Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Derbi između dva bivša evropska prvaka je pripao velikanu iz Beograda. 3 7
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šta bih dao da mogu da razumem ove Žocove zajebancije. Dvejn se sprda sa njima, napravi +15, on ga izvede i ne vraća ga. Ajde da su tu Milton i Vanja, pa da njih forsira, ne nego da bi mogli zajedno da budu na terenu dva nulaša.
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pokusevski nece nikad biti faktor u El. Ni za 2 ni za 5 godina. Vasington za ove prosecne ekipe doktor, moze sam da pobedi. U EL nije u stanju da odigra to isto, nema slobodu i mozak za tako nesto. Mitar i Lakic jako ograniceni kosarkaski. Murinen na EL nivou tesko da moze da pruzi nesto. Ostali manje vise standardno.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baš je dobar osećaj kad posle treninga proverim sofascore i vidim pobedu Partizana. 3
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Pobeda se pise i fokus se prebacuje na duplo EL kolo u Spaniji. Iako sa ABA utakmica se ne mogu izvuci neki veci zakljucci, trend ekspresnog ispustanja dvocifrene prednosti se nastavlja. Al bar smo opet pobedili. Mene igra, ili nedostatak iste, Parkera, izuzetno brine. Vidim pise se da lik je klasa, ovo ono, al ono sta je on dosad pokazao u nasem dresu moze da igra bilo ko. Kao najskuplji igrac ove ekipe, morao bi doprinositi na svakoj utakmici. Ili bar uraditi bilo sta korisno po ekipu. Wash porobio. Jedan od onih meceiva, kad sve ubacuje. Domaca osnova NULA! Edited 3 hours ago by Xpert
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pobeda, bez povreda, sve ostalo zaključati u fioku i baciti ključ. +/- Bonga 20, Dujan 19, Dilan 16. Karlik -19, Parker -14, Mitar -14. Sve jasno crno na belo.
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Dobili, niko se nije povredio, Murinen igrao, glavni igrači koliko toliko odmorili, još jedna neizvesna završnica dobijena, ja zadovoljan. Vrlo sam zadovoljan Murinenom, biće to još bolje kad dobije još iskustva, još jednom se pokazuje da kad neko zna, onda zna, ukoliko ima želju, a ovaj ima želju da igra što više. Mitar ima zanimljivih momenata u odbrani, voljni momenat je tu, ali bez malo više pameti i pre svega boljeg šuta, neće biti faktor u važnim utakmicama u ABA, u EL neće videti parket. Lakić je Lakić, Poku klasika, nabio telo ali sad mora da nađe način da ubrza reakcije i da popravi odraz. Ostali standard, nemam primedbi Edited 3 hours ago by Dzep 4
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Razbijamo ove neizvjesne završnice. 😁 Mislim da nisam izmislio nikakvu nauku kad kažem da ovaj tim ne može da trpi tri dunstera na terenu u istoj petorci, a to su večeras bili Poku, Lakić i Bošnjaković. Možda jedino kad je ludi Sava (cool nick stvarno) na kecu, onda možemo i mi sa foruma da popunimo broj. On the bright side manijak ispogađao kao da baca klikere u bazen, bio sam frapiran kad mu je ona jedna trojka iscurila. Murinen uz sve dječije bolesti izuzetno korisan, posebno u odbrani, živ nisam da vidim šta nam donosi sutra s njim. Nosioci odradili ono svoje, zatvorili tekmu na kraju, volio bih da Bonga i Sterling nisu morali da uzmu ovoliko minuta but jbg. Nisam ga nešto pratio jel ovaj poor mens Goran Dragić oduvijek ovako iritantan? Elem, čekajući (Godoa) da Dujan prenese nešto od ovog arsenala i na EL terene, dočekujemo duplo kolo u dobrom raspoloženju. 1
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iznenadjen sam da smo porodili ovo. Poku zaista brine. Ok, sezona je tek pocela, ali ovo sto gledamo na startu je preslabo za profi kosarkasa, kamoli nekog buduceg nosioca u EL. Bojim se da imamo Zagorca all over again.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Murinen defanzivne principe polako shvata, strana pomoći mu je vrlo kvalitetna, e sad da je struja to jeste. Parker je ogroman problem, opet ista prica sa mlohavim, sporijim igracima, jednostavno najgori kamenjar koji je fizički moćan je pre za kkp od mlohavih igraca. 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Apropo Washingtona Jeste li culi Zeljka na tajm autu kad mi je rekao, sve druze super, ali ne pozivas akcije i ne pratis mene... 2
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baš me čudi da mu je to rekao, pošto je sve što je uradio večeras bilo savršeno racionalno. 😁 2
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Baš me čudi da mu je to rekao, pošto je sve što je uradio večeras bilo savršeno racionalno. 😁 pa kazem u smislu da ga je mozda zbog toga "zaboravio" na klupi
Patriota iz kauca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Split, Krka, Zadar…nisu motivacija za većinu igrača iz našeg rostera, a ti isti igrači iz našeg rostera su najviša motivacija za ove pobrojane. Biće kikseva ove godine u ABA ligi dosta. Za Parkera ne brinem, isporučiće on svoje ali da će biti lider (ako je to projektovano), neće. Biće tu sa Karlikom i Braunom…i iza Bonge koji je najbitniji igrač ovog tima. Žao mi Pokua, pametan je igrač, školovan..ali ne može. Finac može da ima minute i u EL. Nije dovljao večeras, slušao, igrao odbranu, opalio jednu trojku koju nije morao. Polako pokazuje što je taj hajp oko njega. Inače, mislim da iritira ponašanjem i naše igrače ali to smo znali i pre nego sto smo ga doveli. Idemo da dobijemo Baskoniju, vreme je. Edited 2 hours ago by Patriota iz kauca
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Patriota iz kauca said: mislim da iritira ponašanjem i naše igrače Ne znam odakle si ovo uopšte mogao konstruisati. Kad iritraš svoje saigrače sigurno se neće desiti da potroše četvrtinu isključivo pokušavajući da ti nabace što atraktivniji potez. Dečko nije prsotina jednostavno je juiced što je normalno za njegove godine i sve dok to kanališe u nešto dobro na terenu I’m ok with it. Mnogi od vas nisu ni bili rođeni da mogu da vide koliko je Danilović bio iritantan na početku svoje karijere, pa smo ga posle obožavali. Kad čuješ Danilović odmah pomisliš na the kucanje, jel nas iritiralo to tada ili smo ga bacali u nesvjest danima i pokušavali da to iskopiramo na terenima? Ponoviću opet, ako se kurčiš s pokrićem onda si baja, kurče se i Curry i Lebron i mnogi drugi, Jordan se kurčio i na svoje. Na vašem mjestu ja se ne bih molio da se otkurčiTM. Molio bih se za pokriće. 5
Klipan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kad čuješ Danilović odmah pomisliš na the kucanje, jel nas iritiralo to tada ili smo ga bacali u nesvjest danima i pokušavali da to iskopiramo na terenima? Off topic mode on: Druze, koliki si ti kada si pokusavao ono da iskopiras na terenima? Off topic mode off.
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Murinen je preozbiljan atleta za Evropu, mislim da je sad vec jasno da ce dobiti priliku u EL, pre svega na konto odbrane. Videcemo da li vec od onog duplog kola, ili ce Zoc jos malo da ga drzi, cisto psiholoski da ne bude da je odmah dosao na gotovo. Da jos malo zasluzi tu priliku 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Klipan said: Off topic mode on: Druze, koliki si ti kada si pokusavao ono da iskopiras na terenima? Off topic mode off. Ma… Ispostaviće se da sam se samo kurčio. 😁 1 1
Recommended Posts