TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jebes mi sve, ali sta smo mi ovo veceras gledali ? Ako nije poumiralo bar dvocifren broj ljudi u areni, nista nisu uradili.
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mora da se skinemo sa ove droge, ubiฤe nas sve.ย 1 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cestitke na pobedi ali kao sto sam na live rekao nije dobro. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odliฤna utakmica da podigne samopouzdanje ekipi, minus Jabari koji je oฤigledno u dubokoj kanalฤini.ย ย Ako ne proigraju sad kad su ovo dobili i ako ne shvate da mogu, nema tu kurca od koลกarke.
ฤoฤo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, ฤoฤo said: Sreฤno veฤeras komลกije. Dobijate ovo. Dzejms kao po obiฤaju protiv vas u minusu.ย โ 1
Sizif Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pratim Partizan veฤ biฤe bezmalo tri decenije, gluplju i piฤkastiju ekipu i nemoฤnijeg trenera kada kola krenu niz brdo ne pamtim.ย 2
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta mislite, da li bi Zeljko podneo ostavku da su izgubili ovo na kraju? 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sram te bilo Zeljko za 22-0 u sred Arene, imas li ti bilo kakvu kontrolu nad bilo cim? ย Ono kosarkasko smece beskorisno od 2.5 miliona pod hitno dati kome god, nista ne traziti zauzvrat. Gad jedan nezainteresovani. ย 3
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago NAJVECI KAKO NE VIDIS KOLIKO TI GORI SPOLJA IGRAC??? ย JABARI KAKVO JE VREME U BARSI, VIDIM PASKVAL TE HOCE 1 1
Marvin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja na +17 uhvatim sebe kako mraฤim i reko aj ne seri, nema ลกanse da nas stignu. Kad nije proลกlo 5 minuta ovi izjednaฤili. Ja ne znam ลกta bih rekao
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas sam se smorio sto smo pobediliย ย Bez imamlo ironije ย Navijam od danas da svaku izgubimo sve dok Zoc ne ode ย Ne mogu vise da ga smislim, sere mi se od njega, od njegove koลกarkaลกke filozofije, od njegove svic odbrane, od njegovog odabira igraca, od toga sto za 4 godine ne moze da nauci igraฤe da naprave mali faul, od toga sto nam ofanzivne skokove vata ko kako oce, sto mu je svaka ekipa sa gubitnickim mentalitetom, sto ne moze da nauci ekipu da izvede aut posle time outa, sto je 50x prosuo 20 razlike i izgubio, sto vodi utakmice kao da je KLS nivo, sto ne dobijem tehniฤku makar da promeni ritam ili kriterijum sudjenja - makar da pokusa, sto izmislja pozicije igracima... jma sigurno jos nesto al sam zaboravio. ย Teraj se druze u 3 kurca vise ogadio si mi kosarku za 4 godine. 1 1
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JPM said: Pomalo je komicno koliko Parker nema uticaj na utakmicu. Kako to mislis? Ko je imao veci uticaj na utakmicu veceras? 2 2
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, DameTime said: Odliฤna utakmica da podigne samopouzdanje ekipi ย Ovo sam ja godinama govorio za nas, posle nekih pobeda gde ovako izginemo al nekako pobedimo. Medjutim u praksi ovakve pobede su nam samo povecavale luzeraj u narednim utakmicama. Jer ovo nije krvava kolena pobeda nego pobeda gde protivnik ima tri suta za 3 da prelomi. Been there sto puta sa KKCZ. ย Nisam siguran da iz ovakve pobede ista mozete dobro da izvucete sem pobede.Ali pobeda je pobeda i to je najvaznije. Imate lepu priliku za duplu pobedu u duplom kolu. 8
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: Pomalo je komicno koliko Parker nema uticaj na utakmicu. ย I te kako ima
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Jakob Aman said: Sta mislite, da li bi Zeljko podneo ostavku da su izgubili ovo na kraju? Ima li razlike uopste? 1
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve se crtalo da Nedoviฤ da trojku u poslednjim sekundama samo on nije shvatio svoju ulogu. 6
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nama oni imaju jedno 3 kontre 4-2 u poslednjoj cetvrtini, niko ne trci u odbranu. ย Dzabarija sam gledao kad je usao. On brate nije potrcao jedno 2 minuta. ย Dobro je sto smo doveli Bruna, ako nista da ima neko malo da zagrmi na saigrace. ย Bilo je danas vise kandidata za samaranje 6
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, NMX said: ย Ovo sam ja godinama govorio za nas, posle nekih pobeda gde ovako izginemo al nekako pobedimo. Medjutim u praksi ovakve pobede su nam samo povecavale luzeraj u narednim utakmicama. Jer ovo nije krvava kolena pobeda nego pobeda gde protivnik ima tri suta za 3 da prelomi. Been there sto puta sa KKCZ. ย Nisam siguran da iz ovakve pobede ista mozete dobro da izvucete sem pobede.Ali pobeda je pobeda i to je najvaznije. Imate lepu priliku za duplu pobedu u duplom kolu. ย #nismoisti ๐ 2
kendrick duckworth Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pobedili, izloลพili Monaฤane i pokazali im koliko mogu za dva dana.ย 1 2 2 2
Marvin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ฤabula u Barsu, nek biraju za trejd Veseli ili Toko, pa da se pali maลกina 1
Recommended Posts