Jump to content

Recommended Posts

Posted
47 minutes ago, DameTime said:

Parkerov potpis su svi pozdravili.

Iskren da ti budem ja sam bio protiv. Napisao sam odmah da, iako na papiru bomba i jako talentovan trpac, previse je Brandon Davies profil igraca odnosno gutac posjeda kog mozes uklopit samo ako je ubjedljivo prva opcija koju ces pitat loptama bez da postoji neka prevelika sansda da je vrati nekome. To bi se moglo istrpiti jos i nekako da se radi o uber mamojebu koji se rutinski userava u facu defanzivcima al on nije ni blizu toga i povrh svega solidno je streaky tricas. Njemu je i u dok se nije polomio forte bilo trpanje oko obruca i generalno jako brz skok. Defanzivno i skakacki bukvalno iste mane kakve je Brandon imao. Mirota recimo koji mi je isto odbojan lik jer je dokazani luzer kao glavni igrac ima neke slicne mane ko i Jabari al je i dalje osjetno bolji suter i igrac kog mozes maksimizirati bez da ga konstantno pitas loptama u izolacijama. 

Posted

Iako razumem da vas ovo zabavlja i da se sladite, čast izuzecima; sladio bih se i ja - ali kojom brzinom se vi širite, nestvarno. Kao onaj komarac u mraku što ti zuji pored ušiju u mrklom mraku, i zuji, zuji ne da mira. Mašiš ga non stop, on te i dalje jebe, i jebe.. 

a onda bamm!

desi pošo s tim crvenim koferčetom :default_coffee:

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Ne sam Safete said:

Bolja mi je varijanta Novica team manager, Drobnjak GM.

Deluje da je bolja varijanta. Malopre sam malo ćaskao sa sinovim drugom koji je grobar i na njegovo pisanje da je čuo da će Novica biti SD, a pročitao sam i ovde, pitao ga čime je to Novica pokazao da može biti Sportski Direktor Partizana, osim što je dokazani grobar? Čime se on uopšte bavi ovih dana? Pitam iskreno jer nisam čuo ništa o njemu već duže vreme.

• Like 4
Posted
59 minutes ago, Alek The Great said:

Meni je Drobnjak vise za skauta, nekako mi ne deluje kao lik koji bi mogao dobro da pregovara.

Jeste, onomad je za Sakramento skautirao Papajanisa.

Posted (edited)
23 minutes ago, le piaf said:

Iako razumem da vas ovo zabavlja i da se sladite, čast izuzecima; sladio bih se i ja - ali kojom brzinom se vi širite, nestvarno. 

Kad sam poslednji put svratio tamo oni talasaju o nekom prolecu u Atini ... a nije jos ni zima pocela.

Pa kome je to zanimljivo, ovde je zurka

Edited by Plant
  • Ha-ha 1
Posted

Unapred se izvinjavam, ako ce moje misljenje kao zvezdasa neko smatrati kao provokaciju, ali zaista mi nije zelja da provociram. I mi se eto bavimo vama, jer mislim da Zeljko nigde nikad nije otisao na pola sezone. Ne mislim da  biste imali nekih prevelikih finansijskih problema, ukoliko biste se zahvalili odredjenim igracima. Verujem da bi mnogo El ekipa potrcalo da otkupi ceo Tajrikov ugovor. Braun bi isto bio vrlo trazena roba. Dzabari Parker i Washington bi pronasli angazman, ali verujem da biste morali jedan deo ugovora da pokrivate. Sve u svemu ne bi to bilo neko preveliko opterecenje sa finansijske strane. Mnogo biste veci problem imali da angazujete nove igrace, cak verujem i da ne biste uspeli dovesti ikog pristojnog. Bez obzira na sve mislim da Zeljko nece povuci ostavku, jer bez obzira na sve u tri godine drugi put menjati najmanje pola tima je previse. On je toga svestan i ne verujem da bi bio tako uspesan koliko jeste da nema u sebi osecaj odgovornosti i savest. Prosto, ovo su potpuno drugacija vremena nego pre 10 godina i gradjenje odnosa sa igracima je mnogo vaznija stvar nego sto je to bilo ikad ranije. Cisto da vam docaram na nasem topiku se pise da su u klubu prosto zapanjeni Sasinom promenom u odnosu na prvi mandat. Potpuno drugi covek. Monako mu je mnogo pomogao da nauci da radi sa razmazenim zvezdama. To je nova realnost i sa tim treba racunati kako sad tako i ubuduce. Ja licno ne vidim Zeljka kao nekog ko bi se mogao promeniti i ispustiti uzde iz svojih ruku, jer prosto sve sto je kroz karijeru uradio kao trener je uradio sa cvrsto stegnutim uzdama.

• Like 7
Posted (edited)
8 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Neverovatan je broj navijaca CZV koji je dosao da se izmresti u zapaljenoj kući. Prilično morbidno,ali eto...svako nešto voli.

Šta znači da se izmresti? Da li negdje piše da osim navijača Partizana niko drugi ne treba da komentariše?

Nisam primjerio da je bilo podjebavačkih upisa i provokacija.

Uostalom imate opciju ignor pa ko vam ne odgovara slobodno šibnite. 

Edited by Dzo23
Posted
1 minute ago, kockooblastiŽelimir said:

Neverovatan je broj navijaca CZV koji je dosao da se izmresti u zapaljenoj kući. Prilično morbidno,ali eto...svako nešto voli.

Izvini, kad ovako napišeš osećam se prozvano iako znam da ničim napisanim nisam mogao da izazovem antagonizam, osim što se deklarišem kao navijač Zvezde. Pre svega volim košarku i zato mi je i ova tema na stolu za čitanje. Baš je glupo pisati u množini i prozivati sve koji nisu navijači Partizana. Pa nije ovo vaša lična svojina da se toliko trigerujete. Istina je da ima trolova, koliko vidim moderatori su počistili većinu. Ipak, barem 80% komentara je sasvim ok, osim što dolaze od navijača Crvene Zvezde.

• Like 12
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, Knipex said:

Izvini, kad ovako napišeš osećam se prozvano iako znam da ničim napisanim nisam mogao da izazovem antagonizam, osim što se deklarišem kao navijač Zvezde. Pre svega volim košarku i zato mi je i ova tema na stolu za čitanje. Baš je glupo pisati u množini i prozivati sve koji nisu navijači Partizana. Pa nije ovo vaša lična svojina da se toliko trigerujete. Istina je da ima trolova, koliko vidim moderatori su počistili većinu. Ipak, barem 80% komentara je sasvim ok, osim što dolaze od navijača Crvene Zvezde.

80% ? Solidno.Jel to sa trolovima ili bez?

Posted

Stvarno ljudi, zaobiđite te grube generalizacije i iščuđavanje što ljudi komentarišu aktuelnu temu, koja trenutno zanima i moju majku koju apsolutno ne interesuje košarka. Pa valjda smo na ovom forumu zbog strukture ljudi na njemu. Ima malicioznih, ima podbadanja, kolko vidim moderacija je aktivna, nema potrebe trpati ljude u isti koš na osnovu navijačkog opredeljenja.

• Like 14
  • Thanks 3
Posted
15 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Pa dobro pusti nas, trebamo li svi izmresti da bi ti bio zadovoljan?

Posted (edited)
4 minutes ago, le piaf said:

Želimir je izgleda tražio da se Ostoja povuče sa funkcije. 

Ako je istina, španska kragna iz koje nema bega, nevezano od ishoda.

Edited by fillam
  • Like 6
Posted
20 minutes ago, kokodakalo said:

...jer bez obzira na sve u tri godine drugi put menjati najmanje pola tima je previse.

moglo bi da se prestane sa cimanjem ove opcije jer KKP je već registrovao 18 igrača za EL.

Posted

Željko tražio Novicu da bi im isti objasnio za koga igraju, da kad ih on pozove izađe njegova slika sa krvavom glavom na terenu.

Razumem ga potpuno, kada Vanja to ne može, neko mora da drži svlačionicu - nešto je od Pere Antića u Feneru tražio.

• Like 2