Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Luchifer89 said:

Kao da ne sme da se igra duže od 10min koncentrisano.

Poslednja dva meča počnemo ok, nema blejanja. Međutim, malo zbog nedostatka kvaliteta, malo zbog potpunog gubitka vere u sebe, što se vidi u šutu, a malo i zbog toga što protivnik sve ubaci, ne uspemo da prevaziđemo krizu kad se pojavi, a onda se sve ugasi i samo čekamo kraj. Neverovatan ponor.

• Like 2
Posted

Jao da, Paspalj, na njega sam i zaboravio, gde nestade??

Pokušavam da predvidim nivoe depresije do kojih će me klub koji volim dovesti da bih time sebe pripremio na emocije koje mi u ovom trenutku u životu zaista, ali zaista nisu potrebne (mada u kom trenutku jesu??) ali oni ipak uspevaju da me iznenade.

Žao mi je svih nas kao i neutralnih navijača koji nas gledaju. Ovo mučenje niko ne zaslužuje

• Like 1
Posted
8 hours ago, fillam said:

Ja ipak nisam mogao da odolim, pa idem danas da probam da nađem svoj fiks u fragmentima nostalgije Pionira.

Niiiiiiŝta

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Problema je mnogo ali meni trenutno najveći problem nisu stranci nego domaći igrači odnosno Vanja i Pokuševski. Lakić se bori. I taj nedostatak domaćih igača je nenadoknadiv u ovakvim situacijama. Gubili smo mi i u onim 2:12 sezonama ali se vidio ponos uz neiskustvo.

U suštini ona scena u Monaku kad Vanja baca loptu Pokušu koji pokušava da je uhvati i ona prolazi kroz ruke je oličenje sezone. Tačno se vidi da Aleksej mlitavi nije za čvrste sportove između dve vatre nego za lastiš.

Posted

Jel bili Rada i Rajko, i onda kao highlight veceri, Jakovljevic?

Mi smo bre crtani film, cela zemlja...

Posted

Ljudi, ovaj klub je postao jedno klasično državno preduzeće u kome sve redom bole kurac za svoje obaveze, a plata lagano leže svakog prvog u mesecu. Uz to rad sa strankama svaki 3 četvrtak od 14:50 do 15:00.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Vujak objasnjava i poliva Duejna

I u podcastu sa Radojevićem samo njega polivaju, a glorifikuju razne olupine. Washington def zaslužuje dosta kritike, preglup je brat za mnoge stvari ali je isto tako jedan od retkih koji isporučuje ono što može a to je puko trpanje, što ne može ne može.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

I u podcastu sa Radojevićem samo njega polivaju, a glorifikuju razne olupine. Washington def zaslužuje dosta kritike, preglup je brat za mnoge stvari ali je isto tako jedan od retkih koji isporučuje ono što može a to je puko trpanje, što ne može ne može.

prvo moze da isporucuje do prekosutra ako svojim "isporucivanjem" ubija svs oko sebe

takodje, mozeda isporuce koliko hoce, ako svojim potezima uvodi ekipu y kontra ritam svaki put kad kroci na teren

• Like 2