Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, ScepanScekicSto said:

ne zaboravljam...

kazem samo... mozda sam naivan... al ovo nije ovde obican angazman... bar nije momenat obican

Jedini trener koji je sebi dozvolio luksuz da odbije za redom 3 ili 4 ozbiljne ponude EL timova i bude duži vremenski period bez posla je Paskval. Istovremeno držeći jako visoku cenu.

Ali za razliku od Trinkija on ima i EL titulu i 6-7 titula državnih prvenstva, trener godine u EL, Španiji, Grčkoj i Rusiji.

Trinki je i nešto stariji i daleko ispod te klase a i zaradio je verovatno tri puta manje para od ovog zanata a ugovor, ako mu je ponudjen, sigurno nije tanak i samo do kraja sezone.

Tako da...

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted
9 minutes ago, Alek The Great said:

Ja bi doveo Kokoskova, dao mu ugovor do kraja sezone i ako napravi skor minimum 15-10 dao ugovor i za sledecu. Mislim da je to fer ponuda.

Koliko da vam plati?

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
45 minutes ago, djole said:

Sta se desava sa tom sednicom UO? Bilo kao odlozeno za ponedeljak, sad odjednom nema nikakvih naznaka kad ce biti?

Nisu rekli koji ponedeljak 😀

Posted
4 hours ago, Čočo said:

Mučeni Ocokoljić veći cigan nego naš Saša a dobiće batine u četvrtak ne što je cigan nego što je trener Partizana. 😅

Mirko ne da nije cigan, nego je prilično zagriženi grobar. 

Posted (edited)
15 minutes ago, Starakajla said:

Mirko ne da nije cigan, nego je prilično zagriženi grobar. 

Ok. Očigledno sam išao sa pogrešnim Mirkom Ocokoljićem na Zvezdine utakmice. I to u KLS. 😂

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Ha-ha 12
Posted

Evo i još jednog. Rekao bih dosta realan osvrt i analiza događaja.

https://basketballsphere.com/pod-lupom-odlazak-zeljka-obradovic-najveci-poraz-u-istoriji-kk-partizan/

Kada sve podvučem, zaista najviše zameram što svi kolektivno nisu (nismo) sprečili imploziju. Bilo je naznaka, ako se ispostavi da je bilo i vapaja za pomoć od strane stručnog štaba koji su iskulirani... Marli bi zaista mogao na Jamajku, ili možda nešto severnije, kod nekadašnjeg prijatelja KokEze.

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, dekifisher said:

Niko od trenera se nije pojavio danas na treningu!

Pa ko je onda vodio trening ?

Edited by TripleJ
Posted
6 minutes ago, TripleJ said:

Pa ko je onda vodio trening ?

Ne znam. Ne znam ni da li je održan trening. 

Ovo što sam napisao je Kuzma rekao u podkastu, kao informaciju iznutra.