DameTime Posted yesterday at 08:31 AM Posted yesterday at 08:31 AM (edited) 7 minutes ago, Krle said: Dobro realno i ja mislim da ne bi bilo svega ovoga da i Zvezda recimo ima skor 5-8, nekako mi se cini da bi drugacije raspolozenje vladalo da su i jedni i drugi u losoj situaciji. Bilo bi kritika sigurno, ali nisam siguran da bi bilo svega ovoga. Kako projektujete sopstvenu opterećenost Želimirom i Partizanom na druge Ima među grobarima (ne ovde) budala koje se više bave KKCZ i vašim rezultatima, to je tip navijača koji skandira one odvratnosti sa aerodromskog dočeka. Ali tvrditi da se sve ovo u KKP dešava eto jer vi (konačno) imate dobre rezultate... Je u najmanju ruku farfetched. Onda u sledećem pasusu pišeš ovo: 7 minutes ago, Krle said: Jedino sto Partizan na terenu izgleda zaista uzasno lose, tu nesto debelo ne valja i to ne moze da se resi preko noci. Gde bi trebalo da ti se upali neka lampica zdrave logike. Ako nešto u KKP toliko ne štima, znači da nema potrebe uplitati vaš klub u celu priču. Edited yesterday at 08:33 AM by DameTime 5
Jakob Aman Posted yesterday at 08:33 AM Posted yesterday at 08:33 AM 48 minutes ago, StiviKivi said: Po meni, Željko ostaje sigirno. Ovo je jedan, jako lepo, pripremljen skeč. Skinuo pritisak sa njega u nastavku sezone. Kupio sebi i sledeću sezonu, šta god bude uradio na kraju ove... Protresao malo tim pred 3 utakmice pred domaćom publikom i ono što je najvažnije... Kupio punu halu u narednom periodu, kakav god bio ishod mečeva. Mislim da bi, recimo u suprotnom(da nije bilo svega ovoga poslednja 3 dana), mogao da se čuje i po neki zvižduk posle mogućeg poraza u derbiju. Sudeći po onome kako su navijači Partizana govorili o njemu poslednjih godinu dana, siguran sam da bi posle tog poraza bar 20-30% hale zviždalo. Sve u svemu, mislim da ovo što se dogodilo nikako ne može da donese potpuno dobru situaciju. Možda samo neko kratko vreme. https://youtu.be/liXvVSOBSuw?si=DzHIZ6ypLCWeiT1k
PatrickStar Posted yesterday at 08:39 AM Posted yesterday at 08:39 AM Nova tura, nova avantura savetodavaca, tumača, kritičara iz komšiluka i danas na toliku KKP. Šta će tek biti ukoliko Zelimir ostane tu gde treba da ostane i kad krenu da dokazuju da su sve unapred znali, da je sve režija... 2
Leo Posted yesterday at 08:45 AM Posted yesterday at 08:45 AM Kriva je moderacija jer dozvoljava trolovanje na ovoj temi. Cim vide da se malo vise dopusti, sjati se na desetine dobronamernih da otvore oci. 2 1 1
Taki Posted yesterday at 08:54 AM Posted yesterday at 08:54 AM 24 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: Čovek ladno napisa kako ćemo u sledeće tri utakmice biti favoriti... Josife Pančiću i svi čajevi ovoga sveta, pomozite mi da razumem bližnje svoje. Favoriti bogtejebo. Isprati kvote kladionica na sledece 3 utakmice, a mozes i pregledati prethodne kada ste bili domacini. 2
kockooblastiŽelimir Posted yesterday at 08:58 AM Posted yesterday at 08:58 AM Ne može moderacija da zameni kućno vaspitanje. The godfather izjave saučešća, mrtav konj u krevetu i tako to... ljudi nam sve vreme daju ponude koje ne bi trebali da odbijemo, ali grobarski mitomani i virus iracionalnosti ne odustaju. 4 minutes ago, Taki said: Isprati kvote kladionica na sledece 3 utakmice, a mozes i pregledati prethodne kada ste bili domacini. Hoću sigurno, hvala.
Wook Posted yesterday at 09:02 AM Posted yesterday at 09:02 AM Pre malo jače od godine je Želimir zamenio bukvalno sve igrače, ali je bila međusezona, sad ide korak dalje, reset u sred sezone. Naravno da je smešno i da će ljudi da komentarišu. 8
NikadProtivŽelimira Posted yesterday at 09:14 AM Posted yesterday at 09:14 AM Možda mi ne želimo bez Želimira, ali komšije ne mogu. 1
robespierre Posted yesterday at 09:15 AM Posted yesterday at 09:15 AM Drugari, kako da vam kažem, očigledno je da u braku izmedju Želimira i Partizana trenutno nešto ne funkcioniše kako treba, što ne znači da supružnicima neko treba da objašnjava kako treba da se razvedu. Siguran sam da kada biste to i radili u stvarnom životu koristili biste birane reči. 2
DameTime Posted yesterday at 09:16 AM Posted yesterday at 09:16 AM Kakav ceo tim bre, Žoc će da zameni smeni i snsOstoju. 1
Elevator Operater Posted yesterday at 09:24 AM Posted yesterday at 09:24 AM (edited) Neko juce napisa da su komsije ljubomorne jer imamo nekog koga iracionalno obozavamo, zbog koga se pateticno ide na aerodrome, za koga se prag trpljenja losih rezultata konstantno podize. I to je tacno 100%. Juce mi je kum zvezdas ispisao 50+ poruka u pasivno agresivnom tonu sto se ova fama desava sa Obradovicem i da se ljudi blamiraju na aerodromu. Da lik ima sve uslove i pare da ima top tim, da gubi svlacionicu vec 2.put u ovom mandatu, da bismo sa drugim dobrim trenerom postigli iste ili bolje rezultate (vrv tacno prosle i narocito ove sezone), da je zaroboljen ostao u 2000tim i naravno, za dezert - da je kuknjavom posle derbija pokazao da nije dobar covek. Sve 3 stvari su tacne: njihova ljubomora, Zeljkovo rezultstsko podbacivanje i nasa iracionalnost (doduse utemeljena u tome da ce se bez njega klub brzo napasti na FKP nivou). Edited yesterday at 09:33 AM by Elevator Operater 1 1
ChrisJudd Posted yesterday at 09:25 AM Posted yesterday at 09:25 AM Sad kad Žvalibaba vidi sve ovo oko Željka i reši da iskopira potez, da vidi reakciju ljudi kad skontaju da ostaju bez njega. Bilo bi na aerodromu 10 puta više ljudi nego prekjuče, samo što bi blokirali departure deo. 4
Plant Posted yesterday at 09:28 AM Posted yesterday at 09:28 AM Ma jebes ovog malog, ionako je figura ... ako uspe da smeni velikog gazdu, uclanjujem se u ... pa recimo da ga nazovemo klub obozavalaca
ScepanScekicSto Posted yesterday at 09:31 AM Posted yesterday at 09:31 AM 14 minutes ago, robespierre said: Drugari, kako da vam kažem, očigledno je da u braku izmedju Želimira i Partizana trenutno nešto ne funkcioniše kako treba, što ne znači da supružnicima neko treba da objašnjava kako treba da se razvedu. Siguran sam da kada biste to i radili u stvarnom životu koristili biste birane reči. da i deca hoce da se tata i mama pomire, ali da mamina mama tj baba se iseli iz stana jer je pomislila da je to njena kuca a ne kuca mame i tate.. 1
Barkley#34 Posted yesterday at 09:36 AM Posted yesterday at 09:36 AM Pojedini se defonitivno osećaju loše kada se ne piše o Zvezdi na pet tema. Inače Quote Kako Nova.rs saznaje, Obradović je Mijailoviću posebno zamerio tri stvari, pre kojih očito nije mogao i ne želi da pređe. Prva – promenio mu je deo oproštajnog pisma u kojem je dodao da je ostavka neopoziva, i što mu se Mijailović obratio i zahvalio putem društvenih mreža gde je prihvatio ostavku. Druga – doveli su letos Dilana Osetkovskog iz Unikahe bez znanja Zorana Savića, do juče sportskog direktora crno-belih, i samog Željka Obradovića, u čemu je posredovao agent Miodrag Ražnatović. Treća – njegove ulaznice koje je legendarni trener kupio za mesta tik uz parket ustupio upravo pomenutom agentu Miodragu Ražnatoviću. 5 4
ScepanScekicSto Posted yesterday at 09:39 AM Posted yesterday at 09:39 AM https://nova.rs/sport/kosarka/zeljko-obradovic-ostavka-ostoja-mijailovic-promenio-pismo/
drperce Posted yesterday at 09:45 AM Posted yesterday at 09:45 AM 11 hours ago, robespierre said: Mislim da jednostavno potcenjuješ odsustvo razuma kod prosečne jedinke kojoj su Zvezda i Partizan smisao života i sve gledaju kroz prizmu uspeha svog tabora. Pa jebote kad su Delije Sever (!!) izbacili parolu za Sašu Ilića (valjda kad je išao u penziju), ceo RSB forum ih je nasisavao jer u pitanju gad-smrad-pičkagrobarska i šta već ne. Sale Ilic je nevidjena kraljina Novicu Velickovica , na primer, iako ne volim jer sam bio ubedjen da igra najbolje protiv nas, sam uvek postovao kao igraca, i ispao je velika ljudina kada je ograo protiv navijaca basket u dobrotvorne svrhe... Data je za nasu stranu brda ispalio Keselj, ali je uskocio Rakoc sa klincem i igrao dva na dva sa ljudima... Veliki rispekt i za Novocu i za Rakoca Meni nije jasno da ljudi zaista tako razmisljaju, zar zaista ima iko ko nema ama bar jednog normalnog kuma ili rodjaka sa druge strane? 3 1
le piaf Posted yesterday at 09:47 AM Posted yesterday at 09:47 AM Kakav napredni smrad, Željko da iznese svoju stranu priče javno! Ne sme ostati nijedan upitnik, treba narod vilama da ih juri sve do jednog 4 1
DameTime Posted yesterday at 09:49 AM Posted yesterday at 09:49 AM 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://nova.rs/sport/kosarka/zeljko-obradovic-ostavka-ostoja-mijailovic-promenio-pismo/ Hmm, Sterling, Vanja i Tyrique... 1
suptil Posted yesterday at 09:57 AM Posted yesterday at 09:57 AM 2 minutes ago, Don Dusko said: Koji cirkus. Verovatno sledi prepakivanje proizvoda. A za to je potrebno vreme. Ovo odlaganje citam kao pripremu odstupnice za Ostoju.
DameTime Posted yesterday at 10:02 AM Posted yesterday at 10:02 AM 37 minutes ago, Eddard said: Žoca za predsednika! Možda je on ta čvrsta ruka koja bi nas mogla povesti ka revoluciji... Imam utisak da on sutra javno pozove na rušenje Ćacilenda - to bi se desilo. Poprilično zabrinjavajuće, priznajem (ne rušenje Ćacilenda, nego što tek ovako nešto pokrene ljude). 1 6
Recommended Posts