ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja izlazim u 9. minutu.. a pre toga repertoar pusi kursc ostoja... vucicu pederu a igracima, nit zvizdim nit aplaudiram... da mogu da uticem na sve, samo da cutimo... nisu ni uvrede zasluzili...
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ja izlazim u 9. minutu.. a pre toga repertoar pusi kursc ostoja... vucicu pederu a igracima, nit zvizdim nit aplaudiram... da mogu da uticem na sve, samo da cutimo... nisu ni uvrede zasluzili... Kako ti od najveceg optimiste dodje do ovog?
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Don Dusko said: A grobari slusaju ovo: 😛 A Ostoja pomenutu Otiso si e pa neka.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Kako ti od najveceg optimiste dodje do ovog? Zato sto kad sam pisao to sto sam pisao, ovde sam bio ismevan, sad kad se sve to desilo smatram da je ovo jedino sto mogu da uradim ja kao ja. ne mogu da uticem ni na sta, ali za svojih 100.000 dinara mogu da kazem sta mislim i osecam o igracima i treneru. nikad nisam bio vodjen iskljucivo rezultatima, jer sam tvrdio tada da je zeljko daleko vise od samog trenera koji ima/nema rezultat. A o samim rezultatima sam vec pisao kad je za to imalo nekog smisla... I predsedniku kluba i predsedniku drzave 2 2
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 51 minutes ago, ScepanScekicSto said: a za komsije, koji ovde danima ubedjuju u raznorazne teroije, kad bi samo uradili zoom out, shvatili bi da ce na duzi rok i njima biti samo gore... no ko sam ja da njima otvaram oci... Ja o ovome pricam od pocetka... dolazak Zeljka je i nas naterao da radimo vise i budemo bolji. Kurac bi bilo ovoliko para, i za nas i za vas, da nije bilo Zeljkovog povratka u nasu kosarku. Gledali smo epske duele (do naseg raspada prosle godine). I sa Radonjicem na klupi, i sa Duskom i na kraju sa Sferom. I taman kad smo i mi Obradovica za trku doveli, i kada je to trebalo da bude najepskije do sada, poceo je ovaj vas raspad. Ja se zaista brinem sta ce se desiti i sa nama ako udjete u probleme kao posle Duleta Vujosevica. Nema sanse da i mi ne idemo dole. 5
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ja ne mislim da cete vi ici dole. Prva usna Srbije nece dozvoliti da mu kriticna masa (posmatrano iz njegovog ugla, da odmah ovo nacrtam) bude nezadovoljna i popizdi zbog da bog da imao pa nemao momenta. Mi smo nezahvalnici za koje konta da nikakve pare na svetu ocigledno nece spreciti pederovanje, Pa je tako od ovog leta polako i pocela operacija Ko ih Jebe. Nije bitno sto je on sipkas sa severa, bitno je sto je vas preko 60% (opet, njegov ugao). Nece se kockati sa vasim raspolozenjem sada kada temenom pipate zvezde. Sta vise, vece su sanse da nama i dalje daje neku lovu da razlika ne bude bas toliko providna, nego da vas "sroza" na nivo pre dolaska Zeljka. Edited 4 hours ago by Elevator Operater 2 3 1
Jelencom Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Kooineeperk said: Ja o ovome pricam od pocetka... dolazak Zeljka je i nas naterao da radimo vise i budemo bolji. Kurac bi bilo ovoliko para, i za nas i za vas, da nije bilo Zeljkovog povratka u nasu kosarku. Gledali smo epske duele (do naseg raspada prosle godine). I sa Radonjicem na klupi, i sa Duskom i na kraju sa Sferom. I taman kad smo i mi Obradovica za trku doveli, i kada je to trebalo da bude najepskije do sada, poceo je ovaj vas raspad. Ja se zaista brinem sta ce se desiti i sa nama ako udjete u probleme kao posle Duleta Vujosevica. Nema sanse da i mi ne idemo dole. Ne bi bilo Željka da nije bilo para, može i tako da se kaže. Ne samo Željka nego i Karlika, Pantera, Sferopulosa, Kodija... 2
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Jelencom said: Ne bi bilo Željka da nije bilo para, može i tako da se kaže. Ne samo Željka nego i Karlika, Pantera, Sferopulosa, Kodija... Pa nije Zeljko dosao i odmah bilo 25+ miliona... krenuo je i Zeljko sa manje od 10, pa je to raslo godinama i njima i nama. Mislim, SBBKBB sada ali, realno, sigurno da je Zeljkov dolazak imao uticaja, kao sto i odlazak moze imati uticaj. Ako nista makar na priliv nekog privatnog kapitala. 1
Pikac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Pa nije Zeljko dosao i odmah bilo 25+ miliona... krenuo je i Zeljko sa manje od 10, pa je to raslo godinama i njima i nama. Ne znam kako i koliko je kome "raslo" ali je ocigledno da mi sa "27 miliona Ostojinih"radimo doselekciju sa Kalatesom od 500 soma,dok komsije(nikoga ne zelim da provociram,povredim,uvredim)rade doselekciju sa Batlerom od 2 milke(unapred se izvinjavam ako su cifre netacne)....na sve to sezonske K.K.P duplo skuplje od sezonskih kod komsija....i opet na sve to mi prodali vise sezonskih...ako se pogledaju rosteri i cene igraca "nidje veze"... 3 3 1
dekifisher Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: a za komsije, koji ovde danima ubedjuju u raznorazne teroije, kad bi samo uradili zoom out, shvatili bi da ce na duzi rok i njima biti samo gore... no ko sam ja da njima otvaram oci... Jedini komšija kojeg sam slušao ili čitao a da nisam osetio to nešto što nam svima ide na qrac je Darko Plavšić. I svima preporučujem da poslušaju šta taj čovek ima da kaže. Doduše, verovatno sam mnoge i preskočio pa im se izvinjavam.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Pikac said: Ne znam kako i koliko je kome "raslo" ali je ocigledno da mi sa "27 miliona Ostojinih"radimo doselekciju sa Kalatesom od 500 soma,dok komsije(nikoga ne zelim da provociram,povredim,uvredim)rade doselekciju sa Batlerom od 2 milke(unapred se izvinjavam ako su cifre netacne)....na sve to sezonske K.K.P duplo skuplje od sezonskih kod komsija....i opet na sve to mi prodali vise sezonskih...ako se pogledaju rosteri i cene igraca "nidje veze"... Pa dobro, onda je po toj logici nama budzet cca 50-70mil. Ajde da se ne frljamo ciframa, videce se za ovu sezonu svakako na APR-u kad budu izasli finansijski izvestaji za 2025 pa posle i za 2026. A vidi se i za prethodne sezone. Barem indikativno koliko je troseno, a vecina toga zaista i odlazi na tim.
fedor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Pikac said: Ne znam kako i koliko je kome "raslo" ali je ocigledno da mi sa "27 miliona Ostojinih"radimo doselekciju sa Kalatesom od 500 soma,dok komsije(nikoga ne zelim da provociram,povredim,uvredim)rade doselekciju sa Batlerom od 2 milke(unapred se izvinjavam ako su cifre netacne)....na sve to sezonske K.K.P duplo skuplje od sezonskih kod komsija....i opet na sve to mi prodali vise sezonskih...ako se pogledaju rosteri i cene igraca "nidje veze"... Jos prosle sezone je momak koji je isao carterom sa igracima na gostovanje skontao da svaki put stoje drugacije one presvlake na sedistima koje su bile "custom made" za svako gostovanje, a koje je pravila firma bliska tri-koloru (Pantic ludi kopirajt nadimak). Banalna stvar, ali bilo bi lepo imati uvid u sve te fakture i onda bi mozda videli gde se dade tih 27 miliona i zasto nema para za centra i 700k da se Majk zadrzi. 2
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Palo mi je na pamet skoro pa smetnuh s uma da napišem. Mislim da je cijela ova sprdnja sa lažnim grbom, Part+ i “slavno-ime-večno-živi” merčom napravljena da bi neko skrenuo pare van kluba, jer prihod od robe koja se prodaje sa trademark oznakama po zakonu može da ide samo nosiocu tog trademarka, što je u ovom slučaju klub. Ovi prefidni lažnjaci nekom donose dobre novce smijem da se kladim. 2
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mog kolegu koji je krenuo na tekmu upravo su legitimisali inspektori u civilu prilikom izlaska iz automobila u bloku 29 i to prvo pogledavši tablice koje nisu bg. ,,Gde ste krenuli, da li noćite u bgd-u...,,. ima poso ko oće da radi... Edited 1 hour ago by Wingwalker
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bez brige, braćo Grobari, sve će na kraju biti u redu, otići će i El Presidente a očistićemo se i od Ćacadi (to malo teže ali i to ćemo da sredimo). Prvi korak je večeras, svi u halu, nema izlaza, svi protiv pošumljenog i nepomenika. Kad pošumljenog rešimo, onda ćemo rešavati igrački kadar i i dalje pozdravljati nepomenika jer taj obraza nema... 1 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Son_of_a_gun said: Palo mi je na pamet skoro pa smetnuh s uma da napišem. Mislim da je cijela ova sprdnja sa lažnim grbom, Part+ i “slavno-ime-večno-živi” merčom napravljena da bi neko skrenuo pare van kluba, jer prihod od robe koja se prodaje sa trademark oznakama po zakonu može da ide samo nosiocu tog trademarka, što je u ovom slučaju klub. Ovi prefidni lažnjaci nekom donose dobre novce smijem da se kladim. To ce lako utvrditi naredna uprava. Samo da dodje do smene. Ostoja je koliko sam citao izmenio razne statute i pravilnike i okruzio se svojim ljudima ali i to mora jednom da pukne. hint: pogledati sa nase strane tarabe i kako je Covic poceo da se glodje sa ljudima koje je sam uhlebio u KKCZ.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Son_of_a_gun said: Palo mi je na pamet skoro pa smetnuh s uma da napišem. Mislim da je cijela ova sprdnja sa lažnim grbom, Part+ i “slavno-ime-večno-živi” merčom napravljena da bi neko skrenuo pare van kluba, jer prihod od robe koja se prodaje sa trademark oznakama po zakonu može da ide samo nosiocu tog trademarka, što je u ovom slučaju klub. Ovi prefidni lažnjaci nekom donose dobre novce smijem da se kladim. U onoj prijavi koju je LSV (što je ludo samo po sebi) podigla protiv Ostoje, navedeno je, taksativno, više primera njegovog skretanja novca iz kluba. Verovatno ima istine, bar u nekim tačkama. Evo teksta: https://nova.rs/sport/kosarka/gde-je-kes-od-uplata-navijaca-koliko-je-novca-podigao-iz-kluba-objavljena-22-pitanja-za-ostoju-mijailovica-otvorene-brojne-kontroverze-koje-ga-povezuju-sa-sns-i-zvezdom/ 1
Jakob Aman Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago https://www.youtube.com/live/ADCGT4Yxgy0?si=ffnTSZRDdsrAgC2V 1
Recommended Posts