Luchifer89 Posted yesterday at 06:10 PM Posted yesterday at 06:10 PM 1 hour ago, rodriguez said: kako se uzme Pevaće mu Joca 3 3
Elevator Operater Posted yesterday at 06:14 PM Posted yesterday at 06:14 PM Vezemo 2 pobede i odmah smena trenera, i tako do maja. Direkt plejof bejbi. #šokterapija 1 4
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 06:19 PM Posted yesterday at 06:19 PM 4 minutes ago, Elevator Operater said: Vezemo 2 pobede i odmah smena trenera, i tako do maja. Direkt plejof bejbi. #šokterapija I neki cigani imaju slične ideje 😂
Elevator Operater Posted yesterday at 06:27 PM Posted yesterday at 06:27 PM 7 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: I neki cigani imaju slične ideje 😂 Dobro, oni mogu da broje makar do 7 😁 1
Jakob Aman Posted yesterday at 06:45 PM Posted yesterday at 06:45 PM Pracenje kosarkaskog kluba u poslednje vreme mi je kao korona onomad. Ni miris ni ukus.
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, Barkley#34 said: Šta misliš, da li zna kad je dozvoljeno da primi loptu kod izvođenja iz auta, nakon što stane jednom ili s obe noge na parket? Vidis da ni mi ne znamo 😄
Dzep Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Znate šta drugovi i drugarice, ovaj trener deluje kao stabilna, racionalna i obrazovana osoba. Iskreno, od jednog Španca (Katalonca) ništa manje nisam ni očekivao, ali sviđa mi se kako razmišlja. Međutim, sudiće mu rezultati a još i više će mu se suditi prema tome kako će upravljati igračima. Mada svejedno, Ostoja odlazi, a za ostalo ćemo da vidimo. Edited 22 hours ago by Dzep 4
Dzep Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Takođe, ni od Pejna nisam očekivao ništa više od ghetto lobanje, ali zvuči mnogo pametnije nego što izgleda 😂 Videćemo kako će da igra, ne očekujem ništa spektakularno, čak bih bio zadovoljan i nekim suvim prosekom, bez izgubljenih lopti, tipa 8p 2asist 2skoka, fine by me za početak 1
TripleJ Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 hours ago, Dzep said: Takođe, ni od Pejna nisam očekivao ništa više od ghetto lobanje, ali zvuči mnogo pametnije nego što izgleda 😂 Videćemo kako će da igra, ne očekujem ništa spektakularno, čak bih bio zadovoljan i nekim suvim prosekom, bez izgubljenih lopti, tipa 8p 2asist 2skoka, fine by me za početak ja bih vise voleo 6p 6a ako moze. Svih 6 za Dzabulu, da debela tetka proradi, i umesto pundje namesti ruku, nabijem ga. 2
MrTwister Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 hours ago, Dzep said: Takođe, ni od Pejna nisam očekivao ništa više od ghetto lobanje, ali zvuči mnogo pametnije nego što izgleda 😂 Videćemo kako će da igra, ne očekujem ništa spektakularno, čak bih bio zadovoljan i nekim suvim prosekom, bez izgubljenih lopti, tipa 8p 2asist 2skoka, fine by me za početak U sustini, sam je sebi najveci neprijatelj, a ne pomaze sto odavno nije ni igrao neku takmicarsku kosarku nit imao preveliku ulogu. Bojim se da dok ne prodje taj period adaptacije na evropsku kosarku i ekipu, bice kasno. https://skautsport.com/skautiranje/kameron-pejn-je-stigao-jesteplej-ali-da-li-krpi-sve-rane-partizana Drug mi je jedan nesto kratko napisao o njemu, tako da koga interesuje, nek baci pogled da zna otprilike sto tu moze da se ocekuje. Mislim da kad se vrati Carlik njih dvojica bi mogli i zajedno da igraju pa cemo vidjeti kakav je plan tu kod novog coacha. 1 1
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 42 minutes ago, MrTwister said: pa cemo vidjeti kakav je plan tu kod novog coacha Pa... Verovatno da se oda alkoholu kad shvati u kakvo je crnilo zašao. 9
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bice srecan Penjaroja sto vec sada nema kosu, 1 briga manje. 1
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, MrTwister said: Mislim da kad se vrati Carlik njih dvojica bi mogli i zajedno da igraju pa cemo vidjeti kakav je plan tu kod novog coacha. Plenićete lepotom spoljne linije.....😍 1 3
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, rodriguez said: Plenićete lepotom spoljne linije.....😍 Pazi, oni liće kao braća blizanci, ako Karlik dobije 5 faulova rano (spoiler: neće napraviti 5 faulova do kraja sezone, al ajde), samo uzme Pejnov dres i nastavi da cepa. Odjednom igra ima smisla, a Pejn postade kvalitetan dodavač. Zapratite me za još out-of-the-box ideja. 1 10 1
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, MrTwister said: U sustini, sam je sebi najveci neprijatelj, a ne pomaze sto odavno nije ni igrao neku takmicarsku kosarku nit imao preveliku ulogu. Bojim se da dok ne prodje taj period adaptacije na evropsku kosarku i ekipu, bice kasno. https://skautsport.com/skautiranje/kameron-pejn-je-stigao-jesteplej-ali-da-li-krpi-sve-rane-partizana Drug mi je jedan nesto kratko napisao o njemu, tako da koga interesuje, nek baci pogled da zna otprilike sto tu moze da se ocekuje. Mislim da kad se vrati Carlik njih dvojica bi mogli i zajedno da igraju pa cemo vidjeti kakav je plan tu kod novog coacha. Dobra analiza igrača 👏
rodriguez Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Baja koji menadžeriše Penjaroju isto radi i za Pabla Lasa pa se može reći da je KKP izbegao najgore, da na klupi ima trenera upitnog zdravlja. Sa druge strane ima zanimljivih imena igrača iz španske lige. OK nema Super Marija ali ima Gabija Deka ako mu oprostite ružnu prošlost. Edited 5 hours ago by rodriguez
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 21 minutes ago, rodriguez said: Baja koji menadžeriše Penjaroju isto radi i za Pabla Lasaa pa se može reći da je KKP izbegao najgore, da na klupi ima trenera upitnog zdravlja. Sa druge strane ima zanimljivih imena igrača iz španske lige. OK nema Super Marija ali ima Gabija Dela ako mu oprostite ružnu prošlost. Zamisil taj scenario, kako bi ga Wash nekim potezom sve sa Paljom poterao na urgentni. 7
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ko da nije utakmica večeras. Neverovatno koliko su mi smradovi iz uprave i sa terena ogadili voljeni klub 8
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja imam neku morbidnu radoznalost kako cemo da izgledamo. Vecini ovih igraca zelim najgore u daljim karijerama, ali kad igra KK Partizan, ja moram da navijam da moj klub pobedi. Ova skupina bednika nije veća od toga. Najradije bih da pobedimo sa 2-0, autokošem Makabija, ali na žalost ne može. Bezobraznici će se svakako dobro prodati na leto, pa onda makar nek izvuku što bolji rezultat za naš klub (mada su male šanse da ne bude daljih blamiranja). 2
wrach Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago meni tek sad zena rekla "pa zar ne ides na utakmicu u 6?" da mi nije rekla ne bih ni znao kada je. A i zasto idem, ne znam - osim da pumpam ako se bude pumpalo. 1
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najbolji moguci ishod utakmice bi bio kad bi Penjaroja 40 minuta URLAO na njih. To bi vredelo gledati 😄 3
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago E da, pisam se na upravu koja nije mogla jedno javno Hvala Ocokoljicu koji je odlucio da radi mesec dana sa ovim djubretarima. 8
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zasto hvala? Ako se ne varam ja videh njega i Matovica i dalje u strucnom stabu.
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://nova.rs/sport/kosarka/partizan-ostoja-mijailovic-zeljko-obradovic-vecera-restoran/ 😂😂😂😂😂 Mali je ovo grad, u njemu sve se zna... a mi igramo danas? 👀
Recommended Posts