Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nešto sad razmišljam, da sam na mestu ovih igrača meni veći motiv od svega što se dešava oko mene ne bi bio potreban. Trener i uprava se svađaju, navijači su kako kad, puštaju se različite priče, blate mi ime - zalegao bih u jebenu teretanu ili na koš, nema bleje, nema igrica, kvalitetan san, kvalitetna i zdrava hrana i peglaj. Još bih krenuo i da drugima u timu prodajem taj mentalitet i da bukvalno budemo sami protiv svih (ništa više nisam voleo nego te situacije, jbg, naviknut), ako to ne bi moglo da ujedini ekipu, ne znam šta bi moglo. Ali džaba, Jabalebari nije taj lik, čini mi se da nije ni Vanja, Dilan nije, u stvari, jedino bih sa Tajrikom, Bongom, Brunom i Lakićem krenuo u taj rat, tako da mrka kapa 2
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ja sam se pitao kako ova sva pljuvacina ne pokrene neki inat kod Jabaria Edited 11 hours ago by ScepanScekicSto
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 25 minutes ago, Ne sam Safete said: Shake je ljudina, nemoj mi ga preskakati. Isto mislim, samo je nov, prvi put u Evropi ali mi se čini da će biti dobar EL igrač. Slušao sam ga kako govori, neobično elokventan za jednog Amera, vidi se da nije rastao u getu i da je imao bolje obrazovanje od većine 6
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pogledah ovaj ESPN podkast sa Windhorstom, MacMahonom i Bontempsom što je podelio Twister. Čovek se oduševio toliko da mu je to uz finale Olimpijade, NBA finale mislim 16 ili 17 top 3 utakmica/spektakl koju je uživo gledao. Zanimljiva zapažanja, jebi ga, totalno druga kultura, pa je fasciniran. Bontemps je čak uporedio Želimira sa Filom Džeksonom, provukao je priču o 5k navijača na aerodromu i koliko nam on znači. Uglavnom, fina reklamica za klub, i evropsku košarku generalno 10
Kooineeperk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Sto se tice biznis klase u Fly Dubai ima je, i to 10 sedista. Ta sedista su dosta ranije rezervisana, a i da nisu ko je taj koji odredjuje ko sedi u biznis klasi, a ko ne? O ovome sam ja pisao jer sam leteo za Dubai kad je igrala Zvezda. Nema dovoljno mesta u biznis klasi, a to je jedina direktna linija - nema smisla juriti neku biznis klasu (na primer Turkish) i da moras da presedas. Nije nuzno da su mesta dosta ranije rezervisana jer mi je nudjen upgrade do samog polaska a i nisam mnogo ljudi video u biznis klasi, mozda troje, i to sam se vracao sutradan posle utakmice. Ali takodje ima i onih mesta odmah iza biznis klase, to je dodatnih 6 mesta, koji imaju bas puno prostora za noge. Uz dobru organizaciju i pravovremeno delovanje moglo je nesto da se uradi... U svakom slucaju, pricao sam i na EL temi - glupost je sto je primljen Dubai u EL, i sto je zbog toga i prosirena - to uzima danak a nista kosarkaski ne donosi, samo verovatno finansijski samoj ligi.
TripleJ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Paspalj je toliko nelogicnosti izneo juce da je to neverovatno.
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sezona nakon prokuženja topica Cecom: Partizan 4 Nepartizani 0. Zna Son znanje. 😌 2 5
MrTwister Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 hours ago, Chaos Is Me said: Ne znam kako može da mi bude žao Paspalja, čovek je legendaran bivši košarkaš, ako on ne može da finansira svoje troškove ne znam ko može. Takvih mi je najmanje žao. Naravno da je doveden da bude ikebana i ime iza koga će veći smradovi da se sakriju. Jako interesantan ovaj Windyev video, nije ni čudo da nas sa ovih prostora percipiraju kao divlja plemena, toliko toga što je ovde potpuno normalno je u civilizovanom svetu potpuno nenormalno i za sablažnjavanje i to se dobro vidi ovde. Npr Saša fuckin Pavlović koji vozi na američke table ovde već 10+ godina. Zato i rekoh na kraju, da je sam to birao pa ne moze nikog drugog ni da krivi za taj blowback. Ima i do toga sto se i znamo preko nekih ljudi i znam da nije los tip, pa iz tog nekog nekog "iskustva" ne mislim da bi se prihvatao neceg ovakvog i u ovom trenutku da bas nije morao, stogod razlog mu bio. Svakako njegova stvar i neki moj licni utisak. A taj dio za Pavlovica me je najmanje iznenadio, vise bi se iznenadio da je ostao upamcen po necem normalnom umjesto voznje tudjih kola na strane tablice i sprdnje na racun Jokicevog potencijala. Mislim da to auto samo tamo moze i da vozi i u Ohio taman 😄 5 hours ago, TripleJ said: Koliko su retardirana ova druga dva sagovornika. Jebeni ameri. Bontemps je prava ona zmija i tip koji ti se cini ovako naivno i neduzno al cim mu se prilika ukaze zajebo bi te ka sto i jeste neke kolege sto vise nijesu tamo na ESPN. On je coek koga agenti zovu kada trebaju njihovi klijenti da se proguraju u pricu za neke NBA nagrade jer ide najcesce po tih podcasta i obicno to posluzi kao dobra prilika da se ispromovise neko od tih klijenata i obratno, ispljuje se neki protiv-kandidat. Kreator narativa i onaj koji ga odrzava zivim koliko treba. Dok sa druge strane MacMahon je dokazani klosar i kreten i on uziva kad ga ljudi tako prozivaju po internetu zbog ponasanja, izjava, postova po drustvenim mrezama, stavise ego mu to pumpa. Iako dosta dobro pise i zna kvalitetno da se istovari na pojedince kad se za to steknu uslovi. Za njega imam utisak da za svakog igraca/trenera/GM-a iole relevantnog, ima pun kurac prljavog vesa pa samo ceka trenutak kad to sve moze da izbaci, oklizne li se taj ili mu odjednom padne rating i krene neka vrsta placene kampanje vs njih. Svojevremeno jedan od glavnih supportera Nica Harrisona i ideje o trejdu Doncica (o kome je cak i knjigu napisao), da bi se kroz po godine sprdao istom i bacao fore na racun njegovog otkaza. 2 1
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Coach Mirko ima moju punu podršku. Retko miran i normalan čovek, zapela mu situacija koju nije ni sanjao a za sad plovi kako valja. Možda samo još uvek nije imao dovoljno coach staža da bi uspeo da bude potrošen, ali meni makar deluje kao oni što je u ovo trenutku potrebno, malo mira i zdravog razuma. Plus ovo lagano i gotovo prijateljsko spuštanje novog SD na zemlju. Ako stignem na vreme sutra na tekmu, od mene sigurno dobija jak aplauz 7
wrach Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Dzep said: Plus ovo lagano i gotovo prijateljsko spuštanje novog SD na zemlju. ? Gde?
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 55 minutes ago, wrach said: ? Gde? Ima ima, watch the video sa današnjeg treninga za medije, kao nijedan trener neće reći za sebe da ne želi da bude prvi trener. Tačno onako kakvo prijateljsko spuštanje treba da bude Edited 5 hours ago by Dzep 4 2
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, Dzep said: Ima ima, watch the video sam današnjeg treninga za medije, kao nijedan trener neće reći za sebe da ne želi da bude prvi trener. Tačno onako kakvo prijateljsko spuštanje treba da bude Bas jedna klošarska minijatura Ćacpalja, onaj jučerašnji nastup je bio jeziv. A i generalno, odaje utisak osobe kojoj nisu baš sve na broju, kakav nam je ono momenat podario sa Radom? 4
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sramotan nastup Paspalja. Mirko je trebao danas da mu se zahvali pa nek traži zamijenu stručnjak. Trebao bi se izviniti reći ljudi ja sam se juče izblebetao o stvarima o kojima pojma nemam u koje spadaju i moje nove obaveze. 4 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rispekt za Smajlija https://www.instagram.com/p/DSVeczyDazZ/?igsh=MW91NTZueDczdmprOQ== 5 6
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Smajli se nameće. 😁 Ne bih preziveo to ponovo.
TripleJ Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 3 minutes ago, Jakob Aman said: Ne bih preziveo to ponovo. Umesto debele strine Parkera ?
Dzep Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Ja mislim da nam na ovu našu bekovsku liniju još samo Kodi fali pa da bude spektakl 😂😂
Recommended Posts