wrach Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 15 minutes ago, BattleBender said: Mozda parafraziriam, mozda navodim tacne reci, ali sam Zeljko je rekao "Sve ovo je zasluga jednog coveka a to je predsednik kluba, Ostoja Mijailovic". Sta je to "sve"? Jer to sve se zapravo vrti oko jedne stvar a to su losi rezultati na terenu. Objasni sad ti meni kako to nije izbegavananje odgovornosti? Nije me mrzelo, otisao na video i nasao taj tvoj trenutak. Zeljko na 8:10 kaze "Ova situacija nije normalna i nije dobra za Partizan. I za ovu situaciju odgovornost snosi Ostoja" Vrlo je jasno da Ova situacija nije 4-9 na tabeli, lose branjenje pika itd. vec sve ovo sto se desava na nesportskom planu. Sto sam, siguran sam, citajuci tvoje ranije postove, tebi jasno. Ali mozda su i neki nePartizanovci emotivno usli u ovo pa vide ono cega nema. 1
BattleBender Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 10 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Ako je kokain droga, ja sam narkoman ako su BB i Mek u pravu, ja sam šizofreničar. Ja sam se samo sa time spustio na tvoj nivo diskutovanja i selektivnog referenciranja, nakon sto si quote-ovao moj post. Nema potrebe da dalje upadamo u dalje diskusije i razglabamo ne samo cija je odgovornost, i u kojoj meri. Nego i kako je ko izneo da njegova odgovornost u toj meri. Kad malo razmislim, toliko je podlozno spinovacu sa obe strane da jednostavno nema poente. Necemo ni da se slozimo. Ja kad vidim ovo 15 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: da jako teško doživljava sve događaje na parketu, da ne uspeva da pronađe rešenje... ali nisam video da su mu u celom tom procesu, na razne načine gurani klipovi u točkove od najbližeg saradnika. Znam da nema smisla upadati u pricu gde ce se nekakva mistifikacija i prevodjenje teme na nekakav generalniji nvio, zloupotrebljavati za mnogo konkretnije stvari. I da ce time diskusija, izvesno izgubiti smisao. I da cu na kraju krajeva i ja da budem saucesnik u tom blatu, i vrlo verovatno da se hvatam za nekakve gluposti. Ne zelim da se, pre svega sam zapitam, da li sve ovo izvlaci najgore iz mene.... Just now, wrach said: Nije me mrzelo, otisao na video i nasao taj tvoj trenutak. Zeljko na 8:10 kaze "Ova situacija nije normalna i nije dobra za Partizan. I za ovu situaciju odgovornost snosi Ostoja" Vrlo je jasno da Ova situacija nije 4-9 na tabeli, lose branjenje pika itd. vec sve ovo sto se desava na nesportskom planu. Sto sam, siguran sam, citajuci tvoje ranije postove, tebi jasno. Ali mozda su i neki nePartizanovci emotivno usli u ovo pa vide ono cega nema. Ma molim vas. M O L I M, na trenutak pokusajte da se ne hvatate za neka opsta mesta, i da vam ista daju neku abstrakciju konteksta, i da u toj abstrakciji trazite narativ koji vam odgovara. "sve sto se nedesava na nesportskom planu". Sta je to? Za sta je Zelimir podneo ostavku? Nije je podneo tamo posle titule u junu, nego posle poraza od maltene 30 razlike u kojoj je tim imao seriju 0-25, i nakon jos jednog poraza koji je tim sveo na 4-9. Da te podsetim, u prvom saopstenju, tj pismu Zeljka, koje je bilo jako kratko i konkretno, on je sam rekao da podnosi ostavkiu zbog losih rezultatata. I u ovom drugom saopstenju nije naveo da se nesto pogresno izrazio u tom prvom pismu.
NikadProtivŽelimira Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Pošteno, na tvom mestu bih digao ruke negde kod čitanja sopstvenog upisa i dela "Grli se po kafana sa Dodikom, Dacicem, Vucicem, ali vam tu vesto ostavlja mrvice da ispadne da je on bio nekakav otpor itd", ali dobro, to sam samo ja. 1
DameTime Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Čovek u tom trenutku obraćanja evidentno govori o celoj situaciji koja se dešava od trenutka kada je podneo ostavku. Frapirana sam količinom ljudi koja nije funkcionalno pismena, ali frapirana. 1
BattleBender Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 1 minute ago, NikadProtivŽelimira said: Pošteno, na tvom mestu bih digao ruke negde kod čitanja sopstvenog upisa i dela "Grli se po kafana sa Dodikom, Dacicem, Vucicem, ali vam tu vesto ostavlja mrvice da ispadne da je on bio nekakav otpor itd", ali dobro, to sam samo ja. da, to si samo ti koji nedvosmisleno i jako konkrento u vidu svog novog promenjenog nicka dajes poruku da ces mitomanski da branis bozanstvo, vodis se kultom licnosti i da ne preispitujes to bozanstvo, niti mogucnost da nema nikakve ukaljanosti u tom bozanstvu. there you go
NikadProtivŽelimira Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 1 minute ago, DameTime said: Frapirana sam količinom ljudi koja nije funkcionalno pismena, ali frapirana. Mačovao sam se na bivšem forumu pre 10+ godina sa raznim bivšim i sadašnjim forumašima, i moram da primetim da je ovo što si napisala primetno samo i isključivo na temu Željka Obradovića. Baš se nisu voleli ni Dule Vujošević, ni Lesor, mnogi drugi - ali ovo se dešava isključivo na temu Željka Obradovića. Fascinantno.
wrach Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Evo poslednji put - ovo saopstenje je REAKCIJA koja veciski sadrzi njegovu stranu price vezano za nesportske aktivnosti u klubu. Covek je podneo ostavku i na uvodu ovog saopstenja podvukao da je odgovoran za rezultate i to je to. Sta on ima sad da objasnjava kurti i murti sto je on zamislio da igra bez pleja, koja je njemu taktika u odbrani i kada dize formu? Sta ima od toga? Da kurta i murta budu zadovoljni? E boli ga kurac za kurtu i murtu, jer dozvolices, na poziciji je da ga boli kurac. Ali s druge strane, sve ono sto je izneo posle toga moze da posluzi navijacima Partizana (kome se i obraca btw) da pokusaju* da vrate klub od kidnapera. *Ako neko to smatra nerealnim, neka onda odustane i od borbe za promenu vlasti u Srbiji, jer je to isto tako nerealno. Eto. Vi vidite sta zelite da vidite i ne odstupate ni pedalj, ne vredi vise trositi vreme. Da stavljam pola foruma na ignore me smara, uspeli ste ovo da ucinite necitljivim, svaka cast.
fillam Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago (edited) 1 hour ago, Wingwalker said: Sale Obradović u Zvezdi nije podneo ostavku i preuzeo odgovornost...dobio je otkaz sms-om i to nakon sličnog gubitka kontrole nad timom i znatno boljeg rezultata u tom delu sezone. Za slabije upućene, treba nam jedna pobeda u naredna 3 meča i imaćemo znatno bolji rezultat. Baš su pointless diskusije na bilo koju temu koja involvira Željka Obradovića, naročito od maltene jedine grupacije ljudi na svetu koja na njegov lik i delo gleda sa toliko netrpeljivosti i mržnje, a na sve to prodaju priče o emotivnoj neinvestiranosti koja ih dovodi do potpune objektivnosti. E da se ne zaboravi slučajno, dugo nismo pomenuli da je hvatao maloletnicu od 30 godina za sisu, gadina! Edited just now by fillam 1
Recommended Posts