Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Ja izlazim u 9. minutu.. a pre toga repertoar pusi kursc ostoja... vucicu pederu

a igracima, nit zvizdim nit aplaudiram... da mogu da uticem na sve, samo da cutimo... nisu ni uvrede zasluzili...

Kako ti od najveceg optimiste dodje do ovog? 

Posted
2 minutes ago, Taki said:

Kako ti od najveceg optimiste dodje do ovog? 

Zato sto kad sam pisao to sto sam pisao, ovde sam bio ismevan, sad kad se sve to desilo smatram da je ovo jedino sto mogu da uradim ja kao ja.

ne mogu da uticem ni na sta, ali za svojih 100.000 dinara mogu da kazem sta mislim i osecam o igracima i treneru.

nikad nisam bio vodjen iskljucivo rezultatima, jer sam tvrdio tada da je zeljko daleko vise od samog trenera koji ima/nema rezultat. 

A o samim rezultatima sam vec pisao kad je za to imalo nekog smisla...

I predsedniku kluba i predsedniku drzave

• Like 1
  • Love 2
Posted
51 minutes ago, ScepanScekicSto said:

a za komsije, koji ovde danima ubedjuju u raznorazne teroije, kad bi samo uradili zoom out, shvatili bi da ce na duzi rok i njima biti samo gore...  no ko sam ja da njima otvaram oci...

Ja o ovome pricam od pocetka... dolazak Zeljka je i nas naterao da radimo vise i budemo bolji. Kurac bi bilo ovoliko para, i za nas i za vas, da nije bilo Zeljkovog povratka u nasu kosarku.

Gledali smo epske duele (do naseg raspada prosle godine). I sa Radonjicem na klupi, i sa Duskom i na kraju sa Sferom. I taman kad smo i mi Obradovica za trku doveli, i kada je to trebalo da bude najepskije do sada, poceo je ovaj vas raspad. Ja se zaista brinem sta ce se desiti i sa nama ako udjete u probleme kao posle Duleta Vujosevica. Nema sanse da i mi ne idemo dole. 

• Like 2
Posted (edited)

Ja ne mislim da cete vi ici dole. Prva usna Srbije nece dozvoliti da mu kriticna masa (posmatrano iz njegovog ugla, da odmah ovo nacrtam) bude nezadovoljna i popizdi zbog da bog da imao pa nemao momenta. 

Mi smo nezahvalnici za koje konta da nikakve pare na svetu ocigledno nece spreciti pederovanje, Pa je tako od ovog leta polako i pocela operacija Ko ih Jebe.

Nije bitno sto je on sipkas sa severa, bitno je sto je vas preko 60% (opet, njegov ugao). Nece se kockati sa vasim raspolozenjem sada kada temenom pipate zvezde

Edited by Elevator Operater