NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.instagram.com/reel/DSm-2dMDLGr/?igsh=aGRwdjk1OGJrZHp5 2
YAO Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Danas ce na spanskom. Da bi narod razumeo. A u buduce ce na engleskom 1
rodriguez Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) simpa lik, 2 noge na zemlji. kupio me odbijanjem da uskoči na vagon obaveznog patriotskog hejlovanja srpske trenerske škole, nego je loptu vratio na španske trenere koji su trenutno daleko jači i relevantniji. PS. jedino što mnogo liči na jocu ajkulu iz gifta, biće mnogo pošalica na tu temu Edited 4 hours ago by rodriguez 1 3
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Penjaroja kaže da zna da atmosfera u timu nije dobra i da prvo mora da od pojedinaca stvori ekipu. Znači, ili mu je neko objasnio ili je na prvom treningu primetio "sindikate".
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Penjaroji mogu da pozelim samo da se ispostavi da je dostojan da ostane trener i nakon oslobodjenja kluba i zemlje 6
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ohrabrujuce :D. Vec vidim kako mu kradu po 2-3 lopte na prenosu. Opet nam ne gine Brick kao najsigurnija opcija da se lopta dokotrlja na protivnicku polovinu. O stilu košarke i prilagođavanju na Evroligu... "Dok sam bio u NBA ligi sam ulazio u igru sa klupe i nisu ljudi iskakali na mene (tip odbrane) i biće malo drugačije u tom aspektu. Biće drugačije u smislu čitanja defanzivnih taktika i moram da budem spreman. Trebalo bi da bude sve kako treba, video sam i da su pravila drugačija, pre pet minuta sam saznao da igrači ne mogu da zovu tajm-aut. Imam pet faulova i onda letim napolje i tako dalje. Spreman sam da igram košarku", kaže Kameron.
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedino mogu da mu aplaudiram ako razbije sindikat i insistira na adekvatnom sankcionisanju. P.S. Jedino sto mi dobro dodje s njim je sto sam se vratio prelepom spanskom, dobro je, nisam zardjao. 2
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svaka čas' Penjaroi, ali moj favorit je i dalje: Spoiler
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, TripleJ said: Ohrabrujuce :D. Vec vidim kako mu kradu po 2-3 lopte na prenosu. Opet nam ne gine Brick kao najsigurnija opcija da se lopta dokotrlja na protivnicku polovinu. O stilu košarke i prilagođavanju na Evroligu... "Dok sam bio u NBA ligi sam ulazio u igru sa klupe i nisu ljudi iskakali na mene (tip odbrane) i biće malo drugačije u tom aspektu. Biće drugačije u smislu čitanja defanzivnih taktika i moram da budem spreman. Trebalo bi da bude sve kako treba, video sam i da su pravila drugačija, pre pet minuta sam saznao da igrači ne mogu da zovu tajm-aut. Imam pet faulova i onda letim napolje i tako dalje. Spreman sam da igram košarku", kaže Kameron. Valjda su mu rekli i da se utakmica igra 40min a ne 48. Mogli bi da mu kazu da se razlikuje i distanca linije za 3p. Cisto jos neke te osnovne stvari 😄 1 1
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Penjaroja kaže da zna da atmosfera u timu nije dobra i da prvo mora da od pojedinaca stvori ekipu. Znači, ili mu je neko objasnio ili je na prvom treningu primetio "sindikate". Zapravo, on je na pitanje o Parkeru rekao da vidi da lose igra ali da je za njega Parker jednak ostalim igracima i da ce on proceniti situaciju i ako treba, doneti odluku koja je vazna za ekipu, nevezano ko je individua koja je afektovana odlukom. Jer ovaj lik pored nije bas lepo preveo neke stvari, sto je normalno, nisu pravili pauzu na pravim momentima + ovaj lik nije prevodilac. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Željko Obradović je „Ličnost godine 2025.“ po izboru redakcije Nedeljnika P.S. Odbijam da ovo stavim na temu Bivši Partizanovci. 2 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, wrach said: Jedino mogu da mu aplaudiram ako razbije sindikat i insistira na adekvatnom sankcionisanju. P.S. Jedino sto mi dobro dodje s njim je sto sam se vratio prelepom spanskom, dobro je, nisam zardjao. Ti li si onaj novinar koji ga je pitao na španskom?
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, MrTripleDouble said: Svaka čas' Penjaroi, ali moj favorit je i dalje: Hide contents Moc, brate, Moc.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 hours ago, Son_of_a_gun said: 19 minutes ago, DameTime said: Željko Obradović je „Ličnost godine 2025.“ po izboru redakcije Nedeljnika P.S. Odbijam da ovo stavim na temu Bivši Partizanovci. Zasto ignorises @Son_of_a_gun, nije lepo... 😄
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Kooineeperk said: Zasto ignorises @Son_of_a_gun, nije lepo... 😄 Au. Ovo sve govori o tome koliko pažljivo čitam temu u poslednje vreme...
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaki Španac očigledno ima apsolutno identičnu boju i dubinu glasa. Ali bez izuzetka. 3
Elevator Operater Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Elem, ako ponovi uspeh iz Will and Grace, na konju smo. Tad je bio mladji i imao kosu, ali znanje je znanje
kockooblastiŽelimir Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Svaki Španac očigledno ima apsolutno identičnu boju i dubinu glasa. Ali bez izuzetka.
Recommended Posts