Jonas Lunden Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Ocekivao sam da se mucite, ali kad neko ovako sutira to ne moze da se dobije ni u komplet sastavu. Jos je i Brown jako dobro sutirao ali ovi upali u trans. Pariz je nas unakazio na pripremama, jes bila prijateljska ali videlo se odmah da su nastimovani. Frustrirajuce je ovo, kad obogaljen cekas poraz nemocan za bilo sta.Β Kako ti mediΕ‘ u zadnjih 10 dana!?! Rekao bi Δovjek da nikad nisi hebao majku i sve ostalo Janisu,upravi i svima. Β Β
Shonewizard Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: Molim te, ako i kada budeΕ‘ imao vremena izvuci mi sa Synergija kako Partizan brani van 6.75, i da li ima neko crnji od nas?Β @Guru Β Nema potrebe za bilo kakvim naprednim alatima, oΔi su dovoljne π 1
jedibojan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sto se tice tekme, isao sam u bioskop u popodnevnom terminu da stignem do pocetka. One battle after another. Topla preporuka 2 1
Stiletto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sad smo na 3-3. S obzirom na igru i raspored, do AranΔelovdana smo na 3-8. Β Dobro, bolje je od 2-8. 1
Coz29 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kad udjes u meso, kidas u odbrani, na granici faula, nateraΕ‘ sudije da puste malo grublju igru, kurac ce da se diΕΎu na sut kad hoce i Ε‘utiraju iz svih pozicija. Β Al dobro sad ce Zeljko da objasni kako nemamo pleja pa smo zato primili 101 poen. 1
JPM Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Jonas Lunden said: Kako ti mediΕ‘ u zadnjih 10 dana!?! Rekao bi Δovjek da nikad nisi hebao majku i sve ostalo Janisu,upravi i svima. Β Β Β Kako medim? Ε ta to znaΔi. Β Nisam nikad vreΔao, ne. Bilo je loΕ‘e ali to nije niΕ‘ta liΔno da bih vreΔao nekog na liΔnom nivou.
Papanikolesku Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Shonewizard said: Β Nema potrebe za bilo kakvim naprednim alatima, oΔi su dovoljne π Β Samo ΕΎelim da se i statistiΔki uverim koliko nam je odbrana tragiΔna. Ε½eljko je postao onaj tip Ε‘to ume samo da viΔe sviΔ! sviiiΔ! sviiiiiiiiΔ jao ne radiΕ‘ ono Ε‘to sam ti rekao...Β 1
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 hours ago, Eddard said: Β Au brate moj, retko neudoban komad obuΔe. I dokle smo dosli haveru, neudobne forsice? Sta znam, ja ih 24/7 nosim i top mi vala
Elevator Operater Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, jedibojan said: Β One battle after another. Topla preporuka Β Tome i prisustvujemo iz kola u kolo π. Plot twist - ta borba se vodi u nama samima i ocigledno mazohizam pobedjuje.
Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dobro ljudi lakΕ‘e malo, mnogo znaΔi Karlik u odbrani Β On bi sigurno sve zatvorioΒ
DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pariz kurΔina 20 cm svi redom, naΕ‘i mlohavi (sa izuzetkom Bonge, LakiΔa i povremeno Washa).Β Β DobiΕ‘e nas fair&square, Ε½eljko i igraΔi su dozvolili da ih uvuku u svoj ritam Ε‘uterskog obraΔuna, Ε‘to nisam sigurna da bi izdrΕΎali i u punom sastavu. Jabari je apsolutno jeziv, zasluΕΎio je ozbiljno ribanje, pre svega od strane saigraΔa. Β 2 hours ago, Luchifer89 said: Mitrova frizura je kombinacija Luneta i Ε Δepana Ε ΔekiΔa Β Ala nagrdi momka.Β Β Cimerka i ja smo baΕ‘ prokomentarisale frizuru, da izgleda kao mladi Johnny Depp, tipa u filmu Crybaby.Β 2
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Tex_Willer said: Dobro ljudi lakΕ‘e malo, mnogo znaΔi Karlik u odbrani Β On bi sigurno sve zatvorioΒ Povezao bi vas u napadu.
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Bilo je i proΕ‘le sezone skandiranja i to Δak i u kopu, voΔe nisu reagovale. U meΔuvremenu su se stvari zaoΕ‘trile i oΔigledno su voΔe dobili nareΔenje da se viΕ‘e ne zajebavaju, pa su napravili ovaj piΔvajz veΔeras koji je delom i uticao na poraz. Znam koliko su navijaΔi vezani za Zvezdu i Partizan i sa koliko emocija se gledaju utakmice i koliko emotivno se doΕΎivljava svaki poraz i pobeda. Al u ovom trenutku su neke stvari vaΕΎnije od veΔitih, neka viΕ‘a sila sve gleda i siguran sam kad se neΕ‘to radi u korist dobra, da Δe se to dobrim i vratiti. Momak sa transparentom je heroj! 6 1 1 3
jedibojan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Β Tome i prisustvujemo iz kola u kolo π. Plot twist - ta borba se vodi u nama samima i ocigledno mazohizam pobedjuje. Well put. U nama zive 2 vuka, pobedice onaj koga vise hranimo. Vuk kojeg hranimo: 2
BattleBender Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, DameTime said: Β Β Β Ala nagrdi momka.Β Β Cimerka i ja smo baΕ‘ prokomentarisale frizuru, da izgleda kao mladi Johnny Depp, tipa u filmu Crybaby.Β Netflix documentary verzija Giddey-a. Koji sam po sebi nije cvecka. 1
JPM Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Don Dusko said: Povezao bi vas u napadu. Β Opet ne bi dobili. Ne moΕΎe Partizan da ΕΎivi sa ovakvim uΔinkom Parkera.
NMX Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 14 faulova za utakmicu gde te pretrcavaju i prangijaju. Pa udri jbt, seci, teraj u hrkljus.Β Β Dule bi u zlatnim danima ove sekao na 5 sekundi i terao utakmicu u 3 sata trajanja 13 1
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Samo da se @DzepΒ i @Stilettoizvuku zivi i zdravi iz arene. Edited 15 hours ago by Don Dusko 1
Cavani Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pariz igra na najvise poseda, Partizan je 3. od pozadi. Nije to lako iznivelisati, jbg ne mozes ljudima zabraniti da trce ko sumanuti i sutiraju u 15oj sekundi. Svidja mi se ova njihova up tempo kosarka i smena igraca na po 3-4 minuta ful ritma, tu nema lake pobede ni u ludilu. Hifi je 21 poen na svega 22minuta, savrseno uklopljen divljak i prava mera za njega. Zeljko jbg, sam je sebi skratio manevarski prostor sa premalo ballhendlera i samo jednim centrom. I ja kao i neko na live-u imam utisak da ide previse na sigurice i poznata imena i daje im punu slobodu, umesto da vise daje svoj pecat, sto sigurno moze. 1
Patriota iz kauca Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Partizan je Karlik DΕΎons, hteli to da priznate ili ne. Β A za to nije kriv Karlik DΕΎons nego Zeljko koji dve godine nema igru kad Karlik izaΔe. Β NajveΔi je ali nije veΔi od Partizana. Edited 15 hours ago by Patriota iz kauca 3
jedibojan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Β Barem tribina nije izgubila identitet
Stiletto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Samo da se @DzepΒ i @Stilettoizvuku zivi i zdravi iz arene. Β Hvala na brizi, stigao kuΔi bez frke. 15
Recommended Posts