Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad kad je Makabi preuzeo "veći deo" Ifeove plate, nema prepreka da se dovede igrač koji fali. Ili opet nema love, zavrnuo derpe slavinu za KKP? Nema veze, držimo glavu iznad vode dok se ne vrati Karlik 🫠

Gaaa gaa gaaak 🦆

Posted

Nekako mi je utisak da je Partizan sinoc morao da dobije u onakvoj utakmici, iako je jako tesko pobediti u Pireju s obzirom na domacinsko sudjenje koje imaju tamo. Barcokas je uzasno vodio mec, Furnije ocigledno nije bio potpuno spreman, ali je covek zaboravio na klupi Pitersa koji je mozda i najbolji suter sa pozicije 4 u Evropi i igrao sa nekim petorkama koje ne bi napravile razliku ni u Evrokupu. Onakva serija promasenih zicera je prelomila da mec ode na stranu Olimpijakosa. Vidim da mnogi kritikuju sudjenje koje po meni nije bilo tako strasno, ok jeste razlika u bacanjima bila velika, ali meni je to glup parametar za pracenje, jer su imali 15 ofanzivnih skokova i sa onakvim kamenjarskim petorkama su dosta vise isli na unutrasnju igru (bilo je i nekih domacinskih odluka).

Sad sledi Monako koji je po meni za ovakav Partizan mnogo tezi protivnik od Olimpijakosa, em zbog trenutka u kom dolazi mec, em zbog toga sto Monako ima mnogo bolju kreaciju i 1 vs 1 igru sa pozicija 1 i 2 i veoma su cvrsta ekipa. Neko rece da ce Zeljko dobro spremiti mec, jer nema utakmica do tad i Spanulis je sa druge strane, ali i taj Spanulis ima motiv da pobedi Zeljka. Sigurno ce biti tesko, ali ne i nemoguce pobediti, jednostavno je takva liga da svako svakog moze da dobije.

• Like 1
Posted

U jeku tendencije da se sve nedaće u ovdašnjoj košarci objasne kroz prizmu nedostatka domaćih igrača u timovima, Partizan je dolio ulje na vatru.

Meč u dvorani „Mira i prijateljstva” su crno-beli odigrali bez ikakvog doprinosa srpskih pojedinaca – Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski i Arijan Lakić nisu dobili ni sekund!

Srpska košarka at its finest !

Posted
25 minutes ago, Ne sam Safete said:

Ja sam još uvjek u ovom stanju

Što kaže Papadubi - ja bi ubio svakog ko ne uzima lekove za smirenje u današnje vreme

• Thanks 1
Posted

Spasa nam nema, propasti necemo. Veoma smo losi, i to sto  se drzimo veci deo utakmice, nista nam ne znaci, zato sto kad treba da lepo zavrsimo, mi tri napada odigramo na amaterskom nivou. Ovakav Olimpijakos je truba od ekipe. Bez mozga i bez kreacije. 

Posted

Problem najveći je to što mi i pored perioda sjajne odbrane primamo poene, to bude iz skoka, odbijanaca, davanja trojki od strane kamenjara( iz ne lakih pozicija).

• Like 1
Posted

Potpuno sam ravnodusan prema Parkeru. Nikad nisam bio pristalica run n gun kosarke, a on odbranu nikad nece igrati. Ko zna koji fail po redu na centarskim pozicijama.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Jakob Aman said:

Potpuno sam ravnodusan prema Parkeru. Nikad nisam bio pristalica run n gun kosarke, a on odbranu nikad nece igrati. Ko zna koji fail po redu na centarskim pozicijama.

I uvek su to bili mlohavi igraci bez energije, minus Kaboklo koji je baš dijabola u glavi.

Evo i sad Bruno se dosta bolje pokazao od Dilana, ne vredi dovoditi slabe atlete kod nas, i Motijejunas bi kod nas bio loš.

Posted
4 hours ago, Elevator Operater said:

Bavim se elektronskom muzikom (hobi, ali nisam noobčina). Pre par godina sam apravio "lead" melodiju koja je zaista zvucala sjajno, ali nesto sa pesmom nije valjalo. Sve sam pokusao kako bi imalo smisla, ali nije uspevalo...

jednog dana sam u nedostatku ideja prosto sklonio tu melodiju, malo rearanžirao oko nastalih praznina i - pesma je odjednom legla na svoje i postala smislena. Dobio sam dosta dobar feedback, receno mi je da je super, ali da joj ipal fali to nesto da bude sam vrh...

Poenta je da smo u nezavidnom polozaju sa nasom glavnom melodijom. Odsecanje Parkera ce tim uciniti instant smislenijim i homogenijim, ali ipak napadacki nedorecenim za najvise domete.

Daj da čujemo pesmu pa će ti kažemo šta joj fali. 😁

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Tex_Willer said:

Nebi se ja žalio ni da Parker ode negde, a da mi platimo deo plate.

To svakako, samo da ne gledam onu kurcobolju na terenu.

Ali svakako bolje trejd, odmah dobiješ jos jednog čistog pleja, pa ako dovedes drugu cetvorku doveo si.

Posted
5 minutes ago, Coz29 said:

To svakako, samo da ne gledam onu kurcobolju na terenu.

Ali svakako bolje trejd, odmah dobiješ jos jednog čistog pleja, pa ako dovedes drugu cetvorku doveo si.

4 mora doci čak i da ostane Jabari, a i spolja nam fali igrac realno...

Posted

Mislio sam da se s ovom pričom završilo, ali avaj. Pošto nam fali spolja igrač, daj da to nivelišemo pa da nam fali i unutra. A Zoki ako dovede, doveo je, ima vremena, nismo još ni u decembru 😄

Posted
59 minutes ago, SuperTraktorko said:

Ima nesto u pojavi Bonge romanticarskog i dostojanstvenog. Kao da gledam indijanskog poglavicu iz romana Karla Maja

Od danas ga zovem Old Bongahead.

• Love 1
  • Ha-ha 4
Posted
23 minutes ago, Papanikolesku said:

Mislio sam da se s ovom pričom završilo, ali avaj. Pošto nam fali spolja igrač, daj da to nivelišemo pa da nam fali i unutra. A Zoki ako dovede, doveo je, ima vremena, nismo još ni u decembru 😄

Mi bez Parkera imamo pet igrača što četvorki što onih koji to igraju: Dilan, Bonga, Poku, Murinen i sad Bruno.

S druge strane imamo jednog pleja sa jednom nogom u grobu i jednog koji prenosi loptu preko pola jer zna voditi loptu. Carlika ne računam tu jer ko zna kad će on.

Gdje nam fali igrač iz no brejner.

Ne znam je li to uopšte opcija ali već sam napisao, Parker za Kratkog ima smisla kao malo šta što je naš menadžment uradio u zadnjih pet godina.

• Like 6
Posted

Kratkom bi svanulo kod nas, s tim da i dalje padamo na samo dno po napadackoj efikasnosti, pre svega šutu.

A do pre samo mesec dana je svaki drugi upis ovde bio treba odbrane, ima ko da da kos...

328zi1.gif

Posted
6 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Mi bez Parkera imamo pet igrača što četvorki što onih koji to igraju: Dilan, Bonga, Poku, Murinen i sad Bruno.

Dilana još uvek nismo videli na četiri, ni u jednoj varijanti, čak ni dolaskom Fernanda. Isključivo 10ak minuta kao streč petica, koja ne može da odbrani ništa teže od 80kila. Načelno jeste rešenje na četiri, i tu sam ga i video kad je ozvaničen, međutim.. On je u najboljem slučaju bekap igrač. Od Pokuševskog smo videli da nema ama baš ništa od EL košarke, nebitan tip, daj Bože da ne bude teški minus u ABA. Murinen, takođe, em zelen, em tanak za ozbiljnu košarku ove sezone, nije se nametnuo ni za 15 minuta u ABA. Fernando je centar, ovo sa njim i Tajrikom bez bar dva čista šutera ubistvo za spejsing. Klasična Želimirova improvizacija, koja se pokazala da može biti zanimljiva, ali ne u nekim dužim intervalima - jer se i protivnik adaptira petorkama. 

Ostaje Bonga, koji samo još centra nije igrao, a sve njegove vrline dolaze sa pozicije krila. 

23 minutes ago, Son_of_a_gun said:

S druge strane imamo jednog pleja sa jednom nogom u grobu i jednog koji prenosi loptu preko pola jer zna voditi loptu. Carlika ne računam tu jer ko zna kad će on.

Gdje nam fali igrač iz no brejner.

Ne znam je li to uopšte opcija ali već sam napisao, Parker za Kratkog ima smisla kao malo šta što je naš menadžment uradio u zadnjih pet godina.

Naravno da je no brainer za sve koji gledaju košarku, osim za naš klub. 

TJ je super rešenje, ali tu se mi slabo šta pitamo. Ako PAO hoće da ga pusti na pozajmicu, super, a ovo kao razmena gde mi dajemo startnu četvorku projektovanu za 30 minuta košarke je teška glupost. Da je neki drugi klub u pitanju, pa ajde, ali ovaj naš gde da bi se doveo igrač treba da prođe većanje od tetkice pa do Želimira, zajebi. Ne mora Šorts, dovedi bre igrača koji može da kreira za druge, nešto ponudi iz pika, i ne idu mu ne ispod bloka, nego sa terena kad treba da šutne. Po mogućnosti i da nema 37 godina, i kolena moje babe od 87.

• Like 1