Nini3112 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jel vam deluje da je nervozan? Gde nije,bas mu se vidi.
Nikom nista Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Za ovo je trebalo otkljuฤati KKPLive temu...tamo se kroz prste gleda na psovke i ostala ฤaลกฤavanja ๐
Jakob Aman Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Just now, odupri se ludilu said: ajde ljudi pisite gledam repku ย Podjednako lose. Igra Srbije i ovaj intervju. 1
ScepanScekicSto Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Ne znam zivota mi sts je gore ย da to da su ga busili igraci i/ili to da ga je busila uprava kluba ย ๐คฏ๐คฏ
Son_of_a_gun Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Zakljuฤak, ja nisam niลกta kriv da bih dao ostavku i usput se uporedio sa Kiฤanoviฤem, Duletom, Daniloviฤemโฆ
DameTime Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Jel poฤeo da piลกe knjigu Kako sam pobedio crno-belu revoluciju, zna li se ลกta?
le piaf Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 1 minute ago, odupri se ludilu said: ajde ljudi pisite gledam repku ย ย Najbolji deo je let jedne muve koja je izgleda namirisala govno, i zuji mu oko glave.ย 1 5 1
Don Dusko Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Kad bude Zeljkova kontraofanziva otkljucavam vam kk live.
kojihit Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Moli navijace da se ne vracamo u kameno doba ย hahahaahhaahaqhqhqhqhahqhaHAHAHQHQHQHQHAHA 1
Nikom nista Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Ne, ne... ide ona klasiฤna priฤa: ako sam ja problem, mogu sad da podnesem ostavku, ali to nista nece resiti i klub ce se vratiti u kameno doba 1
Don Dusko Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 1 minute ago, kojihit said: Moli navijace da se ne vracamo u kameno doba ย hahahaahhaahaqhqhqhqhahqhaHAHAHQHQHQHQHAHA Ako on moli bice ovo sto je juce bilo. 1
Polivalentni Stevica Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Lik u isti koลก stavlja Kiฤu i Vujoลกeviฤa sa Zeฤeviฤem,Djuriฤem i Toletom,saฤuvaj me i sakloni. Kakav nazadnjaฤki polupanac. 2
NMX Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Prava SNS skola, nema sta. Mada iz te skole je i ovaj prvi potez, da isprica svoju pricu (tacnu ili ne) koja ce posle morati da se demantuje. A pitanje je da li ce Zeljko to uraditi
ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Lik je pola sata pljuvao po igracima i oznacio ih kao glavne i jedine krivce, a onda na kraju poziva navijace koji vec imaju pik na njih da ih ne napadaju.ย 1
ScepanScekicSto Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago I kaze ย "Moลพda sam ranije mogao da pozovem ลฝeljka, kada sam prvi put video da je nezadovoljan, moลพda je to delimiฤno i krivica sportskog direkotra. Kuvalo se u ลฝeljku, i onda je puklo". ย ali samo mozda
Son_of_a_gun Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Ne reฤe lik zaลกto baciลกe Zorana niz vodu ako je radio odliฤan posao.
kojihit Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago E da, na pocetku kad prica o tome kako ga je ลฝO zvao u sredu, pa on njega drufi put (dok Ivan PR ureฤuje tekst) pa kad ga je jos jednom zvao ลฝeljko mu rekao ajd Ostoja ne smaraj, odmaramย 1
Son_of_a_gun Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Tagujte se, ja sam predsjednik koji ga zove da provjeri jel sve u redu jer ลพelim mir u zemlji. ๐ 2
Luchifer89 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Fantastiฤna frizura, fantastiฤna... Minja preletaฤica reฤe - loลกe smo igrali + bw kombinezon
kojihit Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tagujte se, ja sam predsjednik koji ga zove da provjeri jel sve u redu jer ลพelim mir u zemlji. ๐ ย Ja sam ovaj poziv kad mu kaze Ostoja odjebi, odmaram
Recommended Posts