Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, jedibojan said:

Kako to mislis?

Ko je imao veci uticaj na utakmicu veceras?

Β 

4 minutes ago, Elevator Operater said:

Β 

I te kako ima

Β 

Gledam statistiku, dobro ste me navukli.

• Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, Ne sam Safete said:

Alo dobili smo

Drugaciji je utisak kada imas 20 razlike pa protivnik stigne i okrenete u istoj cetvrtini a pride promasi 5 suteva koje bi jbg...

• Like 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Drugaciji je utisak kada imas 20 razlike pa protivnik stigne i okrenete u istoj cetvrtini a pride promasi 5 suteva koje bi jbg...

Znaci izgubili smo, e jbg onda

Posted

Toliko sam besan da nisam mogao da se radujem pobedi, cak ni u sebi.

A generalno sam postao flegma za sport.

Postoji neki ozbiljan problem u ekipi, a ja se iskreno nadam da je sustina istog ona kesa od igraca sa brojem 22. I zaista se nadam da cemo ga dati, boli me kurac za koje pare. Bolje niko nego on. Jer ovo sto on radi ja ne pamtim da je neko ikada radio u Partizanu. Otvorena i bezobrazna sabotaza.

• Like 2
Posted
Just now, Ne sam Safete said:

Znaci izgubili smo, e jbg onda

Dobili ste ali vrlo lako je moglo biti drugacije iΒ opet ste pokazali da lako ispustate 15+.

Razumem ljude koji kazu pazi malo nekad necemo dobiti u takvim okolnostima.

Posted

Kasnim,cestitke komsije konacno ste prelomili nekako na vasu stranu,nema 'leba od Jabarija u vasem dresu.

P.S. red bi bilo da Monako ode bez pobede kuci

• Like 1
Posted

Čim udje najveΔ‡i lelemud mi potonemo, takodje tome i Ε½eljko doprinosi jer jaΕ‘e Dvejna previse, ali to I mora jer najveΔ‡i je pre sezone gde je imao Karlika I Frenka sada pao na Nika kao zamenu za obojicu

Posted (edited)

Kako uopΕ‘te doΔ‘emo u situaciju da od komotnih 20 razlike gotovo pa od sredine 4/4 mi ne postignemo nijedan poen 5:50 minuta i dozvolimo seriju 22:0? Ovo su ozbiljne amplitude, ozbiljni psiholoΕ‘ki problemi ekipe. Kako Ε½elimire pobogu ovo dozvoliΕ‘, kako viΕ‘e nemaΕ‘ uticaja na deΕ‘avanja na terenu u toj meri da ti ni TO ne znače niΕ‘ta? Pa Ε‘ta se deΕ‘ava jebemu, dokle ovako? ZaΕ‘to si tvrdoglav, pa dovedi startnog pleja, pomozi ekipi bar malo, nemoj da stalno zavisimo od VoΕ‘ingtona..Β 

Hvala koΕ‘arkaΕ‘kim Bogovima i i univerzumu koji nisu dali da poslednji Ε‘utevi Monaka budu poeni..Β 

Edited by Papanikolesku
Posted
Just now, Alek The Great said:

Kad izbacuju onaj +- na sajtu EL? Imam osecaj da Jabari ima -25.

Ima i vise i u prvom pol je uΕΎas bio i ovi su pravili seriju.

Β 

Zato Nik i Poku jedno +20 msm da imaju.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, nemanjaol said:

Nama oni imaju jedno 3 kontre 4-2 u poslednjoj cetvrtini, niko ne trci u odbranu.

Β 

Dzabarija sam gledao kad je usao. On brate nije potrcao jedno 2 minuta.

Β 

Dobro je sto smo doveli Bruna, ako nista da ima neko malo da zagrmi na saigrace.

Β 

Bilo je danas vise kandidata za samaranje

Ozbiljan je problem govor tela, u tim trenucima na terenu, kao i inače na klupi, bar koliko vidim na ekranu. Retko se viΔ‘a onakav raspad, ne rezultatski nego energetski i u pristupu.

Β 

Inače, nakon 11/21 za tri nareΔ‘ali smo 2/9. SreΔ‡om, i oni su za ceo meč imali moΔ‡nih 5/22.

Posted (edited)

Niko da pohvali Pokua Vaskrsloga?!

Β 

I Ε‘ta je Dilan skrivio Bogu i narodu na ne uΔ‘e ni minut pored one Ε‘tetočine?

Edited by Eddard
  • Like 6
Posted
2 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Bruno napuΕ‘io nekog svog, dao dva slobodna za pobjedu, izblokirao raspopa na ziceru, be like Bruno.

Samo treba joő viőe vol....jebat mater saigračima 

• Ha-ha 1