BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, le piaf said: Da, jednom Želimiru Obradoviću je potreban populizam i podilaženje navijačima koji ga gledaju kao da je lično sa neba sišao. Važi. Čovek nije rekao ni 5% onoga što je verovatno mogao, usput zaštitio igrače koliko je trebalo; jer preko ovoga nisu ni zaslužili. I apsolutno je preuzeo odgovornost za rezultate i svoje greške, ne znam jesi li propustio - ali konkretno i ne samo u usmenoj formi, već ostavkom. Pošteno govoreći, ja više u tvom upisu naslućujem patetični egoizam. To da je sujetan, prežvakana priča, i apsolvirana više puta. Poređenje s Đokovićem, deplasirano. Opet kažem, mislim da ste previše sebi dali na značaju kada je reč o vašoj perspektivi navijača Crvene Zvezde. Preuzeo odgovornost uz brdo ALI. Poredjenje sa Djokovicem je nesto najeadekvatnije za njega. Hoce da ispadne cestit heroj ali da ne podnese zrtvu i beskompromisnost kao Novak ili npr Muhamed Ali. Nego ceka da vidi sta ce biti, pa kad pukne zelim da se vrati na trenutak u timeline-u gde je.mogao da istupi... Grli se po kafana sa Dodikom, Dacicem, Vucicem, ali vam tu vesto ostavlja mrvice da ispadne da je on bio nekakav otpor itd. ---- To koliko vam emocija obuzme racio se najbolje oslikava u tome sto vam je odmah odgovor "nemas pravo vo kao zvezdas" ili svidjenje na licno nivo, "ti si pateticni rgoista". Bukvalno osnovna skola fazon "ti si kradov - ti si kradov" I to bi trebalo da bude argument...
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, DameTime said: Arogantno je više nego accurate opis za tvoje pisanje. Tebe kao osobu ne komentarišem, niti me to zanima. Zato ti koji ne podnosiš Želimira, da ne upotrebim neku težu reč, nisi pod uticajem prejakih emocija. I "bistra ti je glava" da nam objasniš kako stvari realno stoje. Komentarisanje mojih upisa je komentarisanje mene. Sto u sustini meni nije problem, zaista ne moze da mi nesto zasmeta i uvredi. Covek sam bira da li ga neko drugi uvredjo ili ne. Osim sto ce da skrene temu sa teme diskusije. Nisam dosao ovde da se vredjam/ne vredjam sa tobom. Da te zanima koemntarisanje mene kao osobe ne zanima, ne bi to ni radila, tako da nema potrebe da preko tastature prevalise te upise nivoa srednjoskolske uvredjenosti "ne zanimas me" --- Ne uvijaj. Slobodno reci da mrzim Zeljka. Ja Zeljka ne volim. Malo je osoba koje mrzim, i gotovo nikog iz sveta sporta. Cak sam idlucio da i Wayne Rooneya ne mrzim. A on je jedini koji je mogao da izazove tu emociju... Zeljka Obradovica ne volim jer nikad nisam voleo kakav je lik, i to nikad nije imalo veze sa time sto je on trener i legenda Partizana. Ova njegova izjava je puna sekundi, bas tih zbog kojih ga ne volim.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, BattleBender said: Ne uvijaj. Slobodno reci da mrzim Zeljka. Ja Zeljka ne volim. Da skratimo, poenta je da nisi ništa manje pod uticajem emocija od grobara ovde - samo negativnih jelte. Sve što Željko uradi ili kaže unapred interpretiraš iz negativne pozicije. Tako da poprilično daješ sebi za pravo time što ljudima na temi govoriš kako nisu bistih glava, te da su im emocije obuzele racio toliko da ne znaju da protumače ono što su čuli. Usput zauzimajući stav kako ti znaš šta je Željko zapravo nameravao da postigne ovim obraćanjem. I call 'em as I see 'em, but you can keep whining about it.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, BattleBender said: Preuzeo odgovornost uz brdo ALI. Poredjenje sa Djokovicem je nesto najeadekvatnije za njega. Hoce da ispadne cestit heroj ali da ne podnese zrtvu i beskompromisnost kao Novak ili npr Muhamed Ali. Nego ceka da vidi sta ce biti, pa kad pukne zelim da se vrati na trenutak u timeline-u gde je.mogao da istupi... Grli se po kafana sa Dodikom, Dacicem, Vucicem, ali vam tu vesto ostavlja mrvice da ispadne da je on bio nekakav otpor itd. ---- To koliko vam emocija obuzme racio se najbolje oslikava u tome sto vam je odmah odgovor "nemas pravo vo kao zvezdas" ili svidjenje na licno nivo, "ti si pateticni rgoista". Bukvalno osnovna skola fazon "ti si kradov - ti si kradov" I to bi trebalo da bude argument... Ne, nema tu nikakvo ALI, podneo je ostavku na mestu trenera KKP i preuzeo odgovornost za teren. Za druge stvari, one vanterenske, hvala Bogu, nije. I nema tu šta više da se priča, tvoja tvrdnja lebdi u vazduhu bez ikakve potpore. Dalje, ne kapiram ovo sa kafanama i Vučićem, čovek je jasno stao na našu stranu kada je trebalo i ako su za tebe to mrvice, za nas nisu. Poređenje sa Đokovićem, može, kao dva velikana u svojim oblastima, i obojica su, uz sve svoje mane - na pravoj strani istorije. Što se tiče ovog dela o spuštanju na lični nivo, daleko od toga. Ono što je zanimljivo; dve su osobe primetile istu stvar u tvom upisu, a najblaže rečeno Dejm i ja smo jako često na dva različita kraja kanapa. Kao što si ti obeležio Željkovo obraćanje, podveo ga pod jeftin populizam i manipulaciju, i okarakterisao kao patetični egoizam - tako smo i mi tvoj upis shvatili. Pa ako si i ti prethodno sveo na lični nivo, a sve vreme provlačiš racionalu i perspektivu neutralne distance, onda možeš reći i da smo mi uradili isto. Takođe, nemam problem što si zvezdaš, ali imam problem da dozvoliš sebi da nastupiš arogantnom upadicom kako bi sve ovo imalo blaži efekat da Zvezda nije prva na tabeli. Ne drug, niste ni blizu toliko bitni za nas. 1
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako me je iskreno iznenadilo, kao i verovatno većinu vas, da su mu ipak ,,pomogli,, u sastavljanju rostera uvaljivanjem Dilana, sa druge strane sam siguran da mu niko nije pomogao da sastavi ovo saopštenje. Edited 1 hour ago by Wingwalker
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Covek je izdominirao... Ubedjen sam da je ovo samo 5% svega, i u tih 5% je rekao toliko toga i obratio se kome treba Osetkovski i Brendon - forsianje i pokusaj raznatovica Za uticaj u klubu 5 clanova UO, nema kvoruma za odlucivanje i masa jos nekih stvari, ali pre svih tajming gde je pustio da se svi ispucaju, da ovaj izadje i isprica svoje, a onda ga je sacekao... Šah mat za pusemljenog, jer sad sta god da kaze i pokusa da se cupa i okrivljuje zeljka, ovaj uvek ima argument da je on podneo ostavku... i da Ostoja trebs takodje rispekt i naravno zastitio igrace iako to niko od njih to nije zasluzio... Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, le piaf said: Ne, nema tu nikakvo ALI, podneo je ostavku na mestu trenera KKP i preuzeo odgovornost za teren. Za druge stvari, one vanterenske, hvala Bogu, nije. I nema tu šta više da se priča, tvoja tvrdnja lebdi u vazduhu bez ikakve potpore. Dalje, ne kapiram ovo sa kafanama i Vučićem, čovek je jasno stao na našu stranu kada je trebalo i ako su za tebe to mrvice, za nas nisu. Poređenje sa Đokovićem, može, kao dva velikana u svojim oblastima, i obojica su, uz sve svoje mane - na pravoj strani istorije. Što se tiče ovog dela o spuštanju na lični nivo, daleko od toga. Ono što je zanimljivo; dve su osobe primetile istu stvar u tvom upisu, a najblaže rečeno Dejm i ja smo jako često na dva različita kraja kanapa. Kao što si ti obeležio Željkovo obraćanje, podveo ga pod jeftin populizam i manipulaciju, i okarakterisao kao patetični egoizam - tako smo i mi tvoj upis shvatili. Pa ako si i ti prethodno sveo na lični nivo, a sve vreme provlačiš racionalu i perspektivu neutralne distance, onda možeš reći i da smo mi uradili isto. Takođe, nemam problem što si zvezdaš, ali imam problem da dozvoliš sebi da nastupiš arogantnom upadicom kako bi sve ovo imalo blaži efekat da Zvezda nije prva na tabeli. Ne drug, niste ni blizu toliko bitni za nas. Ako zaista ne vidis nijedno "Ali" nema potrebe da dalje diskutujemo, mozda kad se malo stvari ohlade. Btw, ne uzmi nista za zlo, zaista nista lose vam ne mislim, niti zelim da ikog provociram. U krajnjoj ruci, izvini. Drugacije dozivljavamo neke stvari i to je to.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Wingwalker said: Ali od informacije gde je nastao problem sa najvećom investicijom u košarci na ovim prostorima Džabarijem i kako Tajrik sam odlučuje kada će igrati Ček, neko ozbiljno misli da je Želimir ovde trebalo da govori o igračima? Koji btw, sutra treba da izađu na teren i igraju za taj isti Partizan. I tako još dosta utakmica posle Bayerna. Leptijebem... 3
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, DameTime said: Ček, neko ozbiljno misli da je Želimir ovde trebalo da govori o igračima? Koji btw, sutra treba da izađu na teren i igraju za taj isti Partizan. I tako još dosta utakmica posle Bayerna. Leptijebem... lepo ja kazem Dejm da ode sad da se spali ispred skupstine malo bi bilo... 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, BattleBender said: Ako zaista ne vidis nijedno "Ali" nema potrebe da dalje diskutujemo, mozda kad se malo stvari ohlade. Btw, ne uzmi nista za zlo, zaista nista lose vam ne mislim, niti zelim da ikog provociram. U krajnjoj ruci, izvini. Drugacije dozivljavamo neke stvari i to je to. Hej, nema potrebe za izvini, koliko god se razilazimo stavovima; normalno diskutujemo, oštrije nego inače, ali nema teških reči. Što se mene tiče, sve kul, samo je najbolje za sve da ne dolazite ovde na temu baš sa megafonom i šalom Zvezde. Smetalo bi i vama. 1 1
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 52 minutes ago, ScepanScekicSto said: da ode sad da se spali ispred skupstine malo bi bilo... ...daleko bilo, ali nije morao ni da se posipa pepelom jednim prstohvatom. Moralo je to sa više dostojanstva da se odigra. Veći deo saopštenja je sveo na ličnu vendetu ka Ostoji koju je začinio masom suvišnih detalja kao onaj o sarkastičnim porukama predsednika kluba ali nećemo prljav veš da iznosimo nikad. Cena ovoliko fokusiranog targetiranja može biti, ne duplo, već višestruko veća ovim podizanjem tenzija na max, jer uslovna kazna izrečena Partizanu sa 80% kapaciteta se odnosi samo na politički pamflet...cena haosa na tribinama kroz Ostojino uzvraćanje udarca može biti drastična. Dovoljno je da angažuje jednu budalu da pogodi sudiju nečim ili baci baklju na teren i sudije zatraže pražnjenje tribina. Izvrnuće isfrustrirana masa Arenu kao na 3-4 sad. U pravu ste za Parkera i Tajrika...tu sam se zaleteo, jer ne brinem za komšiluk baš toliko po vertikali. Meni je ipak najpikantniji info da je Rebračaci verovatno po direktivi propustio 33 godine EL mature generacije koja je najsvetlija tačka KKP ali i njegove karijere. Edited 16 minutes ago by Wingwalker
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: lepo ja kazem Dejm da ode sad da se spali ispred skupstine malo bi bilo... Zauzeto je ispred skupštine.
Crni Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 51 minutes ago, ScepanScekicSto said: lepo ja kazem Dejm da ode sad da se spali ispred skupstine malo bi bilo... Ako bi zahvatio plamen cacije, bogami, zasenio bi Stevana Sindjelica. Salu na stranu, ovaj put Zeljko je zrtvovao sebe u najtezoj situaciji po njega, i to treba vrednovati.
Sinnerman Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 5 hours ago, ScepanScekicSto said: Pa znate li sta je zajednicko za Brendona Dejvisa i Dylana Osetkovskog? Dobili obojica imena po likovima iz Beverli Hilsa?
Recommended Posts