TripleJ Posted Tuesday at 09:29 PM Posted Tuesday at 09:29 PM Jebes mi sve, ali sta smo mi ovo veceras gledali ? Ako nije poumiralo bar dvocifren broj ljudi u areni, nista nisu uradili.
Papanikolesku Posted Tuesday at 09:30 PM Posted Tuesday at 09:30 PM Mora da se skinemo sa ove droge, ubiΔe nas sve.Β 1 1
Don Dusko Posted Tuesday at 09:30 PM Posted Tuesday at 09:30 PM Cestitke na pobedi ali kao sto sam na live rekao nije dobro. 1
DameTime Posted Tuesday at 09:31 PM Posted Tuesday at 09:31 PM OdliΔna utakmica da podigne samopouzdanje ekipi, minus Jabari koji je oΔigledno u dubokoj kanalΔini.Β Β Ako ne proigraju sad kad su ovo dobili i ako ne shvate da mogu, nema tu kurca od koΕ‘arke.
ΔoΔo Posted Tuesday at 09:31 PM Posted Tuesday at 09:31 PM 2 hours ago, ΔoΔo said: SreΔno veΔeras komΕ‘ije. Dobijate ovo. Dzejms kao po obiΔaju protiv vas u minusu.Β β 1
Sizif Posted Tuesday at 09:31 PM Posted Tuesday at 09:31 PM Pratim Partizan veΔ biΔe bezmalo tri decenije, gluplju i piΔkastiju ekipu i nemoΔnijeg trenera kada kola krenu niz brdo ne pamtim.Β 2
Luchifer89 Posted Tuesday at 09:32 PM Posted Tuesday at 09:32 PM NapraviΔu video kako brenerom topim sezonsku 1 13 1
Jakob Aman Posted Tuesday at 09:32 PM Posted Tuesday at 09:32 PM Sta mislite, da li bi Zeljko podneo ostavku da su izgubili ovo na kraju? 1 1
Elevator Operater Posted Tuesday at 09:32 PM Posted Tuesday at 09:32 PM Sram te bilo Zeljko za 22-0 u sred Arene, imas li ti bilo kakvu kontrolu nad bilo cim? Β Ono kosarkasko smece beskorisno od 2.5 miliona pod hitno dati kome god, nista ne traziti zauzvrat. Gad jedan nezainteresovani. Β 3
Tex_Willer Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM NAJVECI KAKO NE VIDIS KOLIKO TI GORI SPOLJA IGRAC??? Β JABARI KAKVO JE VREME U BARSI, VIDIM PASKVAL TE HOCE 1 1
JPM Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM Pomalo je komicno koliko Parker nema uticaj na utakmicu.
Marvin Posted Tuesday at 09:34 PM Posted Tuesday at 09:34 PM Ja na +17 uhvatim sebe kako mraΔim i reko aj ne seri, nema Ε‘anse da nas stignu. Kad nije proΕ‘lo 5 minuta ovi izjednaΔili. Ja ne znam Ε‘ta bih rekao 1
Coz29 Posted Tuesday at 09:34 PM Posted Tuesday at 09:34 PM Bas sam se smorio sto smo pobediliΒ Β Bez imamlo ironije Β Navijam od danas da svaku izgubimo sve dok Zoc ne ode Β Ne mogu vise da ga smislim, sere mi se od njega, od njegove koΕ‘arkaΕ‘ke filozofije, od njegove svic odbrane, od njegovog odabira igraca, od toga sto za 4 godine ne moze da nauci igraΔe da naprave mali faul, od toga sto nam ofanzivne skokove vata ko kako oce, sto mu je svaka ekipa sa gubitnickim mentalitetom, sto ne moze da nauci ekipu da izvede aut posle time outa, sto je 50x prosuo 20 razlike i izgubio, sto vodi utakmice kao da je KLS nivo, sto ne dobijem tehniΔku makar da promeni ritam ili kriterijum sudjenja - makar da pokusa, sto izmislja pozicije igracima... jma sigurno jos nesto al sam zaboravio. Β Teraj se druze u 3 kurca vise ogadio si mi kosarku za 4 godine. 1 1
jedibojan Posted Tuesday at 09:34 PM Posted Tuesday at 09:34 PM Just now, JPM said: Pomalo je komicno koliko Parker nema uticaj na utakmicu. Kako to mislis? Ko je imao veci uticaj na utakmicu veceras? 2 4
NMX Posted Tuesday at 09:34 PM Posted Tuesday at 09:34 PM Just now, DameTime said: OdliΔna utakmica da podigne samopouzdanje ekipi Β Ovo sam ja godinama govorio za nas, posle nekih pobeda gde ovako izginemo al nekako pobedimo. Medjutim u praksi ovakve pobede su nam samo povecavale luzeraj u narednim utakmicama. Jer ovo nije krvava kolena pobeda nego pobeda gde protivnik ima tri suta za 3 da prelomi. Been there sto puta sa KKCZ. Β Nisam siguran da iz ovakve pobede ista mozete dobro da izvucete sem pobede.Ali pobeda je pobeda i to je najvaznije. Imate lepu priliku za duplu pobedu u duplom kolu. 10
Elevator Operater Posted Tuesday at 09:34 PM Posted Tuesday at 09:34 PM 1 minute ago, JPM said: Pomalo je komicno koliko Parker nema uticaj na utakmicu. Β I te kako ima
jedibojan Posted Tuesday at 09:35 PM Posted Tuesday at 09:35 PM 3 minutes ago, Jakob Aman said: Sta mislite, da li bi Zeljko podneo ostavku da su izgubili ovo na kraju? Ima li razlike uopste? 1
Barkley#34 Posted Tuesday at 09:36 PM Posted Tuesday at 09:36 PM Sve se crtalo da NedoviΔ da trojku u poslednjim sekundama samo on nije shvatio svoju ulogu. 7
nemanjaol Posted Tuesday at 09:36 PM Posted Tuesday at 09:36 PM Nama oni imaju jedno 3 kontre 4-2 u poslednjoj cetvrtini, niko ne trci u odbranu. Β Dzabarija sam gledao kad je usao. On brate nije potrcao jedno 2 minuta. Β Dobro je sto smo doveli Bruna, ako nista da ima neko malo da zagrmi na saigrace. Β Bilo je danas vise kandidata za samaranje 6
DameTime Posted Tuesday at 09:37 PM Posted Tuesday at 09:37 PM 2 minutes ago, NMX said: Β Ovo sam ja godinama govorio za nas, posle nekih pobeda gde ovako izginemo al nekako pobedimo. Medjutim u praksi ovakve pobede su nam samo povecavale luzeraj u narednim utakmicama. Jer ovo nije krvava kolena pobeda nego pobeda gde protivnik ima tri suta za 3 da prelomi. Been there sto puta sa KKCZ. Β Nisam siguran da iz ovakve pobede ista mozete dobro da izvucete sem pobede.Ali pobeda je pobeda i to je najvaznije. Imate lepu priliku za duplu pobedu u duplom kolu. Β #nismoisti π 2
kendrick duckworth Posted Tuesday at 09:37 PM Posted Tuesday at 09:37 PM Pobedili, izloΕΎili MonaΔane i pokazali im koliko mogu za dva dana.Β 1 3 2 2
Marvin Posted Tuesday at 09:38 PM Posted Tuesday at 09:38 PM Δabula u Barsu, nek biraju za trejd Veseli ili Toko, pa da se pali maΕ‘ina 1 1 1
Recommended Posts