NikadProtivŽelimira Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moraću da preispitam sve što pišem danas, budući da tradicionalni neistomišljenici izgleda misle slično. 1 1 6
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 hours ago, ScepanScekicSto said: ne zaboravljam... kazem samo... mozda sam naivan... al ovo nije ovde obican angazman... bar nije momenat obican Jedini trener koji je sebi dozvolio luksuz da odbije za redom 3 ili 4 ozbiljne ponude EL timova i bude duži vremenski period bez posla je Paskval. Istovremeno držeći jako visoku cenu. Ali za razliku od Trinkija on ima i EL titulu i 6-7 titula državnih prvenstva, trener godine u EL, Španiji, Grčkoj i Rusiji. Trinki je i nešto stariji i daleko ispod te klase a i zaradio je verovatno tri puta manje para od ovog zanata a ugovor, ako mu je ponudjen, sigurno nije tanak i samo do kraja sezone. Tako da... Edited 2 hours ago by Wingwalker 2
djole Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta se desava sa tom sednicom UO? Bilo kao odlozeno za ponedeljak, sad odjednom nema nikakvih naznaka kad ce biti?
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja bi doveo Kokoskova, dao mu ugovor do kraja sezone i ako napravi skor minimum 15-10 dao ugovor i za sledecu. Mislim da je to fer ponuda.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Ja bi doveo Kokoskova, dao mu ugovor do kraja sezone i ako napravi skor minimum 15-10 dao ugovor i za sledecu. Mislim da je to fer ponuda. Koliko da vam plati? 1 2
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne bih bio u kozi ovom Ocokoljicu. Covek bas nista nije kriv a ima da dozivi salvu uvreda i zvizduka. Edited 2 hours ago by Jakob Aman
Nikom nista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, djole said: Sta se desava sa tom sednicom UO? Bilo kao odlozeno za ponedeljak, sad odjednom nema nikakvih naznaka kad ce biti? Nisu rekli koji ponedeljak 😀
Starakajla Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Čočo said: Mučeni Ocokoljić veći cigan nego naš Saša a dobiće batine u četvrtak ne što je cigan nego što je trener Partizana. 😅 Mirko ne da nije cigan, nego je prilično zagriženi grobar.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 15 minutes ago, Starakajla said: Mirko ne da nije cigan, nego je prilično zagriženi grobar. Ok. Očigledno sam išao sa pogrešnim Mirkom Ocokoljićem na Zvezdine utakmice. I to u KLS. 😂 Edited 2 hours ago by Čočo 1 12
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/vlast-je-oterala-zeljka-obradovic-podneo-ostavku-partizan-ostoja/ https://substack.com/inbox/post/180424398?utm_campaign=post&utm_medium=web&fbclid=PAb21jcAOawnxleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAae5CnreexbxtjKjNgypoOAkBi5LoN6Mo7ZfaDoRIrAfzI2Va5rPY_bnP8Uq5A_aem_YumMWbahhYxJ9ckCIC3jAg&triedRedirect=true Malo tekstova skupljenih okolo.
NikadProtivŽelimira Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Evo i još jednog. Rekao bih dosta realan osvrt i analiza događaja. https://basketballsphere.com/pod-lupom-odlazak-zeljka-obradovic-najveci-poraz-u-istoriji-kk-partizan/ Kada sve podvučem, zaista najviše zameram što svi kolektivno nisu (nismo) sprečili imploziju. Bilo je naznaka, ako se ispostavi da je bilo i vapaja za pomoć od strane stručnog štaba koji su iskulirani... Marli bi zaista mogao na Jamajku, ili možda nešto severnije, kod nekadašnjeg prijatelja KokEze. 1
dekifisher Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Niko od trenera se nije pojavio danas na treningu!
TripleJ Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago (edited) 6 minutes ago, dekifisher said: Niko od trenera se nije pojavio danas na treningu! Pa ko je onda vodio trening ? Edited 20 minutes ago by TripleJ
dekifisher Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 6 minutes ago, TripleJ said: Pa ko je onda vodio trening ? Ne znam. Ne znam ni da li je održan trening. Ovo što sam napisao je Kuzma rekao u podkastu, kao informaciju iznutra.
Recommended Posts