Elevator Operater Posted yesterday at 06:15 PM Posted yesterday at 06:15 PM Sterling je mene ovde najvise razocarao/zaboleo, ovi ostali klanovci su limitirani praznoglavci + punđa se pobrinuo sam za sebe. Bio sam krajem prosle sezone vec spreman da upisem Brauna kao jednog od najboljih stranaca koje smo imali i najgotivnijih...kad ono kolaps. Nazalost, malo sta znaci sto je on sada promenio i popravio stav na terenu (na konto danasnih pisanja o navijacima i oprostajima). Na stranu sto 101% ide na leto, ko garantuje da opet ne bi osetio soreness medju preponama sledece sezone, sve i da ostane 2
Mrk Posted yesterday at 06:25 PM Posted yesterday at 06:25 PM Nije ni cudo sto pundja igra ovako, kad se setim kako ga je Ostoja baksuz najavio
Alek The Great Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Skoro 500k obestecenje za Tajrika na 6 meseci do isteka ugovora. Not bad at all.
Big Ticket Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Alek The Great said: Skoro 500k obestecenje za Tajrika na 6 meseci do isteka ugovora. Not bad at all. Вјерујеш ли у причу? С обзиром да је иницијално пласирана са Остојиног гласила? Човић уштедели смо на плати copy/Остоја уплаћено обештећење paste 4 3
Taki Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kako Ostoja uzima ova obestecenja ocekujem da milion uzme za Parkera
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Kako Ostoja uzima ova obestecenja ocekujem da milion uzme za Parkera Milion lira.
Jakob Aman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dzekirija nisam gledao mnogo. Ali dovoljno da pokrpi minute u kk rekreativo.
odupri se ludilu Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Šta je sa Pokušom? Ostalo mu godišnjeg od prošle godine? Nešto se ne spominje u zadnje vreme
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, NikadProtivŽelimira said: 550k tanji budžet. A nekad si se smejao Nebojsi. 1
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, odupri se ludilu said: Šta je sa Pokušom? Ostalo mu godišnjeg od prošle godine? Nešto se ne spominje u zadnje vreme Na starom bolovanju, od prošle godine. 1 1
MarioKempes Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 hours ago, Barkley#34 said: Smanjena poseta takođe pokazuje stav u vezi podrške. Drugo, sumnjam da će svi igrači biti bolji, odnosno sada će se lakše negodovati u slučaju nezadovoljstva. Na kraju, mislim da će Ostoja biti napušavan i teran šta god da se dešava i gde god da završimo. Za sada je smanjena poseta kombinacija nezadovoljstva publike (upravom i igračima) i loših rezultata. Da ste zaređali 4-5 pobeda verujem da bi protiv Makabija bilo više od tih 13-ak hiljada. Slažem se, ako igrači ne budu bolji nastaviće se sa negodovanjem. Pisao sam za slučaj da budu bolji, tada očekujem da se malo olabavi s tim. Slažem se i da će Ostoja i dalje biti napušavan. Međutim, na osnovu onoga što može da se vidi/čuje na tv-u (nisam u hali, pa vrv nemam pravi utisak) rekao bih da je to 5-6 puta na utakmici po nekoliko minuta (max 15-20 ukupno). I nije neko epsko napušavanje s obzirom na nivo ozlojeđenosti.
Ne sam Safete Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I zvanično se oprostismo sa Tajrikom. https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/4097 Neka ga zdravlje posluži i sve najgore u karijeri. 5
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vrlo čudno sve ovo sa Tajrikom. Uz takav profil igrača obično ide da bi dali krv, suze i znoj za ekipu, ali izgleda da je njega stvarno poremetio taj potpis Fernanda kome se morao dati jak ugovor jer je imao jake pare u Realu. Izgleda da su kognitivne prepreke ipak bile nepremostive, iako je u pitanu igrač koji je fino napredovao i koji je definitivno dao dosta toga Partizanu. 4
Jakob Aman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dvejn nece imati priliku da metne po 20+ Monaku i Barseloni. Steta.
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ode jedan smrad, ostala još četiri. Želim mu da non stop zbog bola u kurcu propušta utakmice kao kod nas. Sve najgore na sportskom planu u karijeri. Potpisali Džekirija.
Mile1 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 1/3/2026 at 1:52 PM, Mile1 said: Koliko sam cuo jurite Dzekirija iz cska
MarioKempes Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 hours ago, Barkley#34 said: Ne znam šta očekuješ kad nije u hali. Iskreno, ne znam šta bih očekivao. Samo mi ono što vidim/čujem preko tv-a deluje mlako u odnosu na nivo besa i ogorčenosti ispoljenih na mrežama. Nekoliko skandiranja Ostoji i gazdi mu, nekoliko skandiranja Željku, onda se malo navija za Bongu i Lakića, pa se malo zviždi Džonsu, Vanji, Parkeru, Vašingtonu i Braunu, malo aplauza i stidljivi pokušaji blage podrške kad rezultat ide na bolje. Ostatak uglavnom tiho, kao da ljudi ne znaju ni šta bi bila prava reakcija u kom trenutku. Kažem, možda i nije tako, jer nisam u hali. A možda i ne može i ne treba ništa više i drugačije, nemam pojma. 3
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da li je odlaskom Dzonsa slomljena kicma zaverenicima tj. sindikatu?
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nije Partizan jurio Džekirija nego su to sve igrači koje njihovi menadžeri nude svima, pa ko se upeca. Inače je sasvim ok igrač i mislim da je bio u priči sa nama ali je valjda tražio ugovor na 3 godine ili je takva priča bila, pa smo mi odustali. Jednostavno, dobri centri su baš retkost. Ovaj je veoma čvrst momak defanzivno, nije skočan kao Tajrik ali meni je Džekiri uvek bolji igrač od Tajrika koji je klasičan atletičar bez mozga. 1
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 20 minutes ago, MarioKempes said: Iskreno, ne znam šta bih očekivao. Samo mi ono što vidim/čujem preko tv-a deluje mlako u odnosu na nivo besa i ogorčenosti ispoljenih na mrežama. Nekoliko skandiranja Ostoji i gazdi mu, nekoliko skandiranja Željku, onda se malo navija za Bongu i Lakića, pa se malo zviždi Džonsu, Vanji, Parkeru, Vašingtonu i Braunu, malo aplauza i stidljivi pokušaji blage podrške kad rezultat ide na bolje. Ostatak uglavnom tiho, kao da ljudi ne znaju ni šta bi bila prava reakcija u kom trenutku. Kažem, možda i nije tako, jer nisam u hali. A možda i ne može i ne treba ništa više i drugačije, nemam pojma. Bukvalno isti utisak sam i ja imao na par poslednjih utakmica, pri čemu ne gledam preko Arene gde radi regler, već ELTV. Poprilično sam bio razočaran. Ali, naravno da je moguće da je utisak u hali drugačiji. 2
Recommended Posts