Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, BattleBender said:

Mozda parafraziriam, mozda navodim tacne reci, ali sam Zeljko je rekao "Sve ovo je zasluga jednog coveka a to je predsednik kluba, Ostoja Mijailovic".
Sta je to "sve"? Jer to sve se zapravo vrti oko jedne stvar a to su losi rezultati na terenu. Objasni sad ti meni kako to nije izbegavananje odgovornosti? 

Nije me mrzelo, otisao na video i nasao taj tvoj trenutak. Zeljko na 8:10 kaze "Ova situacija nije normalna i nije dobra za Partizan. I za ovu situaciju odgovornost snosi Ostoja"

Vrlo je jasno da Ova situacija nije 4-9 na tabeli, lose branjenje pika itd. vec sve ovo sto se desava na nesportskom planu. 

Sto sam, siguran sam, citajuci tvoje ranije postove, tebi jasno. Ali mozda su i neki nePartizanovci emotivno usli u ovo pa vide ono cega nema.

• Thanks 1
Posted
10 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Ako je kokain droga, ja sam narkoman ako su BB i Mek u pravu, ja sam šizofreničar.

Ja sam se samo sa time spustio na tvoj nivo diskutovanja i selektivnog referenciranja, nakon sto si quote-ovao moj post.

Nema potrebe da dalje upadamo u dalje diskusije i razglabamo ne samo cija je odgovornost, i u kojoj meri. Nego i kako je ko izneo da njegova odgovornost u toj meri.
Kad malo razmislim, toliko je podlozno spinovacu sa obe strane da jednostavno nema poente. Necemo ni da se slozimo.
Ja kad vidim ovo 

15 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

da jako teško doživljava sve događaje na parketu, da ne uspeva da pronađe rešenje... ali nisam video da su mu u celom tom procesu, na razne načine gurani klipovi u točkove od najbližeg saradnika.

Znam da nema smisla upadati u pricu gde ce se nekakva mistifikacija i prevodjenje teme na nekakav generalniji nvio, zloupotrebljavati za mnogo konkretnije stvari. I da ce time diskusija, izvesno izgubiti smisao. I da cu na kraju krajeva i ja da budem saucesnik u tom blatu, i vrlo verovatno da se hvatam za nekakve gluposti.
Ne zelim da se, pre svega sam zapitam, da li sve ovo izvlaci najgore iz mene....

Just now, wrach said:

Nije me mrzelo, otisao na video i nasao taj tvoj trenutak. Zeljko na 8:10 kaze "Ova situacija nije normalna i nije dobra za Partizan. I za ovu situaciju odgovornost snosi Ostoja"

Vrlo je jasno da Ova situacija nije 4-9 na tabeli, lose branjenje pika itd. vec sve ovo sto se desava na nesportskom planu. 

Sto sam, siguran sam, citajuci tvoje ranije postove, tebi jasno. Ali mozda su i neki nePartizanovci emotivno usli u ovo pa vide ono cega nema.

Ma molim vas. M O L I M, na trenutak pokusajte da se ne hvatate za neka opsta mesta, i da vam ista daju neku abstrakciju konteksta, i da u toj abstrakciji trazite narativ koji vam odgovara.

"sve sto se nedesava na nesportskom planu". Sta je to?
Za sta je Zelimir podneo ostavku? Nije je podneo tamo posle titule u junu, nego posle poraza od maltene 30 razlike u kojoj je tim imao seriju 0-25, i nakon jos jednog poraza koji je tim sveo na 4-9. Da te podsetim, u prvom saopstenju, tj pismu Zeljka, koje je bilo jako kratko i konkretno, on je sam rekao da podnosi ostavkiu zbog losih rezultatata. I u ovom drugom saopstenju nije naveo da se nesto pogresno izrazio u tom prvom pismu.