ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Tex_Willer said: Ma Karlik je out barem 20 dana ako ne i vise, uΕΎasno mali fond igraca sad imamo, bukvalno nema ko da organizuje napad. bojim se da ce to biti znatno duze... al da sacekamo... Β Β
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bukvalno ko prezivi pricace. Al to je cena sto likovi prosiruju EL i daju sto vise utakmica a jos bilo EP... Β Znaci opterecenje na max.... Jbt. 1
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Markis Rid igra odliΔno u Turskoj, verujem da ima el klauzulu... Β Daj kopaj igrace i van tog famoznog nba...
bungalov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nemojte sad napreΔac dovesti nekog, treba paΕΎljivo izvagati ko moΕΎe da nam pomogne. Ima vremena tamo do januara, samo polakoβ¦ Necemo da dovodimo nekoga samo da bi ga doveli. Mora to da bude neko ko ce da napravi razliku kad se dovede.
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Neozbiljan klub i to je to. Β proklet... Β oni koii prizivaju ifea, nilikinu i slicne, valjda znaju da se ovo desilo a oni tu, to sustinski nista ne bi promenilo, jer su gore pomenuta dvojica plejevi kao karlik, isto koliko sam i ja Β treba neko sa mozgom, i da razigra ekipu...
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Don Dusko said: Bukvalno ko prezivi pricace. Al to je cena sto likovi prosiruju EL i daju sto vise utakmica a jos bilo EP... Β Znaci opterecenje na max.... Jbt. A nije ovo povreda zbog umora, ovo je bas klasik mehaniΔka povreda. 1
VISOKOLETAC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Bukvalno ko prezivi pricace. Al to je cena sto likovi prosiruju EL i daju sto vise utakmica a jos bilo EP... Β Znaci opterecenje na max.... Jbt. Neverovatno je da na ovoliki broj utakmica nisu dozvolili 14 ili 15 igraca na klupi. 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, bungalov said: Necemo da dovodimo nekoga samo da bi ga doveli. Mora to da bude neko ko ce da napravi razliku kad se dovede.
Carl Johnson Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 28 minutes ago, realno *w said: Sere mi se od Pokua i njegove nemoΔi protiv rezervista proseΔnih abaligaΕ‘a. Β Trazio je da ode iz kluba, jos pre spanske turneje.Β
Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, ScepanScekicSto said: Β treba neko sa mozgom, i da razigra ekipu... Β McCollum? π
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Carl Johnson said: Trazio je da ode iz kluba, jos pre spanske turneje.Β Β Odkud ti to? 1 minute ago, Dzep said: Β McCollum? π Nick
La mano de Dios Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ajde sad ne mracite i vi dok ne obavi snimanje, ko da nije dovoljno muke i ovako. Ja sam prosli utorak na basketu iskrenuo gadno levi skocni zglob, odmah sam otekao ko da me je bumbar ujeo i nisam mogao da se oslonim na nogu ali sam posle 2 dana Chymorala i leda vec mogao da hodam normalno a sad mogu i da trcim, nadam se da ce nesto slicno biti i sa Karlikom π€ 1
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, La mano de Dios said: Ajde sad ne mracite i vi dok ne obavi snimanje, ko da nije dovoljno muke i ovako. Ja sam prosli utorak na basketu iskrenuo gadno levi skocni zglob, odmah sam otekao ko da me je bumbar ujeo i nisam mogao da se oslonim na nogu ali sam posle 2 dana Chymorala i leda vec mogao da hodam normalno a sad mogu i da trcim, nadam se da ce nesto slicno biti i sa Karlikom π€ To je jedina nada, zglob u velikom procentu bude lakΕ‘e prirode, iako na prvu moΕΎe jebeno delovati.Β Β Mada I Grejm je isto imao povredu, nastavio da igra i evo sranja koliko dugo je van terena.
VISOKOLETAC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, La mano de Dios said: Ajde sad ne mracite i vi dok ne obavi snimanje, ko da nije dovoljno muke i ovako. Ja sam prosli utorak na basketu iskrenuo gadno levi skocni zglob, odmah sam otekao ko da me je bumbar ujeo i nisam mogao da se oslonim na nogu ali sam posle 2 dana Chymorala i leda vec mogao da hodam normalno a sad mogu i da trcim, nadam se da ce nesto slicno biti i sa Karlikom π€ Daj brate nije isto. Nema njega bar 2 nedelje. Uzas sta se desava sa povredama. Karlik je bas kul lik (naravno ako izuzmemo flasu).
longbowman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja se nadam da Δe Vos da sutira besomucno svih trideset minuta. Β Ovo ti jedini nacin da povratis moje poverenje, iskoristi ga.
Carl Johnson Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Β Odkud ti to? Rece mi jedan direktor iz sponzorske firme sto je u upravi kluba. Zeljko za sad nece da ga pusti, doduse uzeo sam to sa rezervom, al danas kad sam ga video na terenu ne sumnjam uopste da je istina.
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pitanje da li je zglob ili peta? Β Ako je zglob, moΕΎe to da bude brzo. Ali za petu nema lake povrede.
odupri se ludilu Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nadam se da novine greΕ‘e kada piΕ‘u nateΔeno stopalo. To nije isto kao zglob. Ako je zglob onda je to ok ali stopalo moΕΎe biti ono sranje sa milion koΕ‘Δica unutra.
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Carl Johnson said: Rece mi jedan direktor iz sponzorske firme sto je u upravi kluba. Zeljko za sad nece da ga pusti, doduse uzeo sam to sa rezervom, al danas kad sam ga video na terenu ne sumnjam uopste da je istina. gde ce on kukavac da ide? Ko bi ga ovakvog trpeo... Β Β 1
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 minutes ago, Carl Johnson said: Trazio je da ode iz kluba, jos pre spanske turneje.Β Β Kao i za BalΕ‘om, neka Bursa, Mursija i sliΔni plaΔu za njime. Nadam se da nije istina, ali ako jeste, putuj, putuj igumane. 2
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago O tome koliko nam napad zavisi od Carlika, bolje i da ne priΔamo. Spremite se za hoblovanje parketa veΔ protiv Pariza.Β Β 2 minutes ago, longbowman said: Ja se nadam da Δe Vos da sutira besomucno svih trideset minuta. Β Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Δeka nas Ε‘uterski obraΔun izmeΔu njega i Hifija, da se nadamo da je Duane luΔi.Β π 1 2
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ajde, kako klub resava ovo? Β 1. dovodimo kratkorocno, Calates ili njemu slicni? Β 2. Butler ili neko slicno ime iz NBA? Β dajfe poll πππ
Alek The Great Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sve sami strucnjaci na forumu, pocev od trenera, sportskog direktora, pa evo sad i doktora. Ponekad se zapitam jesmo li samo mi Srbi takvi?Β
Recommended Posts