Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Govedo zalizano...ล ta se on koji moj javlja, i ko mu drma kavez? Koliko iritantna njuลกka.
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na srecu verovatno nisam bio u mogucnosti da gledam sinoc. ย Ispisano je dosta toga dobrog na temi u poslednjih nekoliko sati. Dobri pogledi iz razlicitih uglova. ย Ali nevezano za to ja nesto nisam siguran koliko mogu stvari da se vrate sa ponora posle ovog bacanja igraca pod autobus. ย Ako ih i docekaju zvizduci u Areni sledecu utakmicu, sta ce to njima pokazati? Da je trener okrenuo publiku protiv njih ย Koliko god da su ponasanj i zalaganjem to zasluzili. ย Bas je zajebana situacija i ja iz ovog naseg ugla ne vidim neki izlaz 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 56 minutes ago, No name said: Onda su isplivale volsebno plate zaposlenih...ลกto je joลก jedan udar na ekipu i struฤni ลกtab.ย Cekaj. Ti govoris o onom papiru na kome je bila tabela sa platama bruto/neto u dinarima?
Torresinho Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ti papiri ne bi trebali da isplivavaju, nego da se, kao u nba npr, tacno u dinar zna ko koliko prima. A ako im je to uzdmalo kavez, onda ne znam sta da kazem.ย
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedna konferencija je bila dovoljna, da od - oni su moji igraฤi, ja im verujem, za mene su najbolji - doฤemo do ovog dobro utapkanog recepta, baci ih sve pod voz. Opra sebe ฤovek, skoro ko '05. ย Nije da nisu zasluลพili za onaj skandal od igre juฤe a i generalno; a treba ih i dodatno nagraditi protiv Fenerbahฤea - (polu)praznom Arenom. Mada, obiฤni plaฤenici, poฤeลกaฤe guzicu i vozi dalje.ย 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna. 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sledece nedelje vidim kako ce Savic da dobije nogu i da ce Drobnjak da uketi na njegovo mesto. 1
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 8 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna. Puna hala neฤe negodovati. Puna hala ฤe za nedelju dana zaboraviti, Srbi inaฤe imaju veoma kratko pamฤenje. Poluprazna hala je poruka, tako je bilo protiv Efesa 22/23 kad je oterani igraฤ trojkom preokrenuo sezonu. Krenuฤu od sebe, ne planiram da idem u petak ย Edited 1 hour ago by Luchifer89
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna. ย Ali tu dolazimo do situacije o kojoj je govorio Nemanja. Obradoviฤu se neฤe zviลพdati, igraฤima hoฤe. To je pogreลกno, jer je krivica u najgorem sluฤaju 50/50. Opet ฤemo zavrteti isti ringiลกpil, doฤi ฤe neki novi igraฤi iduฤe sezone, pa ฤemo i njima zviลพdati. Ne znam, moje miลกljenje je da se (polu)praznim tribinama ลกalje poruka svima, a negodovanjem samo jednoj strani. Da se publika okrenula protiv njih, a da je trener jednim delom kumovao tome.ย
Nikom nista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Partizan i Zeljko... vec je pisano nadugacko i nasiroko...ย Realno, osim one polusezone do Ljulja nije bilo vrhunske igre u kontinuiteti, a ni rezultata... Proslu sezonu je 'izvadilo' pomracenje Buducnosti na kraju prve utakmice polufinala ABA lige. ฤija je krivica, tesko je pitanje... Zeljko je doneo i donosi mnogo van terena, a ocekivanja navijaca su da i na terenu donese mnogo vise. I sigurno je tesko pitanje za sve Grobare sta i kako dalje do kraja sezone. Ali ja bih postavio pitanje drugacije. ย Kakvim rezultatom na kraju sezone bi navijaci PAR bili zadovoljni i rekli OK nije lose/super je, hajde da sl.sezone unapredimo? A koji bi rezultat, u zbiru sa minulim radom od par godina, bio apsolutno neprihvatljiv i rekli bi: nemoj, pobratime, vise, k'o Boga te molim?ย Mozda je to lakse sagledati objektivno, bez stresa i magle koju trenutna igra i rezultati stvaraju...
Elevator Operater Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 1 hour ago, Kooineeperk said: ย Na ulazu: ย Koji je ovo bese deo? Ili da se pregleda Harris ili Mouser? Zaboravio sam ๐
Elevator Operater Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 16 minutes ago, Nikom nista said: Kakvim rezultatom na kraju sezone bi navijaci PAR bili zadovoljni i rekli OK nije lose/super je, hajde da sl.sezone unapredimo? A koji bi rezultat, u zbiru sa minulim radom od par godina, bio apsolutno neprihvatljiv i rekli bi: nemoj, pobratime, vise, k'o Boga te molim?ย Mozda je to lakse sagledati objektivno, bez stresa i magle koju trenutna igra i rezultati stvaraju... ย B1: neko od prvih 8 mesta B2: 11. mesto pa nanize. 2
ScepanScekicSto Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Ovo ti je deo, mislim drugi, kad ih spajaju sa partnerima.. pa mahoni dobije onog glibavog, a mislim da je Mouser... ย 1 1
kendrick duckworth Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Vidi braฤu i dalje pod stresom, ฤetiri posta ucvikaลกe, i dalje se nisu razumeli. 1
Kooineeperk Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 10 minutes ago, Elevator Operater said: ย Koji je ovo bese deo? Ili da se pregleda Harris ili Mouser? Zaboravio sam ๐ Ne secam se ni ja ali guglanjem dobijam da je iz drugog dela ova scena ๐ย
ScepanScekicSto Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: Vidi braฤu i dalje pod stresom, ฤetiri posta ucvikaลกe, i dalje se nisu razumeli. ๐๐๐ ย trnu prsti ๐๐๐๐
Son_of_a_gun Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Najadekvatnije bi bilo puna sala a na predstavljanju muk.ย
Recommended Posts