Luchifer89 Posted yesterday at 10:47 AM Posted yesterday at 10:47 AM NeΔu da Ε‘erujem link sa pokojnog sport kluba, ali Grbavi se nameΔe 1
NikadProtivKaline Posted yesterday at 11:06 AM Posted yesterday at 11:06 AM 15 hours ago, Alek The Great said: Decku je sad najbitniji trening. Minuti ce doci, prvo u aba, pa onda i u EL. ali koji trening? koliko zapravo tu ima vremena za trening i individualni rad sa ovakvim rasporedom, duplim kolima EL plus ABA? 2
Alek The Great Posted yesterday at 11:24 AM Posted yesterday at 11:24 AM Koliko god je bolje nego da je ostao u srednjoj skoli.
Papanikolesku Posted yesterday at 11:39 AM Posted yesterday at 11:39 AM Posmatrano iz trenutne situacije, mali se zajebao jako dolaskom u Partizan. Da budem iskren, nisam mnogo toga ni video od njega osim zaletanja na ofanzivni skok, ali ne kako bi obezbedio novi napad, nego jureΔi prikucavanje. MoΕΎda je u tome uspeo jednom. Ono malo Ε‘to je bio na terenu, u ABA, Ε‘ut nikakav, ekipa igra za njegov atraktivan potez, besmisleno. Nismo videli ni neku prednost koju potencijalno moΕΎe doneti defanzivno, moΕΎda u nekim tragovima. KoledΕΎ mu je prava mera, jer za seniorsku koΕ‘arku nije. Bar ne joΕ‘ uvek. A kod Ε½elimira se neΔe najesti leba, delom jer je takav kakav je, a delom jer mali ne moΕΎe da se nametne ni meΔu abaligaΕ‘kim kerovima. DoduΕ‘e, ne moΕΎe ni BoΕ‘njakoviΔ. Naravno, besmislica je i da mu je najbitniji trening. Treninga i nema. 9
Barkley#34 Posted yesterday at 12:22 PM Posted yesterday at 12:22 PM 4 hours ago, Ne sam Safete said: Sloba Terzicevi Nokti Georgiev Ne ΕΎelim da saznam kako je nastao ovaj nadimak.Β 2
Ne sam Safete Posted yesterday at 12:58 PM Posted yesterday at 12:58 PM 32 minutes ago, Barkley#34 said: Ne ΕΎelim da saznam kako je nastao ovaj nadimak.Β Ma radio nekakav intervju sa Terzicem, dva pasusa o sredjenim noktima i sliΔnim fazonima. Ukratko, odigrao kvalitetan shurduling ( vidjeti kod Buksovaca sta je shurduling ako nisi siguran) 3
Carl Johnson Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 6 hours ago, Alek The Great said: Koliko god je bolje nego da je ostao u srednjoj skoli. U srednjoj skoli iz koje je dosao kod vas nije mogao da se ostane jer je izbacen iz iste.
Alek The Great Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ajd daj jedan link da potvrdi tvoju konstataciju.
Jakob Aman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Glavu gore. Dzabari nam se vraca sutra. Valjda moze biti samo bolje, jer smo realno dotakli dno. Kad izgubis od najgoreg.
Geronimo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mislim da ste sve napisali, samo da bacim jos jedan hands down Kavanijevoj i Barklijevoj prepisci od pre koji dan, kao i da su sns i Misko (uz repku) jedine stvari koje mogu da ujedine crveno i crni bele... Β Nego, razumem da je deplasirano pricati sad o kosarci, ali daj bar nesto pozitvno - u periodu bez Dzabarija dobili ste Pokumona, makar privremeno, makar jednostrano. Pokumon je jedan od retkih vasih igraca koji moze postati OmniPokumon. Ako ne ide dalje, investirajte bar, ovde ima mogucnosti za neki povrat... Β Pak, ono sto je do sad jasno, kada nema Karlika i posledicno sve vase azdaje i azdajice se spuste jedan korak u lancu ishrane - to izgleda uzasno. Ima smisla odigrati prosto, dosadno i konvencionalno do Karlikovog povratka, a ne teziti Zeljko-ball-u ili jos gore, davati svoju sudbinu u ruke Dvejnu. 2
Marvin Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Treba reΔi i da bez Karlika i DΕΎabule igramo i dosta bolju odbranuΒ 3
Carl Johnson Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 hours ago, Alek The Great said: Ajd daj jedan link da potvrdi tvoju konstataciju. Nemam link, dobio sam informaciju od coveka iz uprave kluba, kapiram da moze neko sa foruma da proveri/potvrdi.
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 hours ago, Marvin said: Treba reΔi i da bez Karlika i DΕΎabule igramo i dosta bolju odbranuΒ Igrali do Asvela :) Vama je rjesenje Flynn, prava zamjena za Karlika. E sad da li se moze nekako Bahcesekir ubjediti(platiti) da ga pusti..Β 1
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, Marvin said: Treba reΔi i da bez Karlika i DΕΎabule igramo i dosta bolju odbranuΒ JoΕ‘ kad bi Dvejn ostao koncentrisan cjelu tekmu... 1
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ja mislim da Karlikova povreda i prinudno davanje kljuΔeva ekipe Duenu je dobra samo sa te strane da vidimo da Duen moΕΎe instant da doprinese. Da nije igraΔ samo za zavrΕ‘etak naΕ‘e lige. Sterling je neko ko je proΕ‘le a i ove sezone gulio najviΕ‘e uz Bongu. IzmiΕ‘ljao koΕ‘eve.I moguΔe je da mu se ne sviΔa ova privatizacija i promenjena hijerarhija(jel i Afrika je sva privatna pa vidiΕ‘ kako ΕΎive).Β Bonga je takoΔe u nekom tihom modu. Jones... naprasno bol pred poΔetak utakmice? Jeste konstrukcija u mojoj glavi bez osnova i informacija ali ja bih sve vratio na fabriΔka podeΕ‘avanja, vratio Karlikovom saborcu Sterlingu kljuΔeve. To bih uradio tako daΒ se minute Ε‘to manje preklapaju sa Duenom, a da recimo Kalates, Sterling, Bonga Poku/ParkerΒ i Jones budu neka "prva" petorka. U drugoj da igraju Duen, Vanja, Bonga/Sterling Dilan Bruno. Plus Mika i Arijan.Β Naravno sa fluktuacijom kadrova. Β Edited 1 hour ago by odupri se ludilu Ubi me autocorrect na mobu 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 hours ago, Marvin said: Treba reΔi i da bez Karlika i DΕΎabule igramo i dosta bolju odbranuΒ Β Karlikova odbrana je neΕ‘to sa Δime moΕΎete ΕΎiveti, na kraju krajeva mnogi timovi prave ustupke u odbrani zarad kvaliteta u napadu za svoje bekove, pa Δak i celokupne bekovske linije. Parkerova mekanost, however, jeste veliki problem. Ne samo u kontakt igri, problem je i na preuzimanju i na strani pomoΔi i na skoku. Bukvalno imaΕ‘ lika koji neΔe da pipa znojava muΕ‘ka tela, a uloga na terenu se umnogome sastoji baΕ‘ od toga. Β U konaΔnici, Karlik i nije loΕ‘ defanzivac spram fiziΔkih predispozicija. 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam jel slusate Point Guts... ne ulazim u to, nekome se svidjaju nekom ne.. al od kad pratim ovaj Vujak nikad direktno nije o nekom pricao kao o Washingtonu... Β Β
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @ScepanScekicStoako ti se da u kratkim crtama prepriΔaj
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa negde se vidi da je on decko trener, i rekao je za Washa da je potpuno nepredvidiv za ekipu, za trenera, da niko ne moze da predpostavi sta sledi od njega, da to uvlaci veliku nesigurnost kod svih igraca i trenera gde on tako lako prodaje lopte i otvara protivnicima kontre 1/2 na 0. Β Tempirana bomba... bas je to onako izletelo iz njega.. kazem, nikad ga do sad nisam cuo ds tako govori Zaboravih quote, jebi ga Β @odupri se ludilu 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Wash nije plej vec potentan ISO privatnik, ali i to je u kracim intervalima, ja ne verujem da je Zeljko u svom ovom sranju od momentuma i rezultata odlucio da ga priucava na 1 a ne da dovede jebeno pojacanje koje jeste 1. Β Savi kad padne fokus to je skandalozno, otimaju mu zive lopte iz ruku ukoliko ih sam ne pokloni pasom o parket, sut u 5.sekundi preko 3 ruke, odbrana padne za 70%... na prvu ili drugu od ovih pobrojanih stvari (uvek idu zaredom, ne postoji kod njega dobar potez kad se umori mentalno) ga Zeljko treba izvesti, makar na par minuta. Β Β Β
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma u suΕ‘tini svodi se sve da nam od poΔetka sezone fali taj jedan mali/plej. Evo ja sam u ovoj gore opservaciji i pravljenju petorki osvrnuo se da vidim jel neko fali od igraΔa i vidim da sam zaboravio Miltona π Toliko se ovaj nametnuo. Gledam Kostu KondiΔa u Pumpai-u ΔuΔnuo bi nam ko dupe na noΕ‘u takav zahvalan igraΔ. Fali nam igraΔ to znamo od poΔetka. To frustrira dodatno sa reΕ‘avanjem Ifea i Nilikine i loΕ‘im rezultatima. Β 1
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pa negde se vidi da je on decko trener, i rekao je za Washa da je potpuno nepredvidiv za ekipu, za trenera, da niko ne moze da predpostavi sta sledi od njega, da to uvlaci veliku nesigurnost kod svih igraca i trenera gde on tako lako prodaje lopte i otvara protivnicima kontre 1/2 na 0. Β Tempirana bomba... bas je to onako izletelo iz njega.. kazem, nikad ga do sad nisam cuo ds tako govori Zaboravih quote, jebi ga Β @odupri se ludilu kod od Wash-a zivi od Wash-a i gine :). Ne znam sa kim da ga poredim. Negde sam taj osecaj imao sa Aleksom, kad je lopta kod njega u ruci, pribojavaju se protivnicki navijaca, ali boga mi, ponajvise mi :). Nikad ne znas da li ce da sapse 20 komada ili da napravi 3 sranja za redom. Ali kod Alekse se znalo, ili je in the mood da razbije ili da kanali, i onda ga izvedes, ili ostavis na parketu. A Wash, jbga, uvali 20, neke bitne trojke preko 3 ruke sa 9m, i onda ne zna da izvede aut, ili mu zive lopte na prenosu iz ruke uzimaju.Β Ima sada finu priliku (na nasu zalost) da se vezba i proba da minimalizuje broj kriminalnih odluka, i da pokaze moze li se na njega ozbiljnije racunati u nekom narednom periodu, ili ce ostati ISO igrac za 10-15 minuta na parketu.Β Mene je vise iznenadila ozbiljna nesigurnost Shake-a na prenosu i pri organizaciji, mislio sam da ce se brze adaptirati i pokazti kao ozbiljan igrac, sto i jeste. Za sada, vrlo tanko. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kod Miltona je problem sto je novi igrac(preko bare u EL) pa ta adaptacija a ne pomaze ni cinjenica da je imao povredu koja ga je odvojila od terena neko vreme.I onda je uskocio u ovu situaciju gde mora odmah da se pokaze...A ne ide pa je malo nervozan i od toga donosi lose odluke. 2
Babaduka Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Meni je kod Miltona glavni problem sut za tri, ovo sto on sutira i na oko i procentualno jako jako lose izgleda Taj sut mu zatvara ostale stvari, ulaz pik itd A nije on bio kroz karijeru ovako los suter cak i za NBA standarde solidan, procentualno slicno ko Butler ali kod Butlera se vidi fluidnost suta dok se Milton sav nesto iskrivi 2
Kooineeperk Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Ludi Sava kad je u mood-u moze da resava ISO kao Panter, ali je taj mood cesto prekratak i ne znas bas kad ce uci u mood a kad izaci. I tu se vec sva korist od njega zavrsava i neko poredjenje sa Panterom ili slicnim ISO igracima. Odbrane nema. Timska igra na bas niskom nivou. Β Idealan bi bio da nekada udje u tekmu kao neki dzoker, vidis u kakvom je mood-u, i ako ide, ostavis ga, ako ne klupiras ga jer imas druge igrace...Β Β Nazalost, sad ste u takvoj situaciju da on mora da uzima mnogo vecu rolu nego sto zasluzuje.
Recommended Posts