Knipex Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago ฤek, ลฝeljko je podneo ostavku, a u stvari nije podneo ostavku jer nije napisao da je njegova odluka neopoziva nego je napisao da je konaฤna? Jel sam dobro razumeo? 1
kojihit Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Pa da, Ostoja nije hteo da prihvati to i ako je i prvi i drugi put kad ga je zvao u sredu ลฝO rekao da je to njegova konacna odluka i da on vise ne moze da podnese i da hoce da rastereti sistem sebe i sebe sistema ย Ostao je zabezeknut kad je postavljeno ลฝeljkovo pismo na sajt ๐ ย
suptil Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 1 minute ago, Knipex said: ฤek, ลฝeljko je podneo ostavku, a u stvari nije podneo ostavku jer nije napisao da je njegova odluka neopoziva nego je napisao da je konaฤna? Jel sam dobro razumeo? I da je sastavio ostavku, trener nema snagu da sprovede pustanje ostavke u etar preko sajta kluba. To mora da aminuje neki organ. Ili inokosno je to uradio Ostoja, ili je odluka kolegijalgnoj organa, ali kolegijalni organ se nije sastao u trenutku objave saopstenja tj. Zeljkovog pisma.
NMX Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Pa vi Limara morate da bacite pod autobus ako nista drugo onda zbog ove frizure i boje 2 1
kojihit Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) Ja sam menadzer nisam koลกarkas ย 2 minutes ago, NMX said: Pa vi Limara morate da bacite pod autobus ako nista drugo onda zbog ove frizure i boje ย E bas mi je drago da je jos neko prometio, ladno je uradio plavi preliv, bruka ลพivota i prikljucenija ย ย ลฝeljko mu rekao ne ides ti nigde Ostoja, nigde nisam radio sa predsednikom kluba koji je toliko dao i zalagao se ย Nikad necu to zaboraviti ย HAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHSGAGAGAG Edited 50 minutes ago by kojihit 4
kojihit Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Zeljko i Zoran birali igrace, njih ne slusaju, o upravi se moze raspravljati da kasne plate ali mi ne dugujemo ni evro cent nikomeย ย Ljudi emotivno povreฤeni ลฝeljkovim odlaskomย
NMX Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Limar svakako nece reci bilo sta neocekivano i ceo intervju ide ocekivanim tokom. Ja sve obezbedio - ostalo nije na meni. ย Mora Zeljko da izadje i smiri atmosferu i kaze svoju verziju priceย
ScepanScekicSto Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 5 minutes ago, suptil said: I da je sastavio ostavku, trener nema snagu da sprovede pustanje ostavke u etar preko sajta kluba. To mora da aminuje neki organ. Ili inokosno je to uradio Ostoja, ili je odluka kolegijalgnoj organa, ali kolegijalni organ se nije sastao u trenutku objave saopstenja tj. Zeljkovog pisma. ma svako normalan zna da se ostavka ne moze pustiti preko sajta bez amina nekoliko ljudi. ย pa istu noc se on pozdravio sa njim, a klub napravio pozdravni spot i okacio na instagram... ย Covek je jedva cekao ovo..
NMX Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 1 minute ago, Losmi17 said: Ko je taj Ratko Cakarevic? ย Pekmenov bivsi clan UO, neki sitni privrednik.
Polivalentni Stevica Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Taj ฤakareviฤ je bio u upravi kluba dok je Pekoviฤ bio predsednik. Vodio neku eminentnu kompaniju u Luฤanima,ฤini mi se.
Son_of_a_gun Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Ostoja govnarko maleni, pojede ga nervoza, izgleda da ima istine da mu se sprema puฤ sutra. ย Evo sad baca i UO niz vodu.ย ย
kojihit Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 2 minutes ago, Losmi17 said: Ko je taj Ratko Cakarevic? ย Neki sto oce da napakuje Ostojiย ๐ ย A ima neka druga, misteriozna, neimenovana osoba ย Stv ne znam sto ovo radim sebi ali eto
kojihit Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Ovo je komotno sve mogao da zapise u neki watpad i poetavi na fanfic.net
le piaf Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Kakav smrad napredni, proฤi ฤe i ovo sns zlo jednom
kojihit Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Fali da kaze da je on gromobranย srbiijeย partizana kao Vucic i toeto
DameTime Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 3 minutes ago, Jakob Aman said: Ostoja ratni heroj jbt ย Prle i Tihi mu nisu ni do kolena. 2
Recommended Posts