ScepanScekicSto Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Ja izlazim u 9. minutu.. a pre toga repertoar pusi kursc ostoja... vucicu pederu a igracima, nit zvizdim nit aplaudiram... da mogu da uticem na sve, samo da cutimo... nisu ni uvrede zasluzili...
Taki Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ja izlazim u 9. minutu.. a pre toga repertoar pusi kursc ostoja... vucicu pederu a igracima, nit zvizdim nit aplaudiram... da mogu da uticem na sve, samo da cutimo... nisu ni uvrede zasluzili... Kako ti od najveceg optimiste dodje do ovog?
McLeod Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 19 minutes ago, Don Dusko said: A grobari slusaju ovo: 😛 A Ostoja pomenutu Otiso si e pa neka.
ScepanScekicSto Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 2 minutes ago, Taki said: Kako ti od najveceg optimiste dodje do ovog? Zato sto kad sam pisao to sto sam pisao, ovde sam bio ismevan, sad kad se sve to desilo smatram da je ovo jedino sto mogu da uradim ja kao ja. ne mogu da uticem ni na sta, ali za svojih 100.000 dinara mogu da kazem sta mislim i osecam o igracima i treneru. nikad nisam bio vodjen iskljucivo rezultatima, jer sam tvrdio tada da je zeljko daleko vise od samog trenera koji ima/nema rezultat. A o samim rezultatima sam vec pisao kad je za to imalo nekog smisla... I predsedniku kluba i predsedniku drzave 1
Recommended Posts