DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kako Keni uspe da se retorički izmigolji svaki put, neverovatno. Ali Papa puca iz svih oružja 2
Papanikolesku Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Kako Keni uspe da se retorički izmigolji svaki put, neverovatno. Ali Papa puca iz svih oružja Iskreno, Keni me baš iscrpljuje. A u isto vreme i inspiriše 🤨 2
DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 5 minutes ago, Papanikolesku said: Iskreno, Keni me baš iscrpljuje. A u isto vreme i inspiriše 🤨 Takva diskusija je najbolja, realno šta će ti neko ko te ne inspiriše da izvučeš kvalitetnije argumente. Edited 19 hours ago by DameTime reč 2
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kakvi su "jeste, ali" i korporativna magla postovi napisani na prethodnim stranama u cilju pravljenja nauke od jednostavnih stvari tipa: tim izgleda/ne izgleda dobro, isporučuje/ne isporučuje, ima/nema rezultate, averovao sam. Slobodno neka se nastavi s tim, zabavlja me. 3 1
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago @Barkley#34 Nisam ja kriv, Keni manipuliše i seli igru sa košarkaškog terena na livadu, koristi se rupama koje su krtice iskopale, a ja samo prihvatam postavljene okolnosti 2 1
Pikac Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ima Zeljkove odgovornosti ali ima i Saviceve...na zadnjih par strana se pise samo o Zeljku...cela Srbija pise(negativno samo o Zeljku,zna se po cijem nalogu)...nesto ne vidim da su Sasu Obradovica pitali da li podrzava studente...a i da su ga pitali dobili bi odgovor u stilu ćacija Milojevica(Terzinog od palube)...gledam tim kada je jos Karlik bio zdrav...Karlik,Vasington,Bonga,Parker i Dilan...i razmisljam jadan Bonga sa ovim likovima kojima puca ona stvar da peglaju odbranu...nama je odbrana najveci problem...Kazu Bonga nije u formi...mislim da toliko gine u odbrani da bi krpio lelemude i trosi se da ni ono svoje ne moze da isporuci u napadu...komsijama ce Dobric i Davidovac da budu 14 i 15-ti u rotaciji kad se vrate povredjeni...a nama u 12 Murinen i Bosnjakovic...nema sirine rostera i to je cena... 2
kendrick duckworth Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Kakvi su "jeste, ali" i korporativna magla postovi napisani na prethodnim stranama u cilju pravljenja nauke od jednostavnih stvari tipa: tim izgleda/ne izgleda dobro, isporučuje/ne isporučuje, ima/nema rezultate, averovao sam. Slobodno neka se nastavi s tim, zabavlja me. Bači neku ekstenziju poput: aj što smo u kurcu, nego neko ne radi posao za koji je plaćen, potrudiću se da dobiješ specijalni manupulativni čaršav.
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Buraz, takvu si cenim da si autentični srpski junak, evo čuka vojvode Putnika, samo tiću spiku bacio, čru rešpekat. Samo sam ja malo mator a i slušao sam već svašta u životu pa mi je samo zanimljivo, ne ložim se. 2
Wingwalker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 38 minutes ago, Barkley#34 said: ...cenim da si autentični srpski junak. zar vam nie dosta Obilića...? 2
kendrick duckworth Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 41 minutes ago, Barkley#34 said: Buraz, takvu si cenim da si autentični srpski junak, evo čuka vojvode Putnika, samo tiću spiku bacio, čru rešpekat. Samo sam ja malo mator a i slušao sam već svašta u životu pa mi je samo zanimljivo, ne ložim se. Primetio sam tu odliku starijih ljudi kod nas, sve su već videli, ne da ih se prevariti, svašta su već nosili na leđima, prošli razne Jezde i Dafine, misliš da je lako prodati storming-norming, procesi, veštačke inteligencije priču? Ako me sutra ne bude, a ovo mesto bude bogatije za jednog čru bilivera, ja ću biti srećan.
Barkley#34 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Grešiš, otvoren sam da počesto ispadnem naivan, eto, sto puta u vezi Partizana, npr. Isto tako, znam šta znači dobra priča i rekao sam bez sarkazma da si ih odlično sastavio, kao što inače volim da čitam tvoje postove i uglove iz kojih ih pišeš. Takođe, prodati nekom nešto je vraški zajeban posao, znam. Tako da sve sami rispekti s moje strane, bez zezanja. Samo, znaš... Ne mora svaka situacija da ima neki zajeban narativ. Ponekad su stvari jednostavne i ne traže čaršave da se opišu i nema trista uglova iz kojih se može sagledati. Ponekad nešto ili radi ili ne radi, a ako ne radi, hajde da vidimo kako će da proradi. Tj, da vidi onaj koji treba da vidi i d'uradi nešto po tom pitanju. 2
kendrick duckworth Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Fakti, samo što ova stvar nije baš tako jednostavna. Ne postoji contingency plan za Želimirov odlazak, on jedini zna da li će i kada će, i zato jebiga, njegov odlazak nije Pennaroya-Pasqual rokada već ostaju marli, vlasnik kafeterije i 15 pogubljenih igrača da nešto smatraju i popravljaju. I to je važna tema za sve navijače. A to da su rezultati loši, da je najodgovorniji i da ne funkcioniše, valjda je jasno i najvećim šćepanima među nama. Jebiga, ispadam ovde snake oil salesman, ništa ja drugačije ne vidim ovo nego većina vas. Možda grešim u davanju tolikog značaja Želimiru, ali sve što sam pomno pratio od 2021. mi govori da je on u čovek-klub roli i da je pitanje da li dobro radi svoj posao, ako ne - idemo neko drugi - previše optimističan stav. Ili će se temeljno pripremiti za svoj odlazak (koji očito nije planirao u naredne dve godine), ili će biti spaljivanja zemlje i vera da će marli napraviti neku strukturu u kojoj zaista Drobnjak i slatkoriječivi imaju finansije i vreme da nas rebuilduju. Kada je loše, mi imamo taj balast Želimira, ali mislim da nije postojala alternativa. Sve karte su date njemu u ruke - za sada baca par dvojki na talon, i svi su izgledi da će all in napuniti neke druge džepove, umesto naših.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobro je, probudio se topic... jos smo ziiiiiviiiiiii 1
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 hours ago, kendrick duckworth said: Ne postoji contingency plan za Želimirov odlazak, on jedini zna da li će i kada će, i zato jebiga, njegov odlazak Što se mene tiče, stranu-dve unazad napisah da nije odlazak jedini način pokazivanja odgovornosti, posebno u situaciji u kojoj smo mi i imajući u vidu njegov značaj. Odavno smo prežvakali da jeste Željko naučio da igra sa igračima koji ne samo što su vrhunski sa loptom nego i ne guraju kvadrat u krug i ne mora da ih se podseća na to da imaju trening, ali jbg, mora nešto drugačije da se uradi. U suprotnom, sledi nam eksplozija divljanja raznih Grbovića po medijima a u hali će biti sve gore i gore. 4
Arsenije Pesic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne mora svaki post koji kritikuje Željka da se automatski kvalifikuje kao zahtev za njegov odlazak. Cenim da su ljudi ovde dovoljno funkcionalno pismeni da umeju da napišu ono što misle i da razumeju ono što je napisano. I da onaj ko smatra da Željko mora da ode sada, ume to jasno i da napiše. I obrnuto. Što se mene tiče, nekoliko stvari. Ne mislim da bi Željko trebalo sada da ode, već na kraju sezone ako se ponovo ne ispune ciljevi. I sa tim u vezi, mene uopšte ne dotiču katastrofični scenariji u slučaju njegovog odlaska. Kao navijač KKP sam prošao sve i sa sigurnošću mogu da kažem da sam navijački srećniji i zadovoljniji kada vidim da ekipa pruža svoj maksimum, istinsku privrženost klubu, poštovanje dresa koji nose i navijača koji su došli da ih gledaju. A da li je u pitanju evroliga ili FIBA liga šampiona, da li su u pitanju igrači koji vrede 2 miliona ili 200 hiljada, da li je na ukakmici dvesta ili 20 hiljada navijača, to je sve u drugom planu. Ja se dobro sećam koliko sam bio hepi posle, na primer, pobede u Ludvisburgu (valjda se tako zove) kad su Ratkovica i ekipa plesali, ili pobede Džiletovog Partizana u derbiju koji je bio istinska David vs Golijat sportska priča itd. I nemam nikakav problem da se vratim na to mesto. Navijački, živo mi se jebe da se borim za status navijača kluba koji ima EL licencu i igra kao kanta u odnosu na mogućnosti. Prema tome, ovu mečku nemojte plašiti tim rešetom. Jedini razlog zašto mislim da sada nije vreme za Željkovu smenu je to što smatram da smo kao klub dužni da trenera koji je postigao najveći uspeh u istoriji ne smenjujemo u toku sezone, prosto kao vid velikog poštovanja. O tome koliko je Partizan dao Željku a koliko Željko Partizanu možemo da polemišemo. Ja mislim da smo ovde dovoljno čitali o tome šta je Željko dao Partizanu. S druge strane, iako svi to znaju, retko se piše o tome šta je Partizan dao Željku. Šansu da bude trener prvog tima direktno iz patika uz mentorstvo i veliku pomoć Profesora. Mnogo je tu drugih činilaca i mnogo nepoznatih u jednačini (Željko je dokazao da je Kićin potez bilo genuine vizionarstvo i pruženu šansu je savršeno iskoristio, bilo je i spleta srećnih okolnosti...), ali da li bi neko mogao da tvrdi da bi Željko imao rezultate koje ima da nije bilo baš takvog starta u Partizanu? Ili, od njegovog povratka, neizmerna i bezuslovna ljubav grobarije koja traje četiri godine, uz igru i rezultate za koje bi svaki drugi trener popio pet otkaza do sada. U prevodu, mislim da Partizan više ništa ne duguje Željku, osim da mu se, u slučaju još jedne neuspešne sezone, uz sve počasti zahvali na saradnji na poziciji trenera. 12 1
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Drugim recima, Arsenije preporucuje od sledece sezone - Zeljko u ulozi Ace Nikolica, Poku u ulozi Zeljka 😁 5 1
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, Luchifer89 said: Ima li kakvih naznaka da superstar večeras zaigra? Kažu trenirao normalno
fedor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Luchifer89 said: Ima li kakvih naznaka da superstar večeras zaigra? Ima jedna zanimljiva prica, necu da kazem da je istinita niti da cu da kazem da ima neke veze sa ovim. Bio jedan momak, generalno dobar lik, nesto mu na poslu nije kako treba, pa se jos razboli, pa dobije lose vesti iz rodnog grada. Poslodavac mu dozvoli da uzme par dana slobodno da ode kuci, isprati tu blisku osobu kako dolikuje, a i malo se psihicki stabilizuje i povrati, da bude sa porodicom koja mu mnogo fali. Momak sve to tako uradi, pa se posle toga vrati u firmu spreman za svoje radne zadatke. Medjutim pred prvi radni dan nakon povratka, neko spomenu u prolazu da ce mozda sutra doci ljudi iz centrale da nasumicno testiraju na neke nedozvoljene supstance, a on se seti da je kuci boravio u jednoj maloj prostoriji u kojoj su ljudi uzivali neku supstancu koje je tamo apsolutno legalna i normalna, ali ovde na poslu je iz nekog razloga ne dozvoljavaju. Onda mu jedan pametan covek iz firme kaze, ma nemoj ti ni sutra dolaziti za svaki slucaj, ko zna koga ce ovi nasumicno izabrati, a mozda si u prolazi udahnuo nesto nenamerno i eto tako nas junak dobi jos jedan slobodan dan neplanirano. 1 7 1
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 28 minutes ago, Luchifer89 said: Ima li kakvih naznaka da superstar večeras zaigra? Divac je ove nedelje bio samo u poseti, ne namerava da se skida za utakmice. 1 3
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Arsenije Pesic said: Što se mene tiče, nekoliko stvari. Ne mislim da bi Željko trebalo sada da ode, već na kraju sezone ako se ponovo ne ispune ciljevi. I sa tim u vezi, mene uopšte ne dotiču katastrofični scenariji u slučaju njegovog odlaska. Kao navijač KKP sam prošao sve i sa sigurnošću mogu da kažem da sam navijački srećniji i zadovoljniji kada vidim da ekipa pruža svoj maksimum, istinsku privrženost klubu, poštovanje dresa koji nose i navijača koji su došli da ih gledaju. A da li je u pitanju evroliga ili FIBA liga šampiona, da li su u pitanju igrači koji vrede 2 miliona ili 200 hiljada, da li je na ukakmici dvesta ili 20 hiljada navijača, to je sve u drugom planu. Ja se dobro sećam koliko sam bio hepi posle, na primer, pobede u Ludvisburgu (valjda se tako zove) kad su Ratkovica i ekipa plesali, ili pobede Džiletovog Partizana u derbiju koji je bio istinska David vs Golijat sportska priča itd. I nemam nikakav problem da se vratim na to mesto. Navijački, živo mi se jebe da se borim za status navijača kluba koji ima EL licencu i igra kao kanta u odnosu na mogućnosti. Prema tome, ovu mečku nemojte plašiti tim rešetom. Ovo što piše drug Arsenije treba ponoviti više puta. Ja i večeras idem, a biće nas max 1000. Ići ću i sutra, nek nas bude 100. Kad god mogu, i u dobru i u zlu. Niko nije veći od kluba, a bazu i većinu kluba čine oni koji ga prate, koji izdvajaju svoje vreme, novac, srce, živce, sve što imaju i mogu. Otud i moj upis o odgovornosti, onako kako je ja shvatam, najbitniji su navijači i da sam ja recimo na Savićevom mestu, da sam doveo Jabarija a da se ovako nešto dešava, sekundu jednu me niko ne bi više gledao pored terena, KZŠ, izvinjenje navijačima, ostavka odmah, tačka. Pošto se to ne dešava, za mene je to (pored ostalog) dovoljna potvrda kakav je odnos ljudi iz naših klubova prema onima koji zaista i čine klub, jer jednog dana kad Zoki npr ode, doći će neko drugi, a jedina konstanta u svemu tome ćemo biti mi na tribinama. I ko je tu i stvari najvažniji? 1 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, Dzep said: Ovo što piše drug Arsenije treba ponoviti više puta. Ja i večeras idem, a biće nas max 1000. Ići ću i sutra, nek nas bude 100. Kad god mogu, i u dobru i u zlu. Niko nije veći od kluba, a bazu i većinu kluba čine oni koji ga prate, koji izdvajaju svoje vreme, novac, srce, živce, sve što imaju i mogu. Otud i moj upis o odgovornosti, onako kako je ja shvatam, najbitniji su navijači i da sam ja recimo na Savićevom mestu, da sam doveo Jabarija a da se ovako nešto dešava, sekundu jednu me niko ne bi više gledao pored terena, KZŠ, izvinjenje navijačima, ostavka odmah, tačka. Pošto se to ne dešava, za mene je to (pored ostalog) dovoljna potvrda kakav je odnos ljudi iz naših klubova prema onima koji zaista i čine klub, jer jednog dana kad Zoki npr ode, doći će neko drugi, a jedina konstanta u svemu tome ćemo biti mi na tribinama. I ko je tu i stvari najvažniji? Respekt za stav. Kakav bre katastrofalan scenario? Klub je ziveo i zivece a vi ste njegova snaga. Da li ce se takmiciti samo u Evroligi ili ne, kakve veze ima, valjda volite klub a ne samo pobede. 2
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 35 minutes ago, fedor said: Ima jedna zanimljiva prica, necu da kazem da je istinita niti da cu da kazem da ima neke veze sa ovim. Bio jedan momak, generalno dobar lik, nesto mu na poslu nije kako treba, pa se jos razboli, pa dobije lose vesti iz rodnog grada. Poslodavac mu dozvoli da uzme par dana slobodno da ode kuci, isprati tu blisku osobu kako dolikuje, a i malo se psihicki stabilizuje i povrati, da bude sa porodicom koja mu mnogo fali. Momak sve to tako uradi, pa se posle toga vrati u firmu spreman za svoje radne zadatke. Medjutim pred prvi radni dan nakon povratka, neko spomenu u prolazu da ce mozda sutra doci ljudi iz centrale da nasumicno testiraju na neke nedozvoljene supstance, a on se seti da je kuci boravio u jednoj maloj prostoriji u kojoj su ljudi uzivali neku supstancu koje je tamo apsolutno legalna i normalna, ali ovde na poslu je iz nekog razloga ne dozvoljavaju. Onda mu jedan pametan covek iz firme kaze, ma nemoj ti ni sutra dolaziti za svaki slucaj, ko zna koga ce ovi nasumicno izabrati, a mozda si u prolazi udahnuo nesto nenamerno i eto tako nas junak dobi jos jedan slobodan dan neplanirano. Bitno je da on samo gledao 😂😂😂😂😂 6 minutes ago, JPM said: Respekt za stav. Kakav bre katastrofalan scenario? Klub je ziveo i zivece a vi ste njegova snaga. Da li ce se takmiciti samo u Evroligi ili ne, kakve veze ima, valjda volite klub a ne samo pobede. 🤦🏻♂️
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Elevator Operater said: Drugim recima, Arsenije preporucuje od sledece sezone - Zeljko u ulozi Ace Nikolica, Poku u ulozi Zeljka 😁 Možda je istorijsko-ponavljački ispravnije da to bude Bald Eagle umesto Pokuša. Ujedno je to i jedini scenario gde bi Šćepan svario Željkov odlazak. 😄 1 3
Recommended Posts