Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Prepodne: Stigle su mi najlepลกe patike na svetu

Popodne: Pakao na poslu

Veฤe: Pobeda Partizana

ย 

Overall ocena - not too badย :classic_smile:

• Tuzno 1
Posted
Just now, DameTime said:

ย 

This is flag.

Posted

Ajd, nek nam je sa srecom. Ocekivanja su velika, ovako na slepo, bez ijedne takmicarske utakmiice. Razlozi za optimizam, sacuvan tim, i cini mi se fina nadogradnja ekipe. Naravno, u mnogome sezona zavisi, kako ce se odvijati situacija sa rezervim centrom. Jos uvek je tanka rotacija, i u pocetku ce neki igraci da gule maksimalnu minutazu.ย 

Nepoznanice Osetkovski Milton, a da vidimo moze li Vash da odigra bolju sezonu od prethodne. Da vidimo Tajrika, koliko ce uspeti da kanalise emocije.

Od prve petorke znamo sta da ocekujemo. Od doprinosa klupe, ce zavisiti koliko cemo visoko biti pozicionirani.ย 

Minuti bez Karlika i Tajrika ce biti neizvesni. Tu se nadam da cemo imati resenje.ย 

Mi bez tebe ne mozemo...

Posted
2 hours ago, DameTime said:

ย 

ย 

Jepte se.

Posted

ล to kaลพe Ostoja treba da se ugledamo na ลฝalgiris. I treba baลก na ลฝalgiris tj na njihove navijaฤe. U ฤetvrtak ne treba niko da doฤ‘e da ovo gleda.

ย 

Prelazim u tim Frensis, dosta je bilo.

Posted

ย 

ย 

2 hours ago, Don Dusko said:

This is flag.

ย 

ย 

Da citiram velikog Karija Peลกiฤ‡a - beลพi bre tamoย :classic_biggrin:

ย 

Just now, DameTime said:

ย 

Jepte se.

Jbg Dejm....

ย 

Sreca pa su ovi spustili gas na kraju pa je rezlutat mnogo bolji nego sto je trebao biti.

Poku cekamo da van garbidza veze ovako 2 trojke....

Posted
59 minutes ago, jedibojan said:

Izgubili smo sansu za play-off, prvi se macici u vodu bacaju, Zeljko odlazi i stagajaznam...

Onako, bas bas ozbiljan blam

Ni malo ovo nije blam,mnogi ce gubiti utakmice protiv Dubaija,bas imaju dosta skorera koji mogu sami maltene da dobiju utakmicu

Posted
Just now, Alek The Great said:

Mi smo veceras igrali bez pleja.

Od pojacanja deluje da smo sa Miltonom, Parkerom i Dylanom uboli. Plej i centar totalni promasajย ๐Ÿ™‚

Posted
Just now, aleksandar2806 said:

Ni malo ovo nije blam,mnogi ce gubiti utakmice protiv Dubaija,bas imaju dosta skorera koji mogu sami maltene da dobiju utakmicu

ย 

Sumnjam da ce mnogi. Klasicno samoubistvo Partizana veceras. Leลก Davisa Bertansa kao prajm EL trpaฤ.

• Like 1
Posted (edited)

Zaista sam premoren da godinama gledam jedan te isti mlohavi, bezvoljni, nemocni Partizan, potpuno nevezano ko je na parketu, a i ko je protivnik.

ย 

Igramo jedno te isto, procitani i prelaki za skautiranje. Svi znaju da cemo switchovati 80% odbrana i onda se cudimo zasto smo jedna od najgorih defanziva. A ako nam nije dosta switcha, onda slede idiotska udvajanja. Ne koristimo male faulove, dopustamo da udju u seriju...

ย 

U napadu, ako primarna ideja propadne, alternative nema. Taj ko ima loptu, pokusava 1na1, pa ako prodje-prodje.

ย 

Kao slag na tortu, potpuno nerazuma startna petorka, sto je jos jedan TM ovog Partizana.

ย 

Top 6, al kad bismo se zezali. Ne postoji jedan jedini razlog za optimizam i ocekivati neki iskorak ovog tima, jer smo sve ovo vec bezbroj puta videli.

Edited by Xpert
  • Like 2
Posted (edited)
6 minutes ago, Elevator Operater said:

Mislim da nama treba startni centar.

Mislis da jedan igrac ovde mnogo da promeni?

ย 

Bas sumnjam u to, ovde je cela postavka bila previลกe loลกa da bi jedan igrac nesto promenio.ย 

ย 

Zeljko je vodio ekipu bez ideje, kao neki Aba trener.

Edited by Coz29
Posted

Ovo je posebna dijagnoza. Svak godine ista prica, i da se covek na ovo navuce.

ย 

Ne mogu vise. Da svake godine kao cekamo nekog igraca, da cekamo kao uigrace se u januaru jer zeljko je izazovan, nedostajao je centar, igramo bez pleja... i onda svake godine pobedimo par utakmica kad svi spuste tempo pred poslednji sprint i kao ponadamo se tu smo i sticemo ih. I naravno ne bude nista jer bukvalno svake godine bacimo prva tri meseca. A ako kazes nesto onda si protiv ne znam ni ja cega, jer znas bila ona jedna sezona. Nevernik. Ma neka se...

ย 

Ova sezona sto se EL tice vec sad moze da se vidi je bacena kao i svaka prethodna. A najveci krivac je ludi front-office.