MarioKempes Posted Monday at 11:34 PM Posted Monday at 11:34 PM 2 hours ago, Jakob Aman said: Izgleda Penjaroja. Jedino sto je trenirao Dzabarija pa ga mozda malo pokrene. Inace ne vidim neki boost s njim na celu. Odradili su tu jednu sezonu zajedno i Džabari je izgledao mnogo bolje nego sada. Ipak, ne deluje da su se letos i jedan i drugi trudili da se saradnja nastavi.
Čočo Posted yesterday at 05:08 AM Posted yesterday at 05:08 AM Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. 5 2
ScepanScekicSto Posted yesterday at 05:49 AM Posted yesterday at 05:49 AM Kenjaroja... definitivno ovo nije moj klub...
ScepanScekicSto Posted yesterday at 05:54 AM Posted yesterday at 05:54 AM 45 minutes ago, Čočo said: Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. ja koliko razumem ovaj njihov jezik, covek kaze i am NOT going to serbia 4
Čočo Posted yesterday at 05:58 AM Posted yesterday at 05:58 AM 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: ja koliko razumem ovaj njihov jezik, covek kaze i am NOT going to serbia Moguće da sam i ja loše čuo. Svakako, ako se ostvari a sa dosta strana se priča da je blizu, biće najveće pojačanje na ovim prostorima. A vala i u Evropi. 1
Taki Posted yesterday at 06:17 AM Posted yesterday at 06:17 AM A sto je najbitnije, vratice ulozeno. 3
Big Ticket Posted yesterday at 06:19 AM Posted yesterday at 06:19 AM (edited) 1 hour ago, Čočo said: Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. Па вели лик да не долази 😀 Иначе, мислим да би карактером легао на овај тим ко кактус на гузу. Edited yesterday at 06:20 AM by Big Ticket
Elevator Operater Posted yesterday at 06:33 AM Posted yesterday at 06:33 AM Grbovica samo kad vidim, presedne mi trenutak u kojem zivim. Mislim da bih lakse svario Kostin forumski best of u audio formatu. 1 1
DameTime Posted yesterday at 07:20 AM Posted yesterday at 07:20 AM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: ja koliko razumem ovaj njihov jezik, covek kaze i am NOT going to serbia Pravi Beasley dimnu zavesu dok se ne dogovore oko spinova dobrodošlice. 2 8
NMX Posted yesterday at 07:43 AM Posted yesterday at 07:43 AM 22 minutes ago, DameTime said: Pravi Beasley dimnu zavesu dok se ne dogovore oko spinova dobrodošlice. Da trojku za pobedu, lupa rukom grb ali ne Partizana nego Mocartovu reklamu na dresu 1 18
JPM Posted yesterday at 07:51 AM Posted yesterday at 07:51 AM Potpis Bizlija bi bila jasna poruka Ostoje da novca ima, samo nema za Žocove želje. Penjaroja je šarlatan. Otkad je Paskval preuzeo kao nebo i zemlja. 1
DameTime Posted yesterday at 07:51 AM Posted yesterday at 07:51 AM 8 minutes ago, NMX said: Da trojku za pobedu, lupa rukom grb ali ne Partizana nego Mocartovu reklamu na dresu Konačno igrač koji oseća dres sponzora 1 6
Ne sam Safete Posted yesterday at 08:19 AM Posted yesterday at 08:19 AM (edited) Plaćamo li ga u kešu ili free bet-u Edited yesterday at 08:19 AM by Ne sam Safete 1
TripleJ Posted yesterday at 08:48 AM Posted yesterday at 08:48 AM Covek rekao da ne dolazi 😄 Ne znam sta je Čočo pušio pa je prečuo :). 2
TripleJ Posted yesterday at 08:57 AM Posted yesterday at 08:57 AM Da vidimo sta Preza Drobnjak ima da kaze na tu temu.
Kooineeperk Posted yesterday at 08:59 AM Posted yesterday at 08:59 AM 3 hours ago, Čočo said: Čestitam komšije. Najbolje pojačanje od svih kojih se sećam a da su iz NBA stigli u Evroligu, ako uzmemo u obzir košarkašku reputaciju, godine i formu u kojoj dolazi. Kažu prvi meč biće derbi. Sa njim ste i zvanično favoriti u tom meču. Am I going to Serbia? ...say a motherfuckers know that - I'm not coming. You wait all you want my bud, I'll be at my working... Meni ovo "motherfuckers know that" kao da je dao odgovor onima koji su mu davali ponude (izmedju ostalih Ostoja?). "You wait all you want" kao odgovor nekome ko mu je porucio da "cekaju njegov odgovor" (na ponudu?). Jebo ih iskvareni engleski...
Coz29 Posted yesterday at 09:26 AM Posted yesterday at 09:26 AM 3 hours ago, Čočo said: Moguće da sam i ja loše čuo. Svakako, ako se ostvari a sa dosta strana se priča da je blizu, biće najveće pojačanje na ovim prostorima. A vala i u Evropi. Brate lik jasno rekao da ne dolazi. Jel nas sprdaš?
fancy Posted yesterday at 09:29 AM Posted yesterday at 09:29 AM Pa čovek čestita nedolazak Kud se tako nije javio pre Džabarija... 6
Čočo Posted yesterday at 09:31 AM Posted yesterday at 09:31 AM 3 minutes ago, Coz29 said: Brate lik jasno rekao da ne dolazi. Jel nas sprdaš? Na prvo slušanje nisam čuo tako. Sve u svemu ako dođe atomski ubod. 💪 2
odupri se ludilu Posted yesterday at 09:41 AM Posted yesterday at 09:41 AM To i jeste bio cilj da bace kosku da glođemo. Eto mi sad pričamo o liku to je cilj. 4
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 09:47 AM Posted yesterday at 09:47 AM (edited) Upravo tako. Dozvoljavamo sebi da se bavimo trivijalnostima u ovom trenutku i sklonimo fokus sa onoga sto je zaista bitno i neophodno. Edited yesterday at 09:52 AM by SteveFrancis#3 8
zemljoradnik Posted yesterday at 09:52 AM Posted yesterday at 09:52 AM Tipično za SNS, sklanja se pažnja sa važnijih tema. 1
DameTime Posted yesterday at 09:55 AM Posted yesterday at 09:55 AM 24 minutes ago, Čočo said: Na prvo slušanje nisam čuo tako. Sve u svemu ako dođe atomski ubod. 💪 Mnogo loše trolovanje, više sreće drugi put. 7 2 1 3
Don Dusko Posted yesterday at 10:14 AM Posted yesterday at 10:14 AM 1 hour ago, TripleJ said: Covek rekao da ne dolazi 😄 Ne znam sta je Čočo pušio pa je prečuo :). Znaci pored matisa da mu pripisemo i ovo. ;D 1
Recommended Posts