Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Odliฤna utakmica da podigne samopouzdanje ekipi, minus Jabari koji je oฤigledno u dubokoj kanalฤini.ย 

ย 

Ako ne proigraju sad kad su ovo dobili i ako ne shvate da mogu, nema tu kurca od koลกarke.

Posted

Pratim Partizan veฤ‡ biฤ‡e bezmalo tri decenije, gluplju i piฤkastiju ekipu i nemoฤ‡nijeg trenera kada kola krenu niz brdo ne pamtim.ย 

• Like 2
Posted

Sram te bilo Zeljko za 22-0 u sred Arene, imas li ti bilo kakvu kontrolu nad bilo cim?

ย 

Ono kosarkasko smece beskorisno od 2.5 miliona pod hitno dati kome god, nista ne traziti zauzvrat. Gad jedan nezainteresovani.

ย 

• Like 3
Posted

Ja na +17 uhvatim sebe kako mraฤim i reko aj ne seri, nema ลกanse da nas stignu. Kad nije proลกlo 5 minuta ovi izjednaฤili. Ja ne znam ลกta bih rekao

Posted

Bas sam se smorio sto smo pobediliย 

ย 

Bez imamlo ironije

ย 

Navijam od danas da svaku izgubimo sve dok Zoc ne ode

ย 

Ne mogu vise da ga smislim, sere mi se od njega, od njegove koลกarkaลกke filozofije, od njegove svic odbrane, od njegovog odabira igraca, od toga sto za 4 godine ne moze da nauci igraฤe da naprave mali faul, od toga sto nam ofanzivne skokove vata ko kako oce, sto mu je svaka ekipa sa gubitnickim mentalitetom, sto ne moze da nauci ekipu da izvede aut posle time outa, sto je 50x prosuo 20 razlike i izgubio, sto vodi utakmice kao da je KLS nivo, sto ne dobijem tehniฤku makar da promeni ritam ili kriterijum sudjenja - makar da pokusa, sto izmislja pozicije igracima... jma sigurno jos nesto al sam zaboravio.

ย 

Teraj se druze u 3 kurca vise ogadio si mi kosarku za 4 godine.

• Tuzno 1
  • WOW 1
Posted
Just now, DameTime said:

Odliฤna utakmica da podigne samopouzdanje ekipi

ย 

Ovo sam ja godinama govorio za nas, posle nekih pobeda gde ovako izginemo al nekako pobedimo. Medjutim u praksi ovakve pobede su nam samo povecavale luzeraj u narednim utakmicama. Jer ovo nije krvava kolena pobeda nego pobeda gde protivnik ima tri suta za 3 da prelomi. Been there sto puta sa KKCZ.

ย 

Nisam siguran da iz ovakve pobede ista mozete dobro da izvucete sem pobede.Ali pobeda je pobeda i to je najvaznije. Imate lepu priliku za duplu pobedu u duplom kolu.

• Like 8
Posted

Nama oni imaju jedno 3 kontre 4-2 u poslednjoj cetvrtini, niko ne trci u odbranu.

ย 

Dzabarija sam gledao kad je usao. On brate nije potrcao jedno 2 minuta.

ย 

Dobro je sto smo doveli Bruna, ako nista da ima neko malo da zagrmi na saigrace.

ย 

Bilo je danas vise kandidata za samaranje

• Like 6
Posted
2 minutes ago, NMX said:

ย 

Ovo sam ja godinama govorio za nas, posle nekih pobeda gde ovako izginemo al nekako pobedimo. Medjutim u praksi ovakve pobede su nam samo povecavale luzeraj u narednim utakmicama. Jer ovo nije krvava kolena pobeda nego pobeda gde protivnik ima tri suta za 3 da prelomi. Been there sto puta sa KKCZ.

ย 

Nisam siguran da iz ovakve pobede ista mozete dobro da izvucete sem pobede.Ali pobeda je pobeda i to je najvaznije. Imate lepu priliku za duplu pobedu u duplom kolu.

ย 

#nismoisti ๐Ÿ˜

• Ha-ha 2