TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Msm da je Antic poslednji koji moze o ovome da prica. Zbog ? 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, TripleJ said: Zbog ? Sto se on nije cimao u Zvezdi? He he. Nego je izbusio tim i trenera najgore moguce.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Msm da je Antic poslednji koji moze o ovome da prica. Kao bivši njegov igrač, zašto ne bi bio pozvan da govori o tome kako je Želimir ovo rešavao u Fenerbahčeu? Ja bih najviše voleo da čujem Kalinića i Bjelicu, Bogdan se ne oglašava, možda će se i to promeniti.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, le piaf said: Kao bivši njegov igrač, zašto ne bi bio pozvan da govori o tome kako je Želimir ovo rešavao u Fenerbahčeu? Ja bih najviše voleo da čujem Kalinića i Bjelicu, Bogdan se ne oglašava, možda će se i to promeniti. Ma nije zbog toga sto je bivsi njegov vec zato sto je on radio isto ovo sto i ovi kod vas. Samo u Zvezdi pa mi njegove reci nemaju tezinu toliku. Msm kako se kaze dobra poruka al los pismonosa. :))
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma nije zbog toga sto je bivsi njegov vec zato sto je on radio isto ovo sto i ovi kod vas. Samo u Zvezdi pa mi njegove reci nemaju tezinu toliku. Msm kako se kaze dobra poruka al los pismonosa. :)) U ovom slučaju nije potrebna težina reči osobe koja ih izgovara; samo uvid kako je Želimir sve ovo rešavao van Partizana. I to bez problema gutam, jer sam uveren da je tako bilo i u ostalim klubovima koje je vodio. Da je u Partizanu bio recimo Lučić, Veličković ili recimo vaš Kalinić umesto karakterno mlitavog Vanje, baš da vidim ko bi vodio glavnu reč u svlačionici. Pa da Kaliniću u njegovom klubu, pred njegovim navijačima neki Nejpir, ime nebitno, odmahuje rukom i vodi politiku pred navijačima, kako bi to prošlo. 2
Luchifer89 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Ja sam u nekom podcastu čuo da je Željko Peru zvao u FB da drži svlačionicu, iako tada nije bio u stanju puno igrački da pomogne 1
Elevator Operater Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) Aman ljudi bre brate bre 😅 Ko je drzao svlacionicu u jebeno skoroformiranom Parizu prosle godine? Ko je od te legije stranaca znao sta je bb klub Pariz? Pa su se ljudi davali i kidali do zadnjeg minuta sezone. Zaista je precenjena prica da treba neko domaci i karakteran da drzi strance pod konac. Ne. Trebaju stranci koji su pre svega pravi profesionalci i koji se drze odgovornim od strane kluba. Tu mi navijaci jesmo napravili gresku bezrezervne podrske. Sa svakom sledecom ekipom odnos treba biti takav da opasno moraju da zarade aplauze i setanje po Areni... i zvizduk svaki put kad nekom padne napamet da se vuce po terenu duze od par sekundi. Cak je i ova banda sinoc malo jace zagrizla i to bez autoritativnog srpskog kapitena jer ma koliko se pravili ludi, znali su 101 sta ih ceka. Edited 38 minutes ago by Elevator Operater 1
Jakob Aman Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Kaze onaj Italijan na tnjiteru da Dujan nece jos dugo u nas.
Don Dusko Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kopiraj mi pls 1
Recommended Posts