 😁 1
NikolaTest Posted yesterday at 05:28 PM Posted yesterday at 05:28 PM Jel neko u Areni da prenese stanje o Brajantu? 😂
Elevator Operater Posted yesterday at 06:03 PM Posted yesterday at 06:03 PM 34 minutes ago, NikolaTest said: Jel neko u Areni da prenese stanje o Brajantu? 😂 Zna da pliva 1
jedibojan Posted yesterday at 06:15 PM Posted yesterday at 06:15 PM https://www.instagram.com/reel/DT3HWoWDeEQ/?igsh=MWw2dDhjNGdyb2NzYQ== Minkenska pivnica pred jevreje. Hmmm... 1 1
le piaf Posted yesterday at 06:55 PM Posted yesterday at 06:55 PM Nisam odavno napisao puši kurac Ostoja, a podsetio me je danas ponovo kad je odlučio da izviri njuškom iz te rupe u kojoj se krije već mesec i kusur dana 2
Knipex Posted yesterday at 10:04 PM Posted yesterday at 10:04 PM Bravo bre! Obradovao sam se kad je Vanja dao trojku kao našoj pobedi. Stigli 27 razlike i pobedili lidera na tabeli 2
Geronimo Posted yesterday at 10:05 PM Posted yesterday at 10:05 PM Kazu da Zvezdasi navijaju za Partizan samo kad je ovaj na konopcima, ali ja sam danas bas iskreno navijao! Bravo! Parkera ne smete vratiti u tim, a Dvejn mikrotalansna i limitirano koriscenje. Ofc, ovo se nece ponavljati cesto, ali mislim sa ste solidno zadovoljni momcima. Vanja, drzi se 7
Ludi za Poli Posted yesterday at 10:05 PM Posted yesterday at 10:05 PM Pobjeda je prelijepa protiv ovih al ovaj idiotizam u zadnjih 55-56 sekundi nakon plus 7 je za izucavanja. Samo sam cekao jos pogresno izveden aut za tricu sa zvukom sirene.
Cavani Posted yesterday at 10:05 PM Posted yesterday at 10:05 PM Bravo Partizani, svaka cast. Ovo je nesto najblize ekipnoj kosarci koju ste igrali ove sezone, mapa za dalje. Kalates je tata ove igre i dalje, Bruno ozbiljan ratnik, Bonga, Lakic takodje.. Svima svaka cast, odlicna pobeda protiv proteziranog protivnika. Moracu da pogledam reprizu, cujem da je bilo i -27.
Xpert Posted yesterday at 10:09 PM Posted yesterday at 10:09 PM Izgleda Ahilova tetiva kod Vanje... 9
le piaf Posted yesterday at 10:10 PM Posted yesterday at 10:10 PM Nestvarna pobeda ovih bednika, zaista. Čestitke i od mene. 2
Ne sam Safete Posted yesterday at 10:11 PM Posted yesterday at 10:11 PM Sta ovo bi? Svejedno me ne radi. 6
Eddard Posted yesterday at 10:11 PM Posted yesterday at 10:11 PM Čestitke za pola utakmice! Dve laste ne čine proleće. Ostoja odlazi! 4
Elevator Operater Posted yesterday at 10:11 PM Posted yesterday at 10:11 PM Nabolji tim + 3 smrada protiv jedva pola Partizana, koji je ostao i bez Vanje. Ovo je cak i meni izazvalo emocije
Alek The Great Posted yesterday at 10:12 PM Posted yesterday at 10:12 PM On 1/22/2026 at 9:29 AM, realno *w said: Sad se pali mašina!!! 1 1
Gudura Posted yesterday at 10:15 PM Posted yesterday at 10:15 PM Skidam kapu komsije🙌Herojska pobeda💪 2
Stiletto Posted yesterday at 10:20 PM Posted yesterday at 10:20 PM Ma ne vredi, od te bolesti leka nema, ma koliko se trudio da me ne dotiče... I zato 1 1 1 1
Dzo23 Posted yesterday at 10:21 PM Posted yesterday at 10:21 PM Sad vidim da je bilo +27 za Hapoel. Svaka čast, ozbiljan podvig! Arjan Lakić, Kalates, Bonga, Fernando...Igrači koji imaju srce treba da igraju. Kakvi Vasingtoni, Parkeri, i ostali foliranti. Oni su vec trebali dobiti nogobulj odavno. 5
Coz29 Posted yesterday at 10:22 PM Posted yesterday at 10:22 PM Ostoja Ostoja.... dalje znate i sami Ko se raduje pobedi, nije pravi gobar Pozz 2
dunaj95 Posted yesterday at 10:23 PM Posted yesterday at 10:23 PM Ova grupa igrača je pokazala da ima damu i da imaju karakter! Bajern je odma nakon vas dobio Valensiju, vi vezašte dvije u Minhenu ... Jbg nije isto biti 19, 20 ...ili 13, 14... 1
Tex_Willer Posted yesterday at 10:25 PM Posted yesterday at 10:25 PM Pišem godinama dajte borce dajte kamenjare al nek izgaraju, Partizan nije šut, finesa, mogućnost davanja 40 50p jednog igrača. Nikad ni jedan mlohavi igrac, pogotovo belac ovde nije uspeo, a borci uvek. 2
Recommended Posts