TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Msm da je Antic poslednji koji moze o ovome da prica. Zbog ? 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, TripleJ said: Zbog ? Sto se on nije cimao u Zvezdi? He he. Nego je izbusio tim i trenera najgore moguce. 1
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Msm da je Antic poslednji koji moze o ovome da prica. Kao bivši njegov igrač, zašto ne bi bio pozvan da govori o tome kako je Želimir ovo rešavao u Fenerbahčeu? Ja bih najviše voleo da čujem Kalinića i Bjelicu, Bogdan se ne oglašava, možda će se i to promeniti.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, le piaf said: Kao bivši njegov igrač, zašto ne bi bio pozvan da govori o tome kako je Želimir ovo rešavao u Fenerbahčeu? Ja bih najviše voleo da čujem Kalinića i Bjelicu, Bogdan se ne oglašava, možda će se i to promeniti. Ma nije zbog toga sto je bivsi njegov vec zato sto je on radio isto ovo sto i ovi kod vas. Samo u Zvezdi pa mi njegove reci nemaju tezinu toliku. Msm kako se kaze dobra poruka al los pismonosa. :))
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma nije zbog toga sto je bivsi njegov vec zato sto je on radio isto ovo sto i ovi kod vas. Samo u Zvezdi pa mi njegove reci nemaju tezinu toliku. Msm kako se kaze dobra poruka al los pismonosa. :)) U ovom slučaju nije potrebna težina reči osobe koja ih izgovara; samo uvid kako je Želimir sve ovo rešavao van Partizana. I to bez problema gutam, jer sam uveren da je tako bilo i u ostalim klubovima koje je vodio. Da je u Partizanu bio recimo Lučić, Veličković ili recimo vaš Kalinić umesto karakterno mlitavog Vanje, baš da vidim ko bi vodio glavnu reč u svlačionici. Pa da Kaliniću u njegovom klubu, pred njegovim navijačima neki Nejpir, ime nebitno, odmahuje rukom i vodi politiku pred navijačima, kako bi to prošlo. 2
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam u nekom podcastu čuo da je Željko Peru zvao u FB da drži svlačionicu, iako tada nije bio u stanju puno igrački da pomogne 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Aman ljudi bre brate bre 😅 Ko je drzao svlacionicu u jebeno skoroformiranom Parizu prosle godine? Ko je od te legije stranaca znao sta je bb klub Pariz? Pa su se ljudi davali i kidali do zadnjeg minuta sezone. Zaista je precenjena prica da treba neko domaci i karakteran da drzi strance pod konac. Ne. Trebaju stranci koji su pre svega pravi profesionalci i koji se drze odgovornim od strane kluba. Tu mi navijaci jesmo napravili gresku bezrezervne podrske. Sa svakom sledecom ekipom odnos treba biti takav da opasno moraju da zarade aplauze i setanje po Areni... i zvizduk svaki put kad nekom padne napamet da se vuce po terenu duze od par sekundi. Cak je i ova banda sinoc malo jace zagrizla i to bez autoritativnog srpskog kapitena jer ma koliko se pravili ludi, znali su 101 sta ih ceka. Edited 2 hours ago by Elevator Operater 3
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kaze onaj Italijan na tnjiteru da Dujan nece jos dugo u nas.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kopiraj mi pls 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Taj Italijan bas i nije pouzdan, ali nije da nema logike. Srećom tu su Nik i Milton, oni su brutalan duo.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako Paljo povuce ovaj korak, od mene podrska. ja ne mogu ds prihvatim da je on seo na tu poziciju a da nije Zeljka pitao, posavetovao se... mozda sam naivan, znam, ali Paljo je ipak Paljo, sve ono sto sam cuo za njega iz privatnih nekih izvora je sve u superlativu
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Magia said: Poslednja 3 leta je KKP pokusavao da dovede Butlera koji je svaki put odbijao jer je hteo da ostane u NBA, a posle povrede Karlika su mu nudili da dodje isto, ali znacajno manje para nego sto je dobio. Kad ih je on odjebao oni su doveli Kalatesa. Info je 100% proveren, bukvalno sa izvora. 3 hours ago, Son_of_a_gun said: 800k do kraja sezone. Zvezda dala 3,8M za dve sezone. P.S. Da ne bude zabune i zbog ovog je Željko popizdio na Ostoju, nepristojno mala ponuda. Bukvalno ima u ovom klipu gde covek prica koji su ga klubovi hteli jesenas: Zvezda, Oli, Dubai, Paris i Makabi. Tako da je info mozda proveren ali je netacan. 1 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad se nismo resili debelog...od Dvejna makar da se izvuce jos koja dobra partija pa prodavaj. Ako je vec dotle doslo. Inace, ne bi me iznenadilo da su ih navijaci danima smarali, spopadali, verbalno pretili po ulici, pisali im odvrastine koje samo mi znamo da pisemo na soc mrezama..stavise, smeo bih da se kladim. Treba i to uzeti u obzir u kontekstu jucerasnjeg njihovog popizda posle pobede, nisu oni bili u karantinu do sinoc izolovani. Mozda su mislili da su napokon zavredeli malo dobre volje posle truda i pobede i onda zvizduci opet. Veliki je ovo problem jer je puklo iz sve snage i otislo se u drugu krajnost. Mi smo nacija krajnosti. Sad ce im se jebati mater i za sta jesu i za sta nisu krivi. Kao sto sam rekao u prethodnom postu, sa sledecim timom se mora reagovati pravovremeno i posteno, na dobro i na lose. Zapadnjacki. Makar iz uprave. Tribina i "emocija" ce tesko dovesti pameti 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa posle sinoc, npr ja ne znam kako ce Duejn izaci negde... iskreno... i to ne mislim ds ce ga smarati klosari, smarace ga i koliko toliko ozbiljniji ljudi... ono sto je on juce radio je teska sramota za klub... ali teska sramota
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ovo ce biti uzasno nepopularno misljenje, ali po meni igrac ima puno pravo da ne zeli da stoji i slusa kako ga tribina napusava i zvizdi mu. Nije to vojska pa da mora neko da bude postrojavan. Pricam subjektivno jer sam po mentalitetu daleko od ovog podneblja za takve stvari, za "alo bree, dodji vamo" i ta sranja. Navijaci imaju pravo da mu zvizde ali ne da ga neko smara od danas na ulici jer nece sinoc da trpi ono sto misli da ne treba da trpi. Klub mora da kaznjava nezalaganje i bezobrazluk koji su skoro svi oni pokazali. A poruka sa tribina se kapira i bez da dodjes posle do kopa da ti duvaju fen u facu. Ponavljam, subjektivan sam i trigerovan jako po nekim pitanjima u nasem podneblju. Zalgiris fanovi imaju sastanke sa igracima, to mi je daleko efikasnija metoda. Edited 1 hour ago by Elevator Operater 6
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Elevator Operater said: Ovo ce biti uzasno nepopularno misljenje, ali po meni igrac ima puno pravo da ne zeli da stoji i slusa kako ga tribina napusava i zvizdi mu. Nije to vojska pa da mora neko da bude postrojavan. Nadam se da je ovo vrlo popularno mišljenje, makar na ovom forumu. U suprotnom ću biti jako razočarana. 2
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Elevator Operater said: Ovo ce biti uzasno nepopularno misljenje, ali po meni igrac ima puno pravo da ne zeli da stoji i slusa kako ga tribina napusava i zvizdi mu. Nije to vojska pa da mora neko da bude postrojavan. Ako 11 ostalih stoje korektno bi bilo da i on izdrzi.
Son_of_a_gun Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Sve ok, ali onda kad pobijediš nemoj da trčiš prvi na tu istu tribinu, da se grliš sa navijačima, skačeš, pjevaš. Prija ti da te nose, grle, tapšu ali ti ne prija kad te pozivaju na odgovornost. Pri tom imaju puno pravo na to jer te masno plaćaju za posao koji obavljaš nevoljno i traljavo. Uzimaš novac koji svako od njih može samo da sanja da bi glumio uvređenu primadonu. I pored svega ne želim da dijelim nikakve obrazovne lekcije o karakteru i ponašanju, samo mislim da nije pametno da se kurčiš pred gomilom debika od kojih pola njih ima dosije deblji od tvoje guzice. 3
Ne sam Safete Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ako Paljo povuce ovaj korak, od mene podrska. ja ne mogu ds prihvatim da je on seo na tu poziciju a da nije Zeljka pitao, posavetovao se... mozda sam naivan, znam, ali Paljo je ipak Paljo, sve ono sto sam cuo za njega iz privatnih nekih izvora je sve u superlativu Meni on izgleda kao čovjek koji je van košarke i to godinama tako da nisam baš optimista. Opet, ne mogu da zamisli njega kao lika koji se prihvata posla kojeg ne zna da radi. Naročito ne mogu da ga zamislim kao nekog ko bi bio ikebana jednom pošumljenom govnetu. 1
Elevator Operater Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago (edited) 37 minutes ago, Son_of_a_gun said: Sve ok, ali onda kad pobijediš nemoj da trčiš prvi na tu istu tribinu, da se grliš sa navijačima, skačeš, pjevaš. Prija ti da te nose, grle, tapšu ali ti ne prija kad te pozivaju na odgovornost. Pri tom imaju puno pravo na to jer te masno plaćaju za posao koji obavljaš nevoljno i traljavo. Uzimaš novac koji svako od njih može samo da sanja da bi glumio uvređenu primadonu. I pored svega ne želim da dijelim nikakve obrazovne lekcije o karakteru i ponašanju, samo mislim da nije pametno da se kurčiš pred gomilom debika od kojih pola njih ima dosije deblji od tvoje guzice. I ovo stoji. On je zasluzio sve zvizduke sinoc, svi oni. Ne treba prvi da juri ka njima kad ide lepo. Niti je pametno kurciti se. S druge strane, tehnicki pricamo o kopu gde su ti likovi izmedju sebe potrosili ravno nula dinara za ulaznice. Odgovornost bilo kom drugom sektoru bi mi bila daleko smislenija, a ljudi na tim tribinama svakako vise vole KKP od kopa. Ali ok, verujem da ljudi sinocnje dogadjaje ispred kopa posmatraju vise reflektivno i simbolicno, a ne da se konkretno njima polazu racuni. Edited 11 minutes ago by Elevator Operater
Barkley#34 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Nisu. I oni plaćaju. Verovatno samo neki iz vrha ne plaćaju. Drugo, prethodnih sezona je bilo više incidenata u vezi igrača CZ-PAR i prozivki na tribinama i mrežama pa niko nije napadnut u gradu. Ne kažem da se to 100% neće desiti ali stvarno mi je bezveze da se sto puta diže frka oko nečega što se nije dogodilo. Kad se već traži zapadnjački pristup, ne daj bože da se ovde dešavaju stvari koji su neki navijači sa zapada radili svojim i tuđim igračima. Uglavnom u fudbalskim okvirima ali ultrasi su ultrasi. Inače slučaj flaša nema veze sa navijačkim opredeljenjem.
Recommended Posts