JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, jedibojan said: Kako to mislis? Ko je imao veci uticaj na utakmicu veceras? Β 4 minutes ago, Elevator Operater said: Β I te kako ima Β Gledam statistiku, dobro ste me navukli. 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Ne sam Safete said: Alo dobili smo Drugaciji je utisak kada imas 20 razlike pa protivnik stigne i okrenete u istoj cetvrtini a pride promasi 5 suteva koje bi jbg... 1
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Drugaciji je utisak kada imas 20 razlike pa protivnik stigne i okrenete u istoj cetvrtini a pride promasi 5 suteva koje bi jbg... Znaci izgubili smo, e jbg onda
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Toliko sam besan da nisam mogao da se radujem pobedi, cak ni u sebi. A generalno sam postao flegma za sport. Postoji neki ozbiljan problem u ekipi, a ja se iskreno nadam da je sustina istog ona kesa od igraca sa brojem 22. I zaista se nadam da cemo ga dati, boli me kurac za koje pare. Bolje niko nego on. Jer ovo sto on radi ja ne pamtim da je neko ikada radio u Partizanu. Otvorena i bezobrazna sabotaza. 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Ne sam Safete said: Znaci izgubili smo, e jbg onda Dobili ste ali vrlo lako je moglo biti drugacije iΒ opet ste pokazali da lako ispustate 15+. Razumem ljude koji kazu pazi malo nekad necemo dobiti u takvim okolnostima.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kasnim,cestitke komsije konacno ste prelomili nekako na vasu stranu,nema 'leba od Jabarija u vasem dresu. P.S. red bi bilo da Monako ode bez pobede kuci 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Δim udje najveΔi lelemud mi potonemo, takodje tome i Ε½eljko doprinosi jer jaΕ‘e Dvejna previse, ali to I mora jer najveΔi je pre sezone gde je imao Karlika I Frenka sada pao na Nika kao zamenu za obojicu
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago OdliΔan komentar: Β "Ja se isto osjeΔam i kad izgubimo i kad pobijedimo" π 2 3
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Nini3112 said: red bi bilo da Monako ode bez pobede kuci Ne mora, neka ponesu neΕ‘to kuΔi, mi smo gostoljubiv narod. 2 8 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad izbacuju onaj +- na sajtu EL? Imam osecaj da Jabari ima -25. 1
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kako uopΕ‘te doΔemo u situaciju da od komotnih 20 razlike gotovo pa od sredine 4/4 mi ne postignemo nijedan poen 5:50 minuta i dozvolimo seriju 22:0? Ovo su ozbiljne amplitude, ozbiljni psiholoΕ‘ki problemi ekipe. Kako Ε½elimire pobogu ovo dozvoliΕ‘, kako viΕ‘e nemaΕ‘ uticaja na deΕ‘avanja na terenu u toj meri da ti ni TO ne znaΔe niΕ‘ta? Pa Ε‘ta se deΕ‘ava jebemu, dokle ovako? ZaΕ‘to si tvrdoglav, pa dovedi startnog pleja, pomozi ekipi bar malo, nemoj da stalno zavisimo od VoΕ‘ingtona..Β Hvala koΕ‘arkaΕ‘kim Bogovima i i univerzumu koji nisu dali da poslednji Ε‘utevi Monaka budu poeni..Β Edited 1 hour ago by Papanikolesku
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Alek The Great said: Kad izbacuju onaj +- na sajtu EL? Imam osecaj da Jabari ima -25. Ima i vise i u prvom pol je uΕΎas bio i ovi su pravili seriju. Β Zato Nik i Poku jedno +20 msm da imaju. 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma da je LakiΔ bio veΔeras pa da preteknu VoΕ‘, Milton i Braun. Ovako crtalo se da Δe na kraju da izduvamo. Ovo je normalno. SreΔa dobili smo.Β 2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, nemanjaol said: Nama oni imaju jedno 3 kontre 4-2 u poslednjoj cetvrtini, niko ne trci u odbranu. Β Dzabarija sam gledao kad je usao. On brate nije potrcao jedno 2 minuta. Β Dobro je sto smo doveli Bruna, ako nista da ima neko malo da zagrmi na saigrace. Β Bilo je danas vise kandidata za samaranje Ozbiljan je problem govor tela, u tim trenucima na terenu, kao i inaΔe na klupi, bar koliko vidim na ekranu. Retko se viΔa onakav raspad, ne rezultatski nego energetski i u pristupu. Β InaΔe, nakon 11/21 za tri nareΔali smo 2/9. SreΔom, i oni su za ceo meΔ imali moΔnih 5/22.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Niko da pohvali Pokua Vaskrsloga?! Β I Ε‘ta je Dilan skrivio Bogu i narodu na ne uΔe ni minut pored one Ε‘tetoΔine? Edited 1 hour ago by Eddard 6
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bruno napuΕ‘io nekog svog, dao dva slobodna za pobjedu, izblokirao raspopa na ziceru, be like Bruno. 11 2 2
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bruno napuΕ‘io nekog svog, dao dva slobodna za pobjedu, izblokirao raspopa na ziceru, be like Bruno. Samo treba joΕ‘ viΕ‘e vol....jebat mater saigraΔimaΒ 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dilan i Poku trebaju da dele minutazu na 4, Bonga samo na 3 dok je spolja ovakav potop od rotacije...
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mora neka sok terapija da ide ovde... Minimum da Parker bude odstranjen iz 12 1
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo Zeljko kaze da ce pomoci Pundji. Ja mislim da mu pomoci nema.
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svrbi Ε½oca lijevi dlan...biΔe para....kupuj pleja.
Recommended Posts