Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, JPM said:

Ocekivao sam da se mucite, ali kad neko ovako sutira to ne moze da se dobije ni u komplet sastavu. Jos je i Brown jako dobro sutirao ali ovi upali u trans.

Pariz je nas unakazio na pripremama, jes bila prijateljska ali videlo se odmah da su nastimovani.

Frustrirajuce je ovo, kad obogaljen cekas poraz nemocan za bilo sta.Β 

Kako ti mediő u zadnjih 10 dana!?! Rekao bi čovjek da nikad nisi hebao majku i sve ostalo Janisu,upravi i svima.

Β 

Β 

Posted
2 minutes ago, Papanikolesku said:

Molim te, ako i kada budeΕ‘ imao vremena izvuci mi sa Synergija kako Partizan brani van 6.75, i da li ima neko crnji od nas?Β  @Guru

Β 

Nema potrebe za bilo kakvim naprednim alatima, oči su dovoljne 😁

• Like 1
Posted

Kad udjes u meso, kidas u odbrani, na granici faula, nateraΕ‘ sudije da puste malo grublju igru, kurac ce da se diΕΎu na sut kad hoce i Ε‘utiraju iz svih pozicija.

Β 

Al dobro sad ce Zeljko da objasni kako nemamo pleja pa smo zato primili 101 poen.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Jonas Lunden said:

Kako ti mediő u zadnjih 10 dana!?! Rekao bi čovjek da nikad nisi hebao majku i sve ostalo Janisu,upravi i svima.

Β 

Β 

Β 

Kako medim? Šta to znači.

Β 

Nisam nikad vreΔ‘ao, ne. Bilo je loΕ‘e ali to nije niΕ‘ta lično da bih vreΔ‘ao nekog na ličnom nivou.

Posted
1 minute ago, Shonewizard said:

Β 

Nema potrebe za bilo kakvim naprednim alatima, oči su dovoljne 😁

Β 

Samo želim da se i statistički uverim koliko nam je odbrana tragična. Željko je postao onaj tip őto ume samo da viče svič! sviiič! sviiiiiiiič jao ne radiő ono őto sam ti rekao... 

• Ha-ha 1
Posted

Pariz kurčina 20 cm svi redom, naΕ‘i mlohavi (sa izuzetkom Bonge, LakiΔ‡a i povremeno Washa).Β 

Β 

Dobiőe nas fair&square, Željko i igrači su dozvolili da ih uvuku u svoj ritam őuterskog obračuna, őto nisam sigurna da bi izdržali i u punom sastavu. Jabari je apsolutno jeziv, zaslužio je ozbiljno ribanje, pre svega od strane saigrača.

Β 

2 hours ago, Luchifer89 said:

Mitrova frizura je kombinacija Luneta i Šćepana Šćekića

Β 

Ala nagrdi momka.Β :lol_2:Β Cimerka i ja smo baΕ‘ prokomentarisale frizuru, da izgleda kao mladi Johnny Depp, tipa u filmu Crybaby.Β 

• Like 2
Posted

Bilo je i proΕ‘le sezone skandiranja i to čak i u kopu, voΔ‘e nisu reagovale. U meΔ‘uvremenu su se stvari zaoΕ‘trile i očigledno su voΔ‘e dobili nareΔ‘enje da se viΕ‘e ne zajebavaju, pa su napravili ovaj pičvajz večeras koji je delom i uticao na poraz. Znam koliko su navijači vezani za Zvezdu i Partizan i sa koliko emocija se gledaju utakmice i koliko emotivno se doΕΎivljava svaki poraz i pobeda. Al u ovom trenutku su neke stvari vaΕΎnije od večitih, neka viΕ‘a sila sve gleda i siguran sam kad se neΕ‘to radi u korist dobra, da Δ‡e se to dobrim i vratiti. Momak sa transparentom je heroj!

• Like 6
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 3
Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Β 

Tome i prisustvujemo iz kola u kolo 😁. Plot twist - ta borba se vodi u nama samima i ocigledno mazohizam pobedjuje.

Well put.

U nama zive 2 vuka, pobedice onaj koga vise hranimo.

Vuk kojeg hranimo:

DINVgfOVwAEc53H.jpg

• Ha-ha 2
Posted
Just now, DameTime said:

Β 

Β 

Β 

Ala nagrdi momka.Β :lol_2:Β Cimerka i ja smo baΕ‘ prokomentarisale frizuru, da izgleda kao mladi Johnny Depp, tipa u filmu Crybaby.Β 

Netflix documentary verzija Giddey-a. Koji sam po sebi nije cvecka.

• Like 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Povezao bi vas u napadu.

Β 

Opet ne bi dobili. Ne može Partizan da živi sa ovakvim učinkom Parkera.

Posted

14 faulova za utakmicu gde te pretrcavaju i prangijaju. Pa udri jbt, seci, teraj u hrkljus.Β 

Β 

Dule bi u zlatnim danima ove sekao na 5 sekundi i terao utakmicu u 3 sata trajanja

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

Pariz igra na najvise poseda, Partizan je 3. od pozadi. Nije to lako iznivelisati, jbg ne mozes ljudima zabraniti da trce ko sumanuti i sutiraju u 15oj sekundi.

Svidja mi se ova njihova up tempo kosarka i smena igraca na po 3-4 minuta ful ritma, tu nema lake pobede ni u ludilu. Hifi je 21 poen na svega 22minuta, savrseno uklopljen divljak i prava mera za njega.

Zeljko jbg, sam je sebi skratio manevarski prostor sa premalo ballhendlera i samo jednim centrom.

I ja kao i neko na live-u imam utisak da ide previse na sigurice i poznata imena i daje im punu slobodu, umesto da vise daje svoj pecat, sto sigurno moze.

• Like 1
Posted (edited)

Partizan je Karlik DΕΎons, hteli to da priznate ili ne.

Β 

A za to nije kriv Karlik DΕΎons nego Zeljko koji dve godine nema igru kad Karlik izaΔ‘e.

Β 

Najveći je ali nije veći od Partizana.

Edited by Patriota iz kauca
  • Like 3