Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Na srecu verovatno nisam bio u mogucnosti da gledam sinoc.

ย 

Ispisano je dosta toga dobrog na temi u poslednjih nekoliko sati. Dobri pogledi iz razlicitih uglova.

ย 

Ali nevezano za to ja nesto nisam siguran koliko mogu stvari da se vrate sa ponora posle ovog bacanja igraca pod autobus.

ย 

Ako ih i docekaju zvizduci u Areni sledecu utakmicu, sta ce to njima pokazati? Da je trener okrenuo publiku protiv njih

ย 

Koliko god da su ponasanj i zalaganjem to zasluzili.

ย 

Bas je zajebana situacija i ja iz ovog naseg ugla ne vidim neki izlaz

• Like 1
Posted
56 minutes ago, No name said:

Onda su isplivale volsebno plate zaposlenih...ลกto je joลก jedan udar na ekipu i struฤni ลกtab.ย 

Cekaj. Ti govoris o onom papiru na kome je bila tabela sa platama bruto/neto u dinarima?

Posted

Ti papiri ne bi trebali da isplivavaju, nego da se, kao u nba npr, tacno u dinar zna ko koliko prima. A ako im je to uzdmalo kavez, onda ne znam sta da kazem.ย 

Posted

Jedna konferencija je bila dovoljna, da od - oni su moji igraฤi, ja im verujem, za mene su najbolji - doฤ‘emo do ovog dobro utapkanog recepta, baci ih sve pod voz. Opra sebe ฤovek, skoro ko '05.

ย 

Nije da nisu zasluลพili za onaj skandal od igre juฤe a i generalno; a treba ih i dodatno nagraditi protiv Fenerbahฤea - (polu)praznom Arenom. Mada, obiฤni plaฤ‡enici, poฤeลกaฤ‡e guzicu i vozi dalje.ย 

• Like 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Barkley#34 said:

Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna.

Puna hala neฤ‡e negodovati.

Puna hala ฤ‡e za nedelju dana zaboraviti, Srbi inaฤe imaju veoma kratko pamฤ‡enje.

Poluprazna hala je poruka, tako je bilo protiv Efesa 22/23 kad je oterani igraฤ trojkom preokrenuo sezonu.

Krenuฤ‡u od sebe, ne planiram da idem u petak

ย 

Edited by Luchifer89
Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna.

ย 

Ali tu dolazimo do situacije o kojoj je govorio Nemanja. Obradoviฤ‡u se neฤ‡e zviลพdati, igraฤima hoฤ‡e. To je pogreลกno, jer je krivica u najgorem sluฤaju 50/50. Opet ฤ‡emo zavrteti isti ringiลกpil, doฤ‡i ฤ‡e neki novi igraฤi iduฤ‡e sezone, pa ฤ‡emo i njima zviลพdati. Ne znam, moje miลกljenje je da se (polu)praznim tribinama ลกalje poruka svima, a negodovanjem samo jednoj strani. Da se publika okrenula protiv njih, a da je trener jednim delom kumovao tome.ย 

Posted

Partizan i Zeljko... vec je pisano nadugacko i nasiroko...ย 

Realno, osim one polusezone do Ljulja nije bilo vrhunske igre u kontinuiteti, a ni rezultata... Proslu sezonu je 'izvadilo' pomracenje Buducnosti na kraju prve utakmice polufinala ABA lige.

ฤŒija je krivica, tesko je pitanje... Zeljko je doneo i donosi mnogo van terena, a ocekivanja navijaca su da i na terenu donese mnogo vise. I sigurno je tesko pitanje za sve Grobare sta i kako dalje do kraja sezone.

Ali ja bih postavio pitanje drugacije.

ย 

Kakvim rezultatom na kraju sezone bi navijaci PAR bili zadovoljni i rekli OK nije lose/super je, hajde da sl.sezone unapredimo?

A koji bi rezultat, u zbiru sa minulim radom od par godina, bio apsolutno neprihvatljiv i rekli bi: nemoj, pobratime, vise, k'o Boga te molim?ย 

Mozda je to lakse sagledati objektivno, bez stresa i magle koju trenutna igra i rezultati stvaraju...

Posted
16 minutes ago, Nikom nista said:

Kakvim rezultatom na kraju sezone bi navijaci PAR bili zadovoljni i rekli OK nije lose/super je, hajde da sl.sezone unapredimo?

A koji bi rezultat, u zbiru sa minulim radom od par godina, bio apsolutno neprihvatljiv i rekli bi: nemoj, pobratime, vise, k'o Boga te molim?ย 

Mozda je to lakse sagledati objektivno, bez stresa i magle koju trenutna igra i rezultati stvaraju...

ย 

B1: neko od prvih 8 mesta

B2: 11. mesto pa nanize.

• Like 2
Posted
10 minutes ago, Elevator Operater said:

ย 

Koji je ovo bese deo? Ili da se pregleda Harris ili Mouser? Zaboravio sam ๐Ÿ˜†

Ne secam se ni ja ali guglanjem dobijam da je iz drugog dela ova scena ๐Ÿ™‚ย 

• Like 1
Posted
1 minute ago, kendrick duckworth said:

Vidi braฤ‡u i dalje pod stresom, ฤetiri posta ucvikaลกe, i dalje se nisu razumeli.

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

ย 

trnu prsti ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Posted
24 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Najadekvatnije bi bilo puna sala a na predstavljanju muk.ย 

ย 

Apsolutno. Podrska u toku meca zaista treba jer jebemmumater, valja pobediti... i za to treba vetar u ledja. Narocito jer se ovi podizu (svi osim nas izgleda).

ย 

Ali na predstavljanju, da.