SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I ja sam uvek za konkretne provere pred pocetak sezone. Ovakvi mecevi tesko da imaju ikakvog znacaja osim da budu bukvalno neki malko intenzivniji trening. Kako god, veci je problem sto ponovo ulazimo u sezonu sa rupama u rosteru i sto cemo opet, po starom dobrom obicaju, pocinjati sa 2-5 pa se onda opet vaditi kasnije da bismo spasavali EL avanturu. 1
Jakob Aman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago TeΕΎak nonsens je zadrΕΎati Nilikinu i to na 2 godine. Staklen do bola. Treba gledati u pasulj kad ce se povrediti. Uvek bih pre istrpeo Ifea. 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ogromna razlika u platiΒ i pitanje ko je spreman da revidira i platu i ulogu. Β Nilikina je verujem, postao low risk, mid reward posle revizije ugovora. 2
KockoOblo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 17 hours ago, Coz29 said: Od Vanje ne znam sta da ocekujem, prosle sezone je igrao promenljivo, nije uspevao da poveze par dobrih utakmica u nizu nikako Β Jednostavno je takav igraΔ, nije mu to uspevalo kroz dosadaΕ‘nju karijeru, teΕ‘ko da Δe se tu Ε‘ta promeniti.Β
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pisu da je Nilkina povredio - gluteus. Β Β Β Lik je povredio dupe!?Β Β Β 8
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 minutes ago, Elevator Operater said: Pisu da je Nilkina povredio - gluteus. Β Β Β Lik je povredio dupe!?Β Β Β Frenki je polu Δovek/polu dupe, tako da je veoma moguΔe
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako neko nije video - svi nasi poeni (iz igre) na jucerasnjem mecu. Β 6
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobro, ljudi, piΕ‘ite kad bude bila neka prava vest tipa Frenki nije povredio niΕ‘ta veΔ 25 minuta.
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Elevator Operater said: Pisu da je Nilkina povredio - gluteus. Β Β Β Lik je povredio dupe!?Β Β Β ZnaΔi boli ga dupe...
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago DoΕ‘la sam da uradim srce na Magijin uvodni post, nakon Kaosovog uvodnog posta π Β Sa sreΔom vam bilo u novoj sezoni π Β Β 2 1 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uh kad bi potpisali Slim Jesusa na poziciji mladog Jana Veselog...Β
Recommended Posts