Jump to content

Recommended Posts

Posted

Idemo jako... udara sns masinerija....

odma da se izjasnim

"zli zeljko obradovic, koji radi za te pare a prica da radi jer voli partizan, pri cemu podrzava studente dok ga gradjani srbije placaju"

sto se mene tice, treba dobije jos vise, a onom ko pokrece sve ovo da porucim da mi se napusi kurca...

Sportski pozdrav

• Like 9
  • Thanks 3
Posted

Loše, baš loše ovo izgleda. Čak i lošiji početak od prošlosezonskog. E sad, znamo da Želimirove ekipe lošije ulaze u sezonu pa onda hvataju zalet od decembra.

Negdje je za očekivati da i ova ekipa proigra u nekom momentu i uhvati zalet.

Definitivno je ogroman problem povreda prvog plejmejkera, ali mislim da je kod odbrane mnogo dublji problem, i nema veze sa izostankom jednog ili dvojice igrača. 

Parker tiha jeza. Svi ga redom ciljano napadaju jer ne može ništa da brani.

Sve u svemu ono što se i znalo u startu. Napad potentan, odbrana i više nego kritična. Vidicemo koliko će novi igrači uspjeti da to saniraju. 

Posted

Karlik nije tu ali Wash u odbrani iskreno nije nista bolji, kada su on i Parker zajedno na parketu to toliko lose izgleda defanzivno da ne bi pomogli Rodman, Drejmond Grin i Gary Payton. E ta 3 da igraju sa njima ne bi uspeli opet nista da odbrane. Mec prelomio Venrajt sa 2 trojke na apsolutnu kurcobelju Parkera. Sad dolazi Barsa gde vec vidim kako ce isto igrati sa Klajburnom koji ide od prvog minuta da maltretira dole Dzabarija i da ga izvlaci na perimetar i daje mu u facu trojke. Sta ce biti resenje? Sto vise minuta gde ce igrati Tajrik i Bruno zajedno a kad ne budu zajedno Bonga na 4 a neko od njih dvojice na 5. Wash koji ce morati da ponovi naoadacki partiju kao protiv Baskonije i Vanja za kojeg je red da krene da pogadja nesto. 

Posted
32 minutes ago, Gb92 said:

DWizz bagatela, 3.5x jeftiniji od Franka, i skoro kao Vlado na poziciji coveka koji samo sedi pored Zoca. Daj odma' 3 komada, da se ne baci.

Posted
3 minutes ago, TripleJ said:

DWizz bagatela, 3.5x jeftiniji od Franka, i skoro kao Vlado na poziciji coveka koji samo sedi pored Zoca. Daj odma' 3 komada, da se ne baci.

nije znao za roming do decembra...😎

Posted
8 minutes ago, TripleJ said:

Plus se covek setao do amerike da partizan dodatno zaradi.. 

Posted

Sterling ispod 500k, Wash ispod 200k, još decembar mesec kada su legli i božićni & novogodišnji bonusi. Big Z skuvao :Hail:

Šalu na stranu, verujem da većina topinga zna, ali nije zgoreg podsetiti zašto je ponovo sezona curenja i objašnjavanja koliko su Želimir i KKP nezahvalni. Valjda ćemo kao navijači umeti da razdvojimo rezultatska nezadovoljstva i naprednjačka sranja. 

57 minutes ago, kojihit said:

Tyrique Daniel Jones i Carlik Anthony Jones su straight fire treba da koriste i srednja imena stalno 

Brown Sterling Damarco jači

• Like 10
  • Pumpaj! 2
Posted

Nije dobro al nije ni toliko loše. Koliko vidim i većina timova igra promenljivo. Svakako su i povrede uticale na poslednja dva poraza.

• Like 2
  • Love 2
Posted (edited)

Em pocinju da cure platne liste, em se Zelimir zahvaljuje ... mozsedesi da je psiho nanjusio preletanje by Ostoyah. Sto mu jelte, ne bi bio prvi put ... ljubi ga cika Velja u celavu tintaru

Edited by Plant
  • Like 2
Posted

Nijedan problem koji imate nije koncepcijski i nijedan nije nerešiv. I to je odlična startna pozicija. Kao što rekoh juče, ova ekipa uopšte nije mekana kao što izgleda. Čak je u prvom poluvremenu delovala dosta čvrsto. 

Mene bi na vašem mestu jedino brinuli stav i zalaganje koji su baš loši a opet ni to nije nerešiv problem.

Posted
41 minutes ago, Plant said:

Em pocinju da cure platne liste, em se Zelimir zahvaljuje ... mozsedesi da je psiho nanjusio preletanje by Ostoyah. Sto mu jelte, ne bio prvi put ... ljubi ga cika Velja u celavu tintaru

Gde da preleti Ostoja? Baš da vidim tu pametnu glavu koja bi njega (i slične) primila u svoje jato.

U najboljem scenariju može da doleti do statusa svedoka saradnika, pa da uz promenu ličnog opisa (što mu ide od ruke, he he) ostatak života provede na nekoj udaljenoj destinaciji.

U suprotnom njegov let će imati domet kao kokoš - do centralnog zatvora najdalje.

Izvinjavam se za off.

• Like 2
Posted
29 minutes ago, MarioKempes said:

U suprotnom njegov let će imati domet kao kokoš - do centralnog zatvora najdalje.

Izvinjavam se za off.

Nije ni pamet ovog plebsa daleko od pomenute zivuljke ... naci ce se neko jato, vec vidjeno vise puta.

Da, izvinjenje za off ... necu vise

• Like 2
Posted
1 hour ago, NMX said:

Mene bi na vašem mestu jedino brinuli stav i zalaganje koji su baš loši a opet ni to nije nerešiv problem.

Mislim da nas upravo to najviše nervira, ne samo ove sezone. Hajde, sinoć je bilo malo bolje pa da se nadamo da problem nije nerešiv, kao što kažeš.

• Like 3
Posted
9 hours ago, kojihit said:

Tyrique Daniel Jones i Carlik Anthony Jones su straight fire treba da koriste i srednja imena stalno 

Imao sam neki NBA kviz sinoc i jedno od pitanja koje smo promasili je bilo srednje ime Paola Banchera koje je inace NAPOLEON. 

Ne gledah sinoc vas mec bez 1/4 i tu vidjeh da ce nesto teze to ici vs ovog Hapoela jer jbg dosta to smislenije kod njih izgleda no kod vas trenutno. Po obicaju je muka bila prenijet loptu a ne sto kompleksnije.

• Like 3
Posted
9 hours ago, Igor_ said:

Kao sto Washington gazi 200k..

Njemu je "prebijeno" ono što je po Americi se šetkao, jeste zaradio klub, ali i on je bio dobar poprilično za obično zezanje 10 dana po USA.

Posted

Gledao prvo poluvrijeme, vidio da Bruno može, vidio da i ekipa može, samo neće još uvijek. Onda otišao na NBA Pub kviz, tamo gledao kako @MrTwister dominira (ako nešto nisam pomiješao), ispratio krajem oka na TV-u i zaključio da ako zveknemo Barsu, tih 4-4 će biti zapravo odličan početak sezone 😁

• Like 8
  • Love 5
Posted

@Shonewizard to sam i ja rekao, mi nekako moramo da se dovučemo do 50 posto učinka na polusezoni a posle da grizemo, realno smo do sada bolje igrali drugi deo sezone (dok smo imali ikakvih šansi).

Još jedan take - svima se sviđa Lakić ali ne može košarka da se igra samo na srce. To su ti tzv zadnji vezni u basketu, ne možeš da budeš bek bez šuta a da nemaš apsolutno ništa drugo da doprineseš u napadu. Šta više, današnji napadači takve otresaju u većini slučajeva, trojka u facu, pump fake, crossover, više basket ne može da se igra ako doprinosiš jedino u odbrani, a i to samo u pojedinim situacijama. Ciglari redovno, mora da nađe način da počne da doprinosi šutem, da ga ne puštaju kao što bi puštali Tajrika

• Like 5