Marvin Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kontaš da nam on reši probleme u skoku? 😅 Šalu na stranu, ja mislim da ovoj ekipi baš fali ludila i energije, pa se nadam da će i Mika da profitira od ovog bola koji Jabulah oseća 1
Luchifer89 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, Marvin said: Kontaš da nam on reši probleme u skoku? 😅 Šalu na stranu, ja mislim da ovoj ekipi baš fali ludila i energije, pa se nadam da će i Mika da profitira od ovog bola koji Jabulah oseća Vitkovac - Vesely situacija 1
NikadProtivKaline Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 hours ago, JPM said: Ne verujem. Imate 3 godine licencu, jedino ako ga baš uzme neki NBA klub, a čisto sumnjam, a mislim da je i njemu jasno da će bolje biti da uči u KKP nego da se seljaka po raznim G ligama i slično. Verovatno ne bi ni mnogo veće pare dobio tamo. siguran sam da miku, kao i vecinu danasnjih mladih igraca, posebno onih koji vaze za NBA lottery prospecte, uopste ne zanima da uci u kkp ili bilo gde on zeli u nba sto pre i zeli sto bolju draft poziciju s tim u vidu, verujem da nije zadovoljan dosadasnjim minutima, jer na ovaj nacin akcije mogu samo da mu padaju nisam siguran da li je on eligible za '26 draft, izgleda da nije, jer ga nema po mockovima kontam da mu zelimir daje neki tough love tretman, ali videcemo do kad ce to da pije vodu 1
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 hours ago, Four Elements said: Bio bi red da jednom u zivotu oplete i po sebi malo. Procenat šanse da se to desi je za 2 do 3 posto tanji od mogućnosti da dobije tehničku u EL u preostale 3 sezone. Teraj sad ovako...
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko god da smo u depresivnom periodu, svaka utakmica je priča za sebe. U prethodnim mečevima smo pokazivali periode smislene igre u kraćim ili dužim periodima. Hajde da vidimo da li možemo da ih produžimo i da izbegnemo one kanale u kojima se potpuno izgubimo. Nije Atina nikad bila mesto za vađenje ali daj da probamo da nešto pokrenemo. 4
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Umesto Decima ova tema moze da nosi naslov Necima...se njima da igraju a i nama da pišemo nešto suvislo 1 14
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Small ball braco grobari, small ball. Pravite se da nemate Tajrika i Bruna, dajte svih 5 koji prangijaju spolja. Izvlacite Milutina (Poku i Dilan). Jedini recept za pobedu sa ovima. Nama je proslo prosle godine, njih malo (vise) bolela patka, kad su se setili da bi mozda mogli da dobiju ekipu gde je Deda jedini centar - bilo kasno. Do tada Rokas i ekipa zatrpali kos. U kost i meso sa njima, kos za kos, bojim se da trenutno nemate dzebane za to planinarenje. 1 2
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Ne sam Safete said: Edin vjeruje, ko sam ja da mu protivrjecim. Edin u poslednje vreme ništa ne pogađa Ove sezone svako može svakoga da dobije, sve zavisi kako se poklopi situacija. Olimpijakos ne briljira ove sezone, ne briljirate ni vi, ali ću ponoviti ono što stvarno mislim, 3/5 skor nije tragičan posle 8 odigranih kola i ima dovoljno vremena da se ispravi. Ono što mora da se desi je da se ekipa trgne i svi počnu da se trude i ginu za svaku loptu. Ne bi bilo prvi put da se okrene ritam i preokrene sezona. Nadam se iole fer suđenju jer svi znamo kakvo suđenje ima Olimpijakos. 1
Luchifer89 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Toliko načina da se izgubi utakmica, izaberite jedan: 1. Gaženje kkPa od strane domaćina od samog starta, Željko se kao nešto cima u prvom poluvremenu i onda ubacuje čeljad u 25om minutu sve do kraja. 2. Odlično prvo poluvreme, u jednom trenutku čak i 9 razlike za nas, 4 na HT i onda... u trećem kvoteru 21:5 serija domaćina i ćaozdrao... 3. Neizvesna utakmica do samog kraja, Dorsi cepa trojku sa 9m za pobedu 4. Sava šut za pobedu, promašaj, produžeci, Milutinov nas otkine u OT jer su svi centri sa 5 ličnih... 5. 6. 7.etc 1 2
Elevator Operater Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 5. + 7 za nas pocetkom 4/4, ulazi Tomas od loze Vokapa, sudije progutaju zvizduk, a gorepomenuti 8 minuta bez prestanka pegla po rukama i nadbubrežnoj žlezdi uz pesmu "sto ste dosli, kad ste znali" na čistom srpsko-hrvatskom. Za Prikolicu nema brige da ce flertovati sa rekordom izvedenih bacanja (koji je postavio protiv nas pre 2 sezone). Jer je flertovao i prosle. Tajrik idealni fall guy za to, jednom ga mlatnes dupetom po mosnicama na postu, momentalno pravi faul da pokaze kako to kod njega ne sme... 4 1
Tex_Willer Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Kad su zajedno Tajrik I Bruno to fino deluje, a i ja msm da bi Dilan danas na 5 trebao imati veću rolu.
ScepanScekicSto Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Ode Ife https://telesport.rs/2025/11/07/saznajemo-lundberg-pred-odlaskom-partizan-placa-deo-plate/
Elevator Operater Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago (edited) Ife otišao još na Kup pauzi i više se nije vraćao. Edited 11 minutes ago by Elevator Operater
TripleJ Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 17 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ode Ife https://telesport.rs/2025/11/07/saznajemo-lundberg-pred-odlaskom-partizan-placa-deo-plate/ Preteklo jedva 800k. Taman za kazne, kad budu poceli da lete upaljaci i flase.
Recommended Posts