Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Alek The Great said:

Decku je sad najbitniji trening. Minuti ce doci, prvo u aba, pa onda i u EL.

ali koji trening?

koliko zapravo tu ima vremena za trening i individualni rad sa ovakvim rasporedom, duplim kolima EL plus ABA?

• Like 2
Posted

Posmatrano iz trenutne situacije, mali se zajebao jako dolaskom u Partizan. Da budem iskren, nisam mnogo toga ni video od njega osim zaletanja na ofanzivni skok, ali ne kako bi obezbedio novi napad, nego jureći prikucavanje. Možda je u tome uspeo jednom. Ono malo őto je bio na terenu, u ABA, őut nikakav, ekipa igra za njegov atraktivan potez, besmisleno. Nismo videli ni neku prednost koju potencijalno može doneti defanzivno, možda u nekim tragovima. Koledž mu je prava mera, jer za seniorsku koőarku nije. Bar ne joő uvek. A kod Želimira se neće najesti leba, delom jer je takav kakav je, a delom jer mali ne može da se nametne ni među abaligaőkim kerovima. Doduőe, ne može ni Boőnjaković. Naravno, besmislica je i da mu je najbitniji trening. Treninga i nema.

• Like 9
Posted
32 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne ΕΎelim da saznam kako je nastao ovaj nadimak.Β :classic_biggrin:

Ma radio nekakav intervju sa Terzicem, dva pasusa o sredjenim noktima i sličnim fazonima. Ukratko, odigrao kvalitetan shurduling ( vidjeti kod Buksovaca sta je shurduling ako nisi siguran)

• Ha-ha 3
Posted
6 hours ago, Alek The Great said:

Koliko god je bolje nego da je ostao u srednjoj skoli.

U srednjoj skoli iz koje je dosao kod vas nije mogao da se ostane jer je izbacen iz iste.

Posted

Mislim da ste sve napisali, samo da bacim jos jedan hands down Kavanijevoj i Barklijevoj prepisci od pre koji dan, kao i da su sns i Misko (uz repku) jedine stvari koje mogu da ujedine crveno i crni bele...

Β 

Nego, razumem da je deplasirano pricati sad o kosarci, ali daj bar nesto pozitvno - u periodu bez Dzabarija dobili ste Pokumona, makar privremeno, makar jednostrano. Pokumon je jedan od retkih vasih igraca koji moze postati OmniPokumon. Ako ne ide dalje, investirajte bar, ovde ima mogucnosti za neki povrat...

Β 

Pak, ono sto je do sad jasno, kada nema Karlika i posledicno sve vase azdaje i azdajice se spuste jedan korak u lancu ishrane - to izgleda uzasno. Ima smisla odigrati prosto, dosadno i konvencionalno do Karlikovog povratka, a ne teziti Zeljko-ball-u ili jos gore, davati svoju sudbinu u ruke Dvejnu.

• Like 2
Posted
4 hours ago, Alek The Great said:

Ajd daj jedan link da potvrdi tvoju konstataciju.

Nemam link, dobio sam informaciju od coveka iz uprave kluba, kapiram da moze neko sa foruma da proveri/potvrdi.

Posted
7 hours ago, Marvin said:

Treba reći i da bez Karlika i Džabule igramo i dosta bolju odbranu 

Igrali do Asvela :) Vama je rjesenje Flynn, prava zamjena za Karlika. E sad da li se moze nekako Bahcesekir ubjediti(platiti) da ga pusti..Β 

• Like 1
Posted (edited)

Ja mislim da Karlikova povreda i prinudno davanje ključeva ekipe Duenu je dobra samo sa te strane da vidimo da Duen može instant da doprinese. Da nije igrač samo za zavrőetak naőe lige.

Sterling je neko ko je proőle a i ove sezone gulio najviőe uz Bongu. Izmiőljao koőeve.I moguće je da mu se ne sviđa ova privatizacija i promenjena hijerarhija(jel i Afrika je sva privatna pa vidiő kako žive). 

Bonga je takoΔ‘e u nekom tihom modu. Jones... naprasno bol pred početak utakmice?

Jeste konstrukcija u mojoj glavi bez osnova i informacija ali ja bih sve vratio na fabrička podeőavanja, vratio Karlikovom saborcu Sterlingu ključeve. To bih uradio tako da  se minute őto manje preklapaju sa Duenom, a da recimo Kalates, Sterling, Bonga Poku/Parker  i Jones budu neka "prva" petorka. U drugoj da igraju Duen, Vanja, Bonga/Sterling Dilan Bruno. Plus Mika i Arijan.  Naravno sa fluktuacijom kadrova.

Β 

Edited by odupri se ludilu
Ubi me autocorrect na mobu
  • Like 3
Posted
12 hours ago, Marvin said:

Treba reći i da bez Karlika i Džabule igramo i dosta bolju odbranu 

Β 

Karlikova odbrana je neΕ‘to sa čime moΕΎete ΕΎiveti, na kraju krajeva mnogi timovi prave ustupke u odbrani zarad kvaliteta u napadu za svoje bekove, pa čak i celokupne bekovske linije. Parkerova mekanost, however, jeste veliki problem. Ne samo u kontakt igri, problem je i na preuzimanju i na strani pomoΔ‡i i na skoku. Bukvalno imaΕ‘ lika koji neΔ‡e da pipa znojava muΕ‘ka tela, a uloga na terenu se umnogome sastoji baΕ‘ od toga.

Β 

U konačnici, Karlik i nije loő defanzivac spram fizičkih predispozicija.

• Like 1
Posted

Pa negde se vidi da je on decko trener, i rekao je za Washa da je potpuno nepredvidiv za ekipu, za trenera, da niko ne moze da predpostavi sta sledi od njega, da to uvlaci veliku nesigurnost kod svih igraca i trenera gde on tako lako prodaje lopte i otvara protivnicima kontre 1/2 na 0.

Β 

Tempirana bomba... bas je to onako izletelo iz njega.. kazem, nikad ga do sad nisam cuo ds tako govori

Zaboravih quote, jebi ga

Β 

@odupri se ludilu

• Thanks 1
Posted

Wash nije plej vec potentan ISO privatnik, ali i to je u kracim intervalima, ja ne verujem da je Zeljko u svom ovom sranju od momentuma i rezultata odlucio da ga priucava na 1 a ne da dovede jebeno pojacanje koje jeste 1.

Β 

Savi kad padne fokus to je skandalozno, otimaju mu zive lopte iz ruku ukoliko ih sam ne pokloni pasom o parket, sut u 5.sekundi preko 3 ruke, odbrana padne za 70%... na prvu ili drugu od ovih pobrojanih stvari (uvek idu zaredom, ne postoji kod njega dobar potez kad se umori mentalno) ga Zeljko treba izvesti, makar na par minuta.

Β 

Β 

Β 

• Like 1
Posted

Ma u suőtini svodi se sve da nam od početka sezone fali taj jedan mali/plej.

Evo ja sam u ovoj gore opservaciji i pravljenju petorki osvrnuo se da vidim jel neko fali od igrača i vidim da sam zaboravio Miltona πŸ˜…

Toliko se ovaj nametnuo.

Gledam Kostu KondiΔ‡a u Pumpai-u čučnuo bi nam ko dupe na noΕ‘u takav zahvalan igrač.

Fali nam igrač to znamo od početka. To frustrira dodatno sa reőavanjem Ifea i Nilikine i loőim rezultatima.

Β 

• Like 1
Posted
26 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Pa negde se vidi da je on decko trener, i rekao je za Washa da je potpuno nepredvidiv za ekipu, za trenera, da niko ne moze da predpostavi sta sledi od njega, da to uvlaci veliku nesigurnost kod svih igraca i trenera gde on tako lako prodaje lopte i otvara protivnicima kontre 1/2 na 0.

Β 

Tempirana bomba... bas je to onako izletelo iz njega.. kazem, nikad ga do sad nisam cuo ds tako govori

Zaboravih quote, jebi ga

Β 

@odupri se ludilu

kod od Wash-a zivi od Wash-a i gine :). Ne znam sa kim da ga poredim. Negde sam taj osecaj imao sa Aleksom, kad je lopta kod njega u ruci, pribojavaju se protivnicki navijaca, ali boga mi, ponajvise mi :). Nikad ne znas da li ce da sapse 20 komada ili da napravi 3 sranja za redom. Ali kod Alekse se znalo, ili je in the mood da razbije ili da kanali, i onda ga izvedes, ili ostavis na parketu. A Wash, jbga, uvali 20, neke bitne trojke preko 3 ruke sa 9m, i onda ne zna da izvede aut, ili mu zive lopte na prenosu iz ruke uzimaju.Β 

Ima sada finu priliku (na nasu zalost) da se vezba i proba da minimalizuje broj kriminalnih odluka, i da pokaze moze li se na njega ozbiljnije racunati u nekom narednom periodu, ili ce ostati ISO igrac za 10-15 minuta na parketu.Β 

Mene je vise iznenadila ozbiljna nesigurnost Shake-a na prenosu i pri organizaciji, mislio sam da ce se brze adaptirati i pokazti kao ozbiljan igrac, sto i jeste. Za sada, vrlo tanko.

• Like 1
Posted

Kod Miltona je problem sto je novi igrac(preko bare u EL) pa ta adaptacija a ne pomaze ni cinjenica da je imao povredu koja ga je odvojila od terena neko vreme.I onda je uskocio u ovu situaciju gde mora odmah da se pokaze...A ne ide pa je malo nervozan i od toga donosi lose odluke.

• Like 2
Posted

Meni je kod Miltona glavni problem sut za tri, ovo sto on sutira i na oko i procentualno jako jako lose izgleda

Taj sut mu zatvara ostale stvari, ulaz pik itd

A nije on bio kroz karijeru ovako los suter cak i za NBA standarde solidan, procentualno slicno ko Butler ali kod Butlera se vidi fluidnost suta dok se Milton sav nesto iskrivi

• Like 2
Posted

Ludi Sava kad je u mood-u moze da resava ISO kao Panter, ali je taj mood cesto prekratak i ne znas bas kad ce uci u mood a kad izaci. I tu se vec sva korist od njega zavrsava i neko poredjenje sa Panterom ili slicnim ISO igracima. Odbrane nema. Timska igra na bas niskom nivou.

Β 

Idealan bi bio da nekada udje u tekmu kao neki dzoker, vidis u kakvom je mood-u, i ako ide, ostavis ga, ako ne klupiras ga jer imas druge igrace...Β 

Β 

Nazalost, sad ste u takvoj situaciju da on mora da uzima mnogo vecu rolu nego sto zasluzuje.