Dzep Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ok, znači Karlik out protiv Pariza, za Hapoel nam svejedno ne bi ni sto Karlika pomoglo, međutim to u principu znači da ni protiv Barse nemamo šansi (nijednom ih nismo dobili u EL, sakati nećemo ni sada), tako da je pod must da se nekako izvuče pobeda protiv Pariza. Moraće svi da poginu, posebno u odbrani,da uspemo nekako da ih ubacimo rano u mašinu i izbacimo iz utakmice. Na ABA nemam komentar, jasno mi je da je svi igraju preko one stvari, bukvalno samo zato što moraju, ali zabrinjavaju oni koji moraju da grizu, a ne grizu. Mada, šta me koji moj i brinu, ako ne grizu, propašće, šta sad, na njihovu karijeru će se sve to odraziti mnogo više i dugotrajnije nego na naše živce
ChrisJudd Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne verujem da je Karlik ozbiljnije iskrenuo zglob, ipak je ostao u igri malo posle povrede. Nadam se da se vraća za duplo kolo. A u petak Ludi Sava gasi Wifi 3
cuftausosu_ Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Kakav jebeni amaterizam u sklapanju rostera. Imas najveci budzet u istorii kluba i dozvolis da si na jednu povredu daleko da budes bez opcije na 1 ili 5. Bas sramota. Edited 14 hours ago by cuftausosu_ 2
Tex_Willer Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Šta je sa Miltonom za petak? Bukvalno u petak moramo ih prebiti da bi uzeli pobedu, hrkljus u najavi.
Ne sam Safete Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Vjerujem da je Shake fit i da ce pogurati protiv parizera
Papanikolesku Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ljudi, današnja košarka je nemilosrdna. Neko napisa skoro, prizivamo povrede. Nije tako. Ritam utakmica, putovanja, zamor, tempo, fizikalnost, broj utakmica. Ne možeš u sezonu od 80 utakmica sa skraćenim rosterom. Nemonovno je i to ne samo povrede kao povrede, već razne situacije, privatno, pa bolest, svašta se izdešava u toku godine i veća rotacija je neophodna. Evo, večeras raubujemo startere i u produžetku gubimo Karlika. Želimir tvrdoglavo odbija svake sezone da zaokruži roster. Dajte, molim vas, dopunjavajte obe pozicije koliko juče. 1
Tex_Willer Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kao da Vucic brani dovođenje, eto takav osećaj imam godinama. 1 3
realno *w Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sere mi se od njihovog birkanja igrača. Sere mi se od puštanja Nilikine bez ikakve ideje šta posle toga. Sere mi se od Pokua i njegove nemoći protiv rezervista prosečnih abaligaša. Samo nemojte da neko napiše kako nemamo sreće. Nema to veze sa srećom, to je direktna posledica naše nesposobnosti. Ili makar Žocovog odbijanja da pusti ovu utakmicu niz vodu. Ok, probamosa rezervistima, ako ne mogu da dobiju FMP kući, makar ćemo znati na čemu smo sa njima. 6
jedibojan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Gradimo taj pobednicki mentalitet... Nista bolje od opustajucek kosarkaskog ponedeljka... Pizda vam materina da vam pizda materina. Vanja kapiten i Bonga nemacki partizan izuzeti. Ajde i ludi Sava 4
La mano de Dios Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sve je davno vec ispricano, ja ovde vec mesec dana trubim kako treba da se dovede jos jedan igrac na poziciji 1 ili kombo bek bas iz ovih razloga. Prosle godine i Karlik i Sterling nisu propustili nijednu utakmicu u El, nisam hteo to da spominjem da ne bakszuiram al eto bilo je neminovno kad tad da se desi. Nadam se da je Shake spreman, u petak ce biti napeto ali mora se dobiti. 1
Xpert Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Zasto je Bosnjakovic igrao, koliko je igrao? Zasto potezi uprave i strucnog staba, neretko deluju kao da ih donosi nasumicna osoba sa tribine? Edited 14 hours ago by Xpert
bungalov Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Cetiri utiska: - Dvejn je toliko lak na obaracu da se sa njim ne moze ostati normalan, bez obzira sta ispadne od suta. - Boze Bongze, kakav je ono pas? - Ko god je veceras vukao dupe po parketu ne treba da igra protiv Pariza usled Karlikove povrede. Covek se povredio jer rezervisti lade jaja, jos najbolje da dobiju i nagradu za to. Sledeca sansa im je sledeca ABA utakmica. - Shvatio sam zasto imamo ovu ruznu zutu boju, to je boja zutih prsluka, subliminarna poruka. 😎 (evo ga sutra na jutarnjem ako ovo procita) 1 1 1
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 10 minutes ago, Tex_Willer said: Kao da Vucic brani dovođenje, eto takav osećaj imam godinama. Bez zajebancije, u ovom KKP niko nije iznad Željka, čak ni psiho. Samo se on pita zbog čega igrači na određenim pozicijama još uvek nisu potpisani. Čak i kad uzmem u obzir onaj momenat da ne možemo da potpišemo određene igrače, da nam se neki ne uklapaju i sl. Nemoguće da baš NIKOG ne mogu da dovedu. 2
Nikom nista Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Bez zajebancije, u ovom KKP niko nije iznad Željka, čak ni psiho. Samo se on pita zbog čega igrači na određenim pozicijama još uvek nisu potpisani. Čak i kad uzmem u obzir onaj momenat da ne možemo da potpišemo određene igrače, da nam se neki ne uklapaju i sl. Nemoguće da baš NIKOG ne mogu da dovedu. Jbg... svuda neki Zeljko koči... kod vas Obradovic, kod nas Drčelić 🤣 1
VISOKOLETAC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Papanikolesku said: @DameTime Welcome to black side of vox92 🫠 Da te ispravim, pravilno se pise THE black side 😂😂😂 2
La mano de Dios Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago "Nimalo dobre vesti stižu iz Beogradske arene... Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Karlik Džons će u pratnji klupskog doktora Mome Jakovljevića pravo na snimanje levog stopala! Razlog je otok koji se odmah pojavio na mestu povrede, što nije uopšte dobar znak." Iskreno se nadam da je u pitanju samo uganuce pa i neka propusti Pariz nije bitno.
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Dajte brata mog Kalatesa... upari se sa Duejnom i nebi je granica 1
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nemojte sad naprečac dovesti nekog, treba pažljivo izvagati ko može da nam pomogne. Ima vremena tamo do januara, samo polako… 4 2
Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ma on je za Pariz gotov a sigurno u naredne dve nedelje nema utakmice za njega, e sad, ako je polomio neku kost, ćao dva meseca... Ništa, onda mora dva igrača, 1&5, vrlo verovatno da nas ozbiljnija njegova povreda baca ispod plej-in mesta, ali hej, ne bi bilo prvi put da iz očaja napravimo dobar potez (mada je uvek realnije da očaj dovede do još većeg očaja...)
TripleJ Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 30 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nema sansi da Carlik igra u petak... bice dobro da pauza bude manje od 3 nedelje 2
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ma Karlik je out barem 20 dana ako ne i vise, užasno mali fond igraca sad imamo, bukvalno nema ko da organizuje napad.
Recommended Posts