Jump to content

Recommended Posts

Posted

Komsije,navijate za veliki klub i to radite cisto iz srca najjace sto moze.Izbacili ste ćacije sa tribine i vi ste za mene trenutno pobednici ovog takmicenja.Dok citam da se danas ostavi politika na vratima Arene gubim interesovanje za ovo takmicenje jer nam je zemlja na ivici gradjanskog rata.Proci ce i ovo zlo pa cemo igrati kosarke.Jebes sva pojacanja i sve kalkulacije kad se neko sprda sa zenom koja je izgubila dete.Uhvatim kako sam sebe nazivam licemerom dok navijam za klub koji je zaposeo sns isto kao i vas.Ipak nas je vise i pobedicemo najvecu utakmicu kad se oslobodimo mafijaskog kartela.Sa duznim postovanjem pozdrav od matorog Ganfera.

• Like 9
  • Love 5
Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo resherovanje ove baš mlake objave pa još uz muziku Anice ćaci Dobre je baš ono minimum minimuma, ali daj šta daš.

What?! Otkad? 😳

Btw, slažem se, veoma mlako. Ovo ne zaslužuje nikakvu specijalnu pohvalu, eto podelio si IG objavu, bravo ti ga majstore.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa zar nije njen muž onaj muflon Mića Softić? Jbte, zamisli da si udata za takvog konja

Jbg,konj galopira sa mnogo meleona u slamarici.

To je možda jak afrodizijak za Dobru nam Anicu.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Razveli su se, ima tome dosta. Drugo, nije njena muzika, ona samo peva u filmu. Treće, jeste sve mlako ali bi me najviše porazilo ako se bivši saigrači nisu lično javili Štimčevoj ženi i ponudili pomoć, platili advokata (kao gest, naravno) i šta već. To ne znamo, jelte.

Plus ovo što kaže Safet, gde su druge objave?

• Like 2
Posted
32 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo resherovanje ove baš mlake objave pa još uz muziku Anice ćaci Dobre je baš ono minimum minimuma, ali daj šta daš.

Gledao predstavu pre par meseci...sa Mirom Karanovic i Bokijem Dimitrijevicem je pumpala jako... 

Posted

Da ne zasipamo sad topik glupostima, evo stajem. Možda Anica sad nije udata za ćaci muflona ali bila je i ima dete s njim, ne znam šta to menja. Ne znam kako normalnu ženu može da privuče takav jedan balvan. Ne mislim da je Bogdan pogrešio, on je samo reshareovao šta je već bilo na netu, ali ti koji su ovo pravili su mogli i bolje da izaberu muziku. Inače, da, hoću da verujem da su se igrači ipak javili Štimcu ili njegovoj ženi, bez potrebe da to obajvljuju na društvenim mrežama. A da su uglavnom pičke - jesu. 

Posted
12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Da ne zasipamo sad topik glupostima, evo stajem. Možda Anica sad nije udata za ćaci muflona ali bila je i ima dete s njim, ne znam šta to menja. Ne znam kako normalnu ženu može da privuče takav jedan balvan. Ne mislim da je Bogdan pogrešio, on je samo reshareovao šta je već bilo na netu, ali ti koji su ovo pravili su mogli i bolje da izaberu muziku. Inače, da, hoću da verujem da su se igrači ipak javili Štimcu ili njegovoj ženi, bez potrebe da to obajvljuju na društvenim mrežama. A da su uglavnom pičke - jesu. 

E, jbg sad... 

Posted (edited)
58 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa zar nije njen muž onaj muflon Mića Softić? Jbte, zamisli da si udata za takvog konja

Iskreno, nisam znala ko joj je tačno bio muž, znam samo da se razvela. Meni je nešto ostalo u sećanju da je ona protiv, pa me zbog toga iznenadio ovaj tvoj komentar.

Ljudi mogu da naprave pogrešne životne izbore iz različitih razloga, očigledno je i ona u nekom trenutku shvatila da je muflon čim se razvela od njega. To ne znači da je automatski ćaci. 

Što se tiče muzike, čak i da ona jeste ćaci, tom logikom bi bilo bezveze što je pesma izvedena u Novom Sadu, iako je napisana za film Sabirni centar, a Anica je samo izvodi u tom filmu. A pesma je pun pogodak za ovu prigodu, nažalost, umetnost se često preslika na stvarni život. 

Edit: sad sam ponovo videla onu objavu s Dorćola kad se Softić bahati kako "on drži Dorćol", potpuno sam smetnula s uma da tu piše kako je u pitanju bivši muž Anice Dobre... 

Edited by DameTime
Posted
16 minutes ago, Chaos Is Me said:

Spoiler

Vole žene da se udaju za neke moćnike bez preteranog upuštanja u to odakle mu pare, moć, položaj i slično, i da se onda šlepaju za svoju karijeru na ime te iste moći. To je zapravo, kada izbaciš moral iz jednačine, vrlo logična stvar. Profitiraš na konto neke sumnjive radnje, a sam si de facto čist ako te neko pozove na odgovornost.

Takve moralne dileme su jako lepo opisane u Sopravnovima, kod žene mafijaškog bosa, Karmele.

Posted (edited)

Nisam znao da je Mica u sekti, inace ne potpada pod klasicna caci goveda, ipak je stari gradski mangup, isao je u Prvu beogradsku gimnaziju, faca je covek, nije bezveze Anica bila sa njim.

Edited by Carl Johnson
Posted

@Chaos Is Me Jbg ispade da se tvoj post temelji na predrasudama, što uopšte nisam očekivao od tebe. Ne možeš znati odnose između dvoje ljudi i šta je nju privuklo dotičnom. To su intimne stvari. Uostalom eto informacije da se razvela. Razlog opet spada pod intimne stvari. Meni je lično bitnija informacija da je tokom predstave "pumpala" što bi rekao @Nikom nista.

Što se tiče Bogdana, bolje išta nego ništa.

• Like 1
Posted

Ja sam veoma razočaran izostankom direktne podrške Štimcu od strane igrača ali možda još i više od strane njegovog bivšeg reprezentativnog trenera a naše legende. Možda je ovako i bolje, nek se pod stare dane razbiju iluzije.

Što se KKP tiče, zaboravio sam da kažem da mi je jedino žao Murinena. Mislim da bi mi on morao da dobije neki minut pre bilo koga iz čuvene domaće osnove (Mijailović excluded) i nadam se da će to uskoro i početi da se dešava. Dečko se ne plaši a svi znamo kakve fizikalije ima, to mora da bude dobitna kombinacija