Elevator Operater Posted yesterday at 07:13 AM Posted yesterday at 07:13 AM 400ta nam je strana, jos jedna pobeda Partizana 10 hours ago, odupri se ludilu said: Sixseven brale! 69 i 67....tako blizu, a miljama daleko 😁 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 34 minutes ago, NikolaTest said: Jel neko u Areni da prenese stanje o Brajantu? 😂 Zna da pliva 1
jedibojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago https://www.instagram.com/reel/DT3HWoWDeEQ/?igsh=MWw2dDhjNGdyb2NzYQ== Minkenska pivnica pred jevreje. Hmmm... 1 1
le piaf Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nisam odavno napisao puši kurac Ostoja, a podsetio me je danas ponovo kad je odlučio da izviri njuškom iz te rupe u kojoj se krije već mesec i kusur dana 2
Knipex Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bravo bre! Obradovao sam se kad je Vanja dao trojku kao našoj pobedi. Stigli 27 razlike i pobedili lidera na tabeli 2
Geronimo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kazu da Zvezdasi navijaju za Partizan samo kad je ovaj na konopcima, ali ja sam danas bas iskreno navijao! Bravo! Parkera ne smete vratiti u tim, a Dvejn mikrotalansna i limitirano koriscenje. Ofc, ovo se nece ponavljati cesto, ali mislim sa ste solidno zadovoljni momcima. Vanja, drzi se 7
Ludi za Poli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pobjeda je prelijepa protiv ovih al ovaj idiotizam u zadnjih 55-56 sekundi nakon plus 7 je za izucavanja. Samo sam cekao jos pogresno izveden aut za tricu sa zvukom sirene.
Cavani Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bravo Partizani, svaka cast. Ovo je nesto najblize ekipnoj kosarci koju ste igrali ove sezone, mapa za dalje. Kalates je tata ove igre i dalje, Bruno ozbiljan ratnik, Bonga, Lakic takodje.. Svima svaka cast, odlicna pobeda protiv proteziranog protivnika. Moracu da pogledam reprizu, cujem da je bilo i -27.
le piaf Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nestvarna pobeda ovih bednika, zaista. Čestitke i od mene. 2
Eddard Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Čestitke za pola utakmice! Dve laste ne čine proleće. Ostoja odlazi! 4
Elevator Operater Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nabolji tim + 3 smrada protiv jedva pola Partizana, koji je ostao i bez Vanje. Ovo je cak i meni izazvalo emocije
Alek The Great Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago On 1/22/2026 at 9:29 AM, realno *w said: Sad se pali mašina!!! 1 1
Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ma ne vredi, od te bolesti leka nema, ma koliko se trudio da me ne dotiče... I zato 1 1 1 1
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sad vidim da je bilo +27 za Hapoel. Svaka čast, ozbiljan podvig! Arjan Lakić, Kalates, Bonga, Fernando...Igrači koji imaju srce treba da igraju. Kakvi Vasingtoni, Parkeri, i ostali foliranti. Oni su vec trebali dobiti nogobulj odavno. 5
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ostoja Ostoja.... dalje znate i sami Ko se raduje pobedi, nije pravi gobar Pozz 2
dunaj95 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ova grupa igrača je pokazala da ima damu i da imaju karakter! Bajern je odma nakon vas dobio Valensiju, vi vezašte dvije u Minhenu ... Jbg nije isto biti 19, 20 ...ili 13, 14... 1
Tex_Willer Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pišem godinama dajte borce dajte kamenjare al nek izgaraju, Partizan nije šut, finesa, mogućnost davanja 40 50p jednog igrača. Nikad ni jedan mlohavi igrac, pogotovo belac ovde nije uspeo, a borci uvek. 2
Recommended Posts